DN > Utrikes

Saturday, 20 April, 17:07

DN - 14 jan 19 kl. 10:46

Var fjärde överklagad p-bot är felaktigVar fjärde överklagad p-bot via gratisappen Botboten har gett pengarna tillbaka. Totalt har drygt en halv miljon kronor återbetalats för felaktiga p-böter. – Parkeringsbolagen i Stockholm är kraftigt överrepresenterade, säger Magnus Stein, appens grundare..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Botboten, Stockholm, Magnus Stein

Dela artikeln

64 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Var fjärde, överklagad, p-botär , felaktig
Skånskan - 25 nov 15 kl. 12:00

Mutdom kan bli överklagad

MALMÖ/KÖPENHAMN I hovrätten slapp Teliachefen undan anklagelsen om mutbrott trots att han låtit sig bjudas på champagne, som serverades på strippklubb i Köpenhamn.
Nu funderar åklagaren i målet på att överklaga. Om domen står sig kan gränsen för vad som räknas som muta flyttas.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Fick bot av polisen – körde för långsamt

En förare i tjugoårsåldern fick natten mellan fredag och lördag en bot av polisen, skriver Gefle Dagbland.Men det var inte en fortkörningsbot – tvärtom. Föraren körde i stället alldeles för långsamt.

Skånskan - 13 okt 15 kl. 06:00

”De har en helt felaktig syn”

höör H65 menar att det är ett måste för en idrottsklubb att få anlita en underentreprenör till exempelvis caféförsäljning.
– Det skulle ta ofantligt mycket tid om vi skulle behöva ha hand om den biten själv, säger ordföranden Karl-Gustav Holmgren.Representanter för H65 blir upprörda över Höörs kommuns uttalanden om att handbollslaget använder sig av en underentreprenör till caféverksamheten.

Helsingborgs Dagblad - 26 jan 15 kl. 04:00

All världens bot mot melankoli

Vad rör sig egentligen i huvudet på en översättare? Måste man behärska språket man översätter från? Detta kan man få veta något om i tidskriften Karavans senaste nummer.

Dalarnas tidningar - 17 apr 15 kl. 20:39

Ljusare tider i Botåker

Redan i mars 2012 begärde Botåkers samfällighetsförening att två – tre lampor skulle sättas upp i byn men då blev ansökan arkiverad med hänvisning till att tjänstemän hos kommunen arbetade med en ny belysningspolicy..

Trelleborgs Allehanda - 25 jun 12 kl. 08:00

Vellinge ska ersätta tvillingar för felaktig särskoleplacering

Foto: Tomas Nyberg
Vellinge kommun ska betala skadestånd till Rasmus och Robin Sjöholm som felaktigt placerades i särskola under en del av sin skoltid.
Hovrätten fastställer därmed tingsrättens dom från i maj förra året. I domen konstaterar hovrätten att det inte fanns några skäl att placera tvillingarna i särskola, tvärtom fanns det mycket som redan då talade för att det var en felaktig placering.

BT - 27 okt 14 kl. 16:00

"Uppgiften är felaktig"

Det var inget nödsamtal som utlöste Försvarsmaktens nyligen avslutade operation i Stockholms skärgård. Det uppger Militärens underrättelse- och säkerhetstjänst (Must) för Dagens Nyheter. Det var lördagen den 18 oktober som Svenska Dagbladet avslöjade att ett nödsamtal på ryska föregått larmet om undervattensverksamhet i Stockholms skärgård.

SmålandsPosten - 07 nov 14 kl. 06:46

Otydliga riktlinjer bakom felaktig betygsredovisning

Obefintliga riktlinjer för hur man ska redovisa nyanländas resultat ligger bakom den vilseledande informationen från skolförvaltningen. Det säger skolchefen Yngve Rehnström. – Vi har inte velat dölja de verkliga siffrorna för någon.

Supermiljöbloggen - 21 apr 16 kl. 10:36

TT-uppgift om pris på Vattenfall-försäljning felaktig

Skrev att det tjeckiska bolaget EPH är berett att betala ungefär 12 miljarder kronor för brunkolsverksamheten i Tyskland. Men Vattenfall tillbakavisar uppgifterna. I veckan stod det klart att Vattenfall avser att sälja hela sin tyska brunkolsverksamhet till det tjeckiska energibolaget EPH och dess finansiella partner PPF Investments.

YLE - 20 nov 12 kl. 15:52

Förbundspennan: Man måste få ett mervärde

I en nära framtid kommer all eller en stor del av toppidrotten att verka under Finlands Olympiska kommitté och i denna modell har idrottsakademierna en betydande roll i idrottarens utveckling. Man kommer att rikta resurser till akademierna dels genom grenförbunden men även direkt från Olympiska kommittén. Svenskfinland har sin största idrottsakademi i Vasa.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

40 miljoner hackarattacker mot myndigheter i Ecuador

Sedan Wikileaksgrundaren Julian Assange greps på Ecuadors ambassad den 11 april har webbplatser och servrar tillhörande myndigheter i Ecuador attackerats 40 miljoner gånger. Nu senast då landets författningsdomstol fick budskapet ”Tillhör Julian Assange” inlagd på sin hemsida..

DN - 1 timme sedan

Konstrecension: Jesper Waldersten petar i samtidens sår

Konstnären och illustratören Jesper Waldersten är nu aktuell med sin första fotobaserade utställning på Fotografiska i Stockholm. Bo Madestrand ser en egensinnig bildvärld med svart humor, vardagsångest och dödskallar..

DN - 1 timme sedan

City fick revansch mot Tottenham

Blytungt nederlag i Champions League. Men på lördagen fick Manchester City sin revansch på Tottenham. När lagen återigen drabbade samman i ligaspelet blev det hemmaseger med 1–0 på Etihad Stadium..

DN - 2 timmar sedan

Sommaren kan redan ha anlänt – besked på annandagen

De senaste dagarnas vårvärme betyder att den meteorologiska sommaren kan komma ovanligt tidigt i år, precis som förra året. Chanserna är störst vid norra västkusten och i delar av Mälardalen. I nästa vecka kan kanske också platser i södra Norrland få sommarbesked..

DN - 3 timmar sedan

Tysta minuter i Sundsvall

Tio tysta minuter inledde matchen mellan Gif Sundsvall och Kalmar FF. Det var supportrarnas svar på polisens förbud mot stora flaggor på arenan..

DN - 3 timmar sedan

MSB: Fjolårets eldningsförbud för långtgående

Vissa län gick för långt när de förra sommaren införde totalt eldningsförbud, konstaterar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB. Nya riktlinjer ska tydliggöra vilka begränsningar som är tillåtna..

DN - 5 timmar sedan

Grovt brott i Karlskrona – anhörig till polis attackerad

Polisen är fortsatt mycket förtegen med uppgifter om det grova brott som begicks i Karlskrona på lördagskvällen. Enligt uppgifter till DN ska det vara en polis och en anhörig som är offren. Polisen hanterar ärendet som en så kallad särskild händelse.

DN - 7 timmar sedan

Matsvinn största klimathotet – experternas bästa råd om förpackningar

Mejerijätten Arla har bytt ut sin miljövänliga yoghurt-förpackning i fyrkantig kartong mot en med mer plast.  – Men det är inte plasten som är värst för klimatet, säger forskarna Fredrik Wikström och Helén Williams. Det är mycket värre att mat slängs.

DN - 7 timmar sedan

Förpackningar i klimatmatch – rond för rond

Material, transporter och mängd. Forskarna Fredrik Wikström och Helén Williams har jämfört olika förpackningar vilka som är bäst för klimatet. Följ matchen rond för rond..

DN - 8 timmar sedan

Reformationens tro var full av känslor

Varannan vecka skriver Augustbelönade fackboksförfattaren Magnus Västerbro om små och stora historiska nyheter i DN. Denna vecka bland annat om hur trons känslor har underskattats i forskningen om reformationen och om hur verseposet Beowolf kanske faktiskt skrevs av en enda författare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.