DI > Ekonomi

Thursday, 17 January, 18:28

Liknande nyheter

Taggar: Stefan, Löfven, håller, pressträff
DN - 19 jul 18 kl. 14:18

Stefan Löfven håller pressträff i Ljusdal

Statsminister Stefan Löfven håller pressträff på brandstationen i Ljusdal, med anledning av skogsbränderna..

SVT - 20 feb 17 kl. 17:29

Löfven håller pressträff

Statsminister Stefan Löfven håller pressträff i Rosenbad. Med sig har han David Johnston, Kanadas generalguvernör, som är på statsbesök i Sverige. – Jag är förvånad över Trumps kommentar, säger Stefan Löfven..

SvD - 26 aug 15 kl. 12:51

13.15: Stefan Löfven håller presskonferens

Statsminister Stefan Löfven håller pressträff tillsammans med finansminister Magdalena Andersson, närings- och innovationsminister Mikael Damberg samt bostads-, stadsutvecklings- och IT-minister Mehmet Kaplan på Stora torget i Järfälla. Pressträffen inleds klockan 13.15 – SvD:s Hannes Delling direktrapporterar..

Expressen - 20 sep 17 kl. 15:52

Stefan Löfven håller pressträff i New York

Statsminister Stefan Löfven är i New York och har under veckan deltagit i öppnandet av FN:s generalförsamling. Under onsdagseftermiddagen håller han en pressträff för internationell media. .

SR - 10 dec 18 kl. 12:57

Stefan Löfven håller pressträff 13.30

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven kommer att hålla en pressträff klockan 13.30 för att kommentera de avbrutna förhandlingarna med Centerpartiet, det skriver partiet i ett pressmeddelande..

DI - 18 apr 16 kl. 12:20

Live: Löfven håller pressträff

Statsminister Stefan Löfven håller pressträff efter skandalerna kring bostadsministern Mehmet Kaplan..

SR - 17 dec 17 kl. 12:01

Löfven håller pressträff i Köping

Statsminister Stefan Löfven håller pressträff i rådhuset i Köping. Han presenterar en lag om samtycke som skärper straffen för väldtäkt..

SVT - 20 aug 17 kl. 10:23

Stefan Löfven håller pressträff

Håller sitt sommartal i dag – SVT Nyheter sänder live.

Expressen - 18 jun 17 kl. 15:30

Stefan Löfven håller tal i Järva

På söndagen är det den nionde och sista dagen på politikerveckan i Järva och Stefan Löfven håller tal. Stefan Löfven och Gustav Fridolin håller presskonferens följt av statsministerns tal. Bara dagar innan kommer nya uppgifter om att den enda polisstationen i Järva kommer läggas ner, som SVT var först att rapportera om.

Expressen - 20 aug 17 kl. 10:26

Stefan Löfven håller sommartal i Sörmland

Statsminister Stefan Löfven håller sitt sommartal i Eskilstuna i dag.Klockan 10.30 hålls en presskonferens med Löfven samt justitie- och inrikesminister Morgan Johansson..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Philips stänger fabrik i Storbritannien

Philips har på torsdagen aviserat planer om att stänga en fabrik i Storbritannien, rapporterar Sky News. Beskedet kommer efter att det nederländska bolaget uttryckt oro för konsekvenserna av landets utträde ur EU. .

DI - 30 minuter sedan

Theresa May skippar Davos

Den brittiska premiärministern Theresa May kommer inte att resa till schweiziska Davos nästa vecka, meddelar Mays kansli vid 10 Downing Street..

DI - 30 minuter sedan

Fedobe, Magento-experterna, tillkännager ny VD och en ny global expansionsplan

Fedobe Solutions Private Limited, en Indienbaserad e-handelskonsult, tillkännager sin nya VD - Joydeep Dash och en global expansionsplan..

DI - 30 minuter sedan

Wall Street vänder upp med råvarubolag i täten

De ledande börserna i New York handlades med dragning uppåt efter ett par timmar på torsdagen. Kinas handelsdepartement har bekräftat att vice premiärminister Liu He kommer att resa till Washington den 30-31 januari för att delta i handelssamtalen. .

DI - 30 minuter sedan

Skogsägarna vinner mot staten – "måste leda till en annan hantering av de här frågorna"

En dom i Mark- och miljödomstolen i Umeå innebär att staten måste ersätta ägare av fjällnära skogar vid avverkningsstopp.  Den lär bli vägledande för liknande fall och är även viktig för det finansiella systemet kring belåning, säger LRF Skogsägarnas ordförande Sven Erik Hammar..

DI - 45 minuter sedan

Brist på ledarskap sänkte Scandic-chefen

Scandic Hotels lägger locket på när det gäller frågor om varför bolagets vd Even Frydenberg får sparken med omedelbar verkan.  "Jag har väldigt lite att tillägga. Jag tycker pressmeddelandet var väldigt tydlig på alla parametrar", säger bolagets ordförande Per G.

DI - 45 minuter sedan

Ny mätning: L klart under riksdagsspärren

Både Miljöpartiet och Liberalerna hamnar under riksdagsspärren i en ny opinionsundersökning som Novus gjort på uppdrag av SVT..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen starkare än Europa – Avanza rapportbackade

Stockholmsbörsen utvecklades starkare än övriga Europa i torsdagshandeln. Avanza gick mot strömmen och tappade efter en kvartalsrapport som var sämre än väntat..

DI - 1 timme sedan

Replik: Nyliberal historierevisionism om euron

REPLIK. I Di den 15 januari stämmer Jasenko Selimovic in i den tondöva hyllningskören av euron, en kör som även EU-parlamentets ledning utsatte oss ledamöter för under en hiskelig ceremoni i tisdags. .

DI - 1 timme sedan

Cohen: Jag riggade opinionsmätningar på Trumps order

Donald Trumps tidigare advokat säger att han betalade för att rigga opinionsmätningar i presidentens favör – och att han gjorde det på direktiv från Trump själv..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.