DN > Inrikes

Thursday, 17 January, 10:38

Liknande nyheter

Taggar: Ny pendlarappska , hjälpa, pendeltågsresenärer

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Stormen fällde en halv miljon kubikmeter skog

Alfrida har dragit fram hårdare än någon annan storm i Stockholmsområdet på flera decennier. Två veckor efter stormen står det klart att Norrtäljes skärgård är ett av de värst drabbade områdena. DN följde med i en helikopter över trakten där förödelsen är stor och tusentals fortfarande är utan ström..

DN - 2 timmar sedan

Dom efter fusk för bättre resultat på högskoleprovet

Med hjälp av nedgrävda väskor som innehöll ett usb-minne och 1,6 miljoner kronor kunde polisen spräcka ligan som sålt möjligheten att fuska sig till ett bra resultat på högskoleprovet. Nu faller domen mot de 31 personer som hittills åtalats för inblandning i fusket..

DN - 2 timmar sedan

Besvärligt väglag efter snövädret med ishalka och lössnö

På flera vägar i Bergslagen och Mälardalen är väglaget på torsdagsmorgonen mycket besvärligt på grund av ishalka eller lössnö. Även i norra Götaland varnas för plötslig ishalka..

DN - 3 timmar sedan

Per M: Det är krångligt med kronologi

Kåseri. Conan Doyle unnade Sherlock Holmes att bli äldre så att denne mot slutet kunde pensionerna sig som biodlare i Sussex..

DN - 3 timmar sedan

Minst 21 döda i dådet mot Nairobihotell

Angreppet mot ett hotellkomplex i Kenyas huvudstad Nairobi varade i nästan 20 timmar. Extremisterna dödade 21 personer enligt den kenyanska polisen. – Alla terrorister har eliminerats, meddelade landets president Uhuru Kenyattal..

DN - 4 timmar sedan

Poppis åka till New York

Att New York är ett populärt resmål har varit känt länge. Men staden som aldrig sover har aldrig varit mer populär än nu..

DN - 4 timmar sedan

Nya framgångar för Nilsson i Ottawakassen

Anders Nilsson fortsätter att storspela i Ottawas mål i NHL-ishockeyn..

DN - 11 timmar sedan

Norwegian kapar rutter och baser

Det norska lågprisflygbolaget Norwegian lägger ned ett antal linjer samt sex baser för att minska kostnaderna. Åtgärderna är en del av ett sparpaket på två miljarder norska kronor som presenterades i december..

DN - 12 timmar sedan

60-tal tjänster försvinner från Sörmlands media

Sörmlands media står inför kraftiga nedskärningar då flera funktioner centraliseras till NTM i Norrköping. Ett 60-tal tjänster väntas försvinna, uppger chefredaktören Eva Burman för Södermanlands Nyheter. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.