DI > Ekonomi

Sunday, 21 April, 08:44

DI - 14 jan 19 kl. 10:39

Stefan Löfven håller pressträffStefan Löfven har varit i möte med talmannen och kommer nu hålla pressträff. Di TV sänder live..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Löfven, TV

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stefan, Löfven, håller, pressträff
DN - 19 jul 18 kl. 14:18

Stefan Löfven håller pressträff i Ljusdal

Statsminister Stefan Löfven håller pressträff på brandstationen i Ljusdal, med anledning av skogsbränderna..

SVT - 20 feb 17 kl. 17:29

Löfven håller pressträff

Statsminister Stefan Löfven håller pressträff i Rosenbad. Med sig har han David Johnston, Kanadas generalguvernör, som är på statsbesök i Sverige. – Jag är förvånad över Trumps kommentar, säger Stefan Löfven..

SvD - 26 aug 15 kl. 12:51

13.15: Stefan Löfven håller presskonferens

Statsminister Stefan Löfven håller pressträff tillsammans med finansminister Magdalena Andersson, närings- och innovationsminister Mikael Damberg samt bostads-, stadsutvecklings- och IT-minister Mehmet Kaplan på Stora torget i Järfälla. Pressträffen inleds klockan 13.15 – SvD:s Hannes Delling direktrapporterar..

Expressen - 20 sep 17 kl. 15:52

Stefan Löfven håller pressträff i New York

Statsminister Stefan Löfven är i New York och har under veckan deltagit i öppnandet av FN:s generalförsamling. Under onsdagseftermiddagen håller han en pressträff för internationell media. .

SVT - 15 mar 19 kl. 12:58

Stefan Löfven håller pressträff efter terrordådet i Nya Zeeland

Efter fredagens blodiga terrordåd i Christchurch, Nya Zeeland, håller Sveriges statsminister Stefan Löfven pressträff. SVT Nyheter sänder direkt med start 13.00..

SR - 10 dec 18 kl. 12:57

Stefan Löfven håller pressträff 13.30

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven kommer att hålla en pressträff klockan 13.30 för att kommentera de avbrutna förhandlingarna med Centerpartiet, det skriver partiet i ett pressmeddelande..

DI - 18 apr 16 kl. 12:20

Live: Löfven håller pressträff

Statsminister Stefan Löfven håller pressträff efter skandalerna kring bostadsministern Mehmet Kaplan..

SR - 17 dec 17 kl. 12:01

Löfven håller pressträff i Köping

Statsminister Stefan Löfven håller pressträff i rådhuset i Köping. Han presenterar en lag om samtycke som skärper straffen för väldtäkt..

SVT - 20 aug 17 kl. 10:23

Stefan Löfven håller pressträff

Håller sitt sommartal i dag – SVT Nyheter sänder live.

Expressen - 18 jun 17 kl. 15:30

Stefan Löfven håller tal i Järva

På söndagen är det den nionde och sista dagen på politikerveckan i Järva och Stefan Löfven håller tal. Stefan Löfven och Gustav Fridolin håller presskonferens följt av statsministerns tal. Bara dagar innan kommer nya uppgifter om att den enda polisstationen i Järva kommer läggas ner, som SVT var först att rapportera om.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Louvrens anseende på spel i Mellanöstern

För ett drygt år sedan slog målningen ”Salvator Mundi” (världens frälsare) auktionsrekord. Budet landade på drygt 4 miljarder kronor för verket över Jesus Kristus med Leonardo Da Vinci som trolig konstnär. Personen som vann budgivningen var nära allierad med Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman, enligt New York Times..

DI - 1 timme sedan

Anrik varuhuskedja i Danmark under rekonstruktion

Den danska varuhuskedjan Magasin du Nords engelska ägarbolag Debenhams är under rekonstruktion. Allt tyder nu på att varuhuset får en ny ägare, skriver Berlingske..

DI - 1 timme sedan

Flygutsläpp från myndigheter ökar

Svenska myndigheters utsläpp av koldioxid från flygresor, fortsätter att öka för andra året i rad. Det visar Naturvårdsverkets senaste redovisning till regeringen, rapporterar  Sveriges Radio Ekot..

DI - 17 timmar sedan

Gula västarna i ny protest i Paris – över 100 gripna

Över 100 personer har gripits av polis i Paris då proteströrelsen Gula västarna samlats för nya protester – för 23:e veckan i ordningen..

DI - 17 timmar sedan

Så fixar du din egen solenergi – utan att vänta på bidrag

Solceller är hett och blir i snabb takt billigare. Men det är kö till regeringens investeringsbidrag. För den som inte vill vänta på ett osäkert bidrag finns alternativ som minskar kostnaden betydligt.

DI - 18 timmar sedan

Efter utpressningshotet: ”Fullblodsgalningar har svårt att sy ihop sådana projekt”

För knappt två veckor sedan utsattes Findus för utpressningshot. Enligt Svensk handel är det dock svårt att nå framgång med den typen av brottsliga äventyr mot storbolag som i regel står väl rustade för säkerhetshot..

DI - 18 timmar sedan

Bolagen som ser potential i samhällsnytta: Det är en god affär för oss

Sudda bort likhetstecken mellan välgörenhet och ansträngningar för att få bukt med problem i socialt utsatta bostadsområden. För fastighetsbolaget Trianon är samhällsnyttiga insatser snarare en formel för gott affärsmannaskap. I ansträngningarna för att skapa uppåtgående spiraler på en haltande arbetsmarknad visar även tandhygienföretaget Tepe vägen med hälsofrämjande aktiviteter..

DI - 19 timmar sedan

Miljöpartiet kan byta namn – frågan ska utredas

Flera medlemmar vill att Miljöpartiet de gröna bara ska heta De gröna. Nu vill Miljöpartiets ledning utreda ett namnbyte för partiet, det rapporterar Sveriges Radio..

DI - 19 timmar sedan

Flottan fyller 70 år – Kina spänner sina militära muskler

Den kinesiska flottan fyller 70 år, då passar Kina på att spänna de militära musklerna. På tisdag ska man visa upp nya krigsfartyg, däribland atomubåtar och jagare..

DI - 19 timmar sedan

Expertens åtta knep: Maxa mobilens livslängd

Är din mobil frustrerande trög, eller har batterierna börjat kärva? Genom ett par enkla knep kan du förlänga mobilens livslängd rejält, enligt mobilexperten Mattias Hartmann. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.