DN > Utrikes

Thursday, 17 January, 09:36

DN - I förrgår: 09:49

Polisen fortsätter att lägga mindre bedrägerier på högPolisen i Stockholm fortsätter med det kritiserade förfarandet att inte utreda bedrägeriärenden som rör summor under 5.000 kronor, rapporterar Ekot. Tidigare var det sagt att polisen skulle pausa den typen av utredningar fram till nyår på grund av hög belastning..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholm, Ekot

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisenfortsätter att , läggamindre , bedrägerierpå hög
Kristianstadsbladet - 13 mar 13 kl. 02:37

Polisen reder ut bedrägerier sämst


Polisen får allt mer pengar från statsbudgeten men löser allt färre brott, visar rapporter från lokala polismyndigheter och åklagare. Särskilt brister uppklarandet av bedrägerier.De lösta bedrägerifallen är halverade sedan 2007, skriver Dagens Nyheter.

Polisen - 17 sep 13 kl. 09:48

Ny grupp ska utreda bedrägerier i Halland

En ny utrednings- och beredningsgrupp ska hantera inflödet av anmälda bedrägerier till polisen i Halland. Gruppen ska också kartlägga trender och aktuella problemområden. Syftet är att få ner handläggningstider och öka lagföringen..

Polisen - 11 nov 15 kl. 10:27

Ny trend: skräddarsydda bedrägerier

Antalet anmälda bedrägerier ökar. Internetköp med stulna kortuppgifter och lån eller kreditköp med annans identitet ökar mest. – Trenden är mer avancerade och skräddarsydda bedrägerier, säger Nina Jelver på polisens nationella bedrägericentrum..

Polisen - 10 nov 16 kl. 10:49

Bedrägerier mot äldre

Under hösten har det inkommit en del anmälningar till polisen om äldre personer som utsätts för bedrägeri. I Norrbotten har vi haft fyra fullbordade och två försök till brott. En person har nu blivit åtalad för flertalet bedrägerier..

Polisen - 08 jul 16 kl. 14:45

Flera bedrägerier mot äldre anmälda

Polisen har fått in flera anmälningar där äldre drabbats av bedrägerier och stölder. Nu vill Polisen uppmärksamma äldre personer samt deras anhöriga och vänner på brotten..

Polisen - 21 nov 12 kl. 09:16

Kraftig ökning av bedrägerier på internet

Sedan 2006 har antalet anmälda bedrägerier i Västra Götaland ökat med 117 procent. Den allra största ökningen står internetbedrägerierna för. För att uppmärksamma människor på problemet genomför Polisen en informationskampanj under två helger framöver..

Polisen - 15 okt 13 kl. 09:29

Fråga Polisen om bedrägerier

Hur skyddar man sig mot bedrägerier? Onsdagen den 16 oktober svarar erfarna poliser på dina frågor. Följ frågestunden på Polisens nationella Facebook-sida..

Polisen - 15 okt 13 kl. 09:29

Fråga Polisen om bedrägerier

Hur skyddar man sig mot bedrägerier? Onsdagen den 16 oktober svarar erfarna poliser på dina frågor. Följ frågestunden på Polisens nationella Facebook-sida..

Polisen - 07 maj 15 kl. 10:50

Fickstölder, bedrägerier och ”bondfångeri” fortsätter i länet.

Med vårens antågande identifierade polisområde Värmland att fickstölder och bedrägerier på offentliga platser ökade. Polisen förväntar sig att brotten kommer att fortsätta öka..

Polisen - 19 maj 17 kl. 14:20

Bedrägerier mot äldre ökar

Brottskategorin bedrägerier har ökat de sista åren och polisen jobbar på olika sätt för att hantera ärendena..

Polisen - 24 jan 13 kl. 12:08

Polisen startar nationellt bedrägericenter

Bedrägerier har ökat kraftigt under senare år. Nu är vart tionde brott ett bedrägeribrott. Därför får Stockholmspolisen i uppdrag att starta ett nationellt bedrägericenter..

Fler nyheter från DN

DN - 2 minuter sedan

Rött, rött, rött i nordiskt toppmöte i VM

Danmark mot Norge. 15.000 på läktarna – alla klädda i rött.

DN - 10 minuter sedan

Albin Lee Meldau får europeiskt publikpris

I november utsågs den svenske artisten Albin Lee Meldau till en av mottagarna av EU:s nya musikpris, Music Moves Europe Talent Awards. ”Lou Lou”-sångaren prisades i kategorin bästa singer-songwriter, tillsammans med artisten Avec från Österrike..

DN - 10 minuter sedan

Serber bussas in för att hylla Putin vid toppmöte

BELGRAD. Torsdagens toppmöte i Belgrad blir ett jättelikt pr-jippo för två auktoritära presidenter. Tiotusentals serber bussas in för att hylla Vladimir Putin vid världens största ortodoxa kyrka.

DN - 1 timme sedan

Bli en del av Riksnätverket

Dagens Nyheter lanserade våren 2017 Riksnätverket – ett nätverk av frilansmedarbetare på ett 25-tal orter, för att förstärka bevakningen av hela landet..

DN - 1 timme sedan

Åtal väcks för kuppen i Strängnäs domkyrka

I somras stals Karl IX:s begravningsregalier från domkyrkan i Strängnäs vid en mycket fräck kupp. Nu åtalas en man i 20-årsåldern för brottet – men de ovärderliga regalierna är fortfarande borta..

DN - 2 timmar sedan

Generaldirektören lämnade oriktiga uppgifter om säkerhetsprövningar

Svenska kraftnäts generaldirektör Ulla Sandborgh har lämnat oriktiga uppgifter om myndighetens säkerhetsprövningar. I intervjuer har hon hävdat att de höga cheferna inte har tagit del av ”uppgifter som motiverar en högre säkerhetsklass”. Nu har myndigheten upptäckt att påståendet inte stämmer..

DN - 2 timmar sedan

Två banor öppna på Arlanda men fortsatta förseningar

Onsdagens problem på Arlanda på grund av det intensiva snöandet har vissa effekter ännu på torsdagen med förseningar och inställda avgångar. Men nu används åter två banor. På onsdagskvällen kunde bara en bana hållas öppen för trafik..

DN - 2 timmar sedan

Här är apparna som minskar ditt mobilberoende

I decennier har allt smartare mobiler blivit alltmer oumbärliga i våra liv. Men kanske har vi nått en smartgräns. I en växande motreaktion skaffar vi nu gammalmodiga telefoner och appar som begränsar oss.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.