Expressen > Nyheter

Thursday, 17 January, 10:47

Liknande nyheter

Taggar: Kvinnadöd efter , fall, polisen, utreder, mord
Nerikes Allehanda - 08 apr 14 kl. 09:53

Kvinna överfallen - polisen utreder grovt våldsbrott

(UPPDATERAD 12:30) Polis har spärrat av en fastighet söder om Askersund där ett grovt våldsbrott ska ha begåtts. - Det handlar om en kvinna som ska ha blivit överfallen, säger polisens kommunikationschef Mats Nylén till NA..

YLE - 22 okt 12 kl. 15:45

Polisen utreder två spädbarnsdråp i Klövskog

Polisen utreder ett fall med två dödade spädbarn i Klövskog i Nurmijärvi. Enligt Iltalehti har polisen utrett fallet i nästan två veckor men informerar om fallet först nu av utredningstekniska skäl. Polisen utreder fallet som två dråp.

YLE - 29 jun 17 kl. 05:07

Morgonkollen: Vatikanchef anklagas för sexuella övergrepp, polisen utreder unikt fall av sopexport till Estland

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget inrikes: Polisen utreder som bäst ett unikt fall där hundratals ton avfall år 2015 smugglades från Finland till Estland för att sedan dumpas i naturen. I Estland har en person dömts och en person bötfällts i fallet - men här hemma är polisen förtegen om fallet.

YLE - 23 aug 17 kl. 14:39

Polisen utreder dråp i Pargas

Polisen utreder ett dråp i Pargas som skedde natten till tisdagen. En mansperson hittades död i sin bostad på Tummelvägen i Tennby. En ambulans kom också till platsen men då fanns inte längre något som kunde göras för att rädda mannens liv.

YLE - 07 sep 16 kl. 07:54

Tonåring berusad i skolan i Karis - polisen utreder brott

Polisen utreder ett fall där vuxna köper ut alkohol till ungdomar i Karis. Orsaken är att ett minderårigt barn kommit till skolan berusad. - Ett barn har varit i skolan påverkad av alkohol.

YLE - 29 jun 17 kl. 05:07

Morgonkollen: Vatikanchef anklagas för pedofili, polisen utreder unikt fall av sopexport till Estland

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget inrikes: Polisen utreder som bäst ett unikt fall där hundratals ton avfall år 2015 smugglades från Finland till Estland för att sedan dumpas i naturen. I Estland har en person dömts och en person bötfällts i fallet - men här hemma är polisen förtegen om fallet.

Polisen - 15 apr 13 kl. 14:19

Polisen utreder grovt våldsbrott mot en kvinna i Växjö

Kronobergspolisen utreder ett grovt våldsbrott mot en kvinna i Växjö som anmäldes till Polisen under fredagskvällen. Brottsrubriceringen i den pågående förundersökningen är försök till mord..

Expressen - 07 mar 18 kl. 14:24

Kvinna hittad död – polisen utreder mord

På onsdagsmorgonen har polisen anträffat en död kvinna i en bostad i Värmland.Polisen utreder händelsen som mord.

YLE - 30 maj 13 kl. 15:25

Polisen utreder sextrakasserier per sms i Hangö

Polisen utreder misstankar om sexuella trakasserier per textmeddelanden i Hangö. En minderårig flicka och en vuxen kvinna i Hangö fick i vintras textmeddelanden där de erbjöds pengar i utbyte mot sexuella tjänster, uppger överkommissarie Mats Lagerstam. Polisen utreder nu vem som har skickat meddelandena.

Expressen - 19 apr 17 kl. 09:47

Polisen utreder fall av människorov Gävle

Polisen utreder ett fall av misstänkt människorov och utpressning i Gävle. En 23-årig man tvingades in i en bil, fick en bindel över ögonen och kördes i väg. Mannen ska sedan ha misshandlats och dödshotats samt krävts på pengar..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 minuter sedan

Städare i Sverige illegalt – fick jobb på polisstationer

Tre uzbekiska medborgare som befinner sig i landet illegalt har jobbat som städare på polisens lokal i Arlanda, klassad som skyddsobjekt.Männen har även kunnat röra sig fritt innanför Arlandas säkerhetskontroller, enligt polisens anmälan.– Jag blir mörkrädd.

Expressen - 5 minuter sedan

Kraftig explosion vid universitet i Frankrike

En kraftig explosion har inträffat vid universitetet i Lyon.Det är oklart om någon har skadatsPå Twitter skriver universitetet:"Pågående brand på Mendelbyggnaden. Säkerhetsinstruktioner: håll er minst 100 meter från byggnaden"..

Expressen - 1 timme sedan

Stopp på Arlanda: "Allt står bara stilla"

Redan i går kväll började kaoset på Arlanda med inställda och försenade flyg. Orsaken är snöfall och hala start- och landningsbanor.Peter Nilsson är en av de drabbade resenärerna på plats.

Expressen - 1 timme sedan

Antalet anmälda våldtäkter ökar, enligt Brå

I dag publicerar Brottsförebyggande rådet den preliminära statistiken över anmälda brott 2018. Antalet anmälda våldtäkter har ökat..

Expressen - 1 timme sedan

Bil har kört in i mur – halt på platsen

En personbil har kört in i en mur vid Nybro.Enligt polisen är det halt på platsen..

Expressen - 1 timme sedan

Ny statistik från BRÅ

Idag publicerar Brottsförebyggande rådet den preliminära statistiken över anmälda brott 2018. .

Expressen - 1 timme sedan

31-åring högg sin egen mor i halsen

I maj förra året hittades en 58-årig kvinna svårt skadad i ett sitt radhus. Hon var knivhuggen flera gånger, bland annat i halsen, och hennes liv gick inte att rädda. Nu döms hennes egen son för mordet.

Expressen - 1 timme sedan

Expert: Ny lag mot hedersbrott räcker inte

Brott med hedersmotiv ska få en egen brottsrubricering och reglerna för utvisning ska skärpas, enligt överenskommelsen mellan S, MP, C och L. Det kan skicka en viktig signal – men det behövs mer, enligt Mikael Thörn, expert på hedersförtryck..

Expressen - 1 timme sedan

Rapparen Snoop Dogg har köpt in sig i Klarna

Den amerikanska rapparen Snoop Dogg har investerat i det svenska betaltjänstföretaget Klarna. Det skriver Forbes..

Expressen - 1 timme sedan

Olycka på E6 – personbil har voltat

En personbil voltade under morgonen på E6 utanför Malmö. Olyckan ska ha skett i södergående riktning. "Ingen person ska ha kommit till skada", skriver polisen på sin hemsida.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.