DN > Utrikes

Wednesday, 24 April, 22:42

DN - 14 jan 19 kl. 09:35

Ett helt vanligt ägg slår Kylie Jenner – mest gillat på Instagram någonsinRekord på nätet är sköra som äggskal och kan när som helst krossas. Fråga Kylie Jenner, som nu snuvats på rekordet i kategorin mest gillade Instagrambild någonsin..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Kylie Jenner, Instagram, Instagrambild

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett helt, vanligt, äggslår , Kylie, Jenner, mest, gillat, på Instagram någonsin
Sydsvenskan - 26 maj 13 kl. 06:30

Film och helt vanligt kvarter

Kvarteret Korpen är filmhistoria, men också ett helt vanligt kvarter i en arbetarförstad.
Sydsvenskan har letat efter inspelningsplatser och andra spår av flydda tider i ett utsnitt av Malmö..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ett helt vanligt stopp – då träffas polisen av ett fallande träd

CENTREVILLE. Polisen Jeremy Veach var framme och pratade med en bilist som hade missat att slå på sina strålkastare. Då, helt utan förvarning, träffades han av ett fallande träd.

YLE - 22 jun 13 kl. 12:19

Belfiore: Helt vanligt arbetsbesök kring samarbete

IT-jätten Microsofts chef för telefondivisionen Joe Belfiore har nu förklarat sitt besök i Finland. Enligt Belfiore handlar det om ett helt normalt arbetsbesök som gäller Microsofts telefonsamarbete med Nokia. I går väckte det en viss uppståndelse när Belfiore via Twitter meddelade att han befann sig i Finland.

YLE - 22 jun 13 kl. 15:04

Belfiore: Helt vanligt arbetsbesök om samarbete

IT-jätten Microsofts chef för telefondivisionen Joe Belfiore har nu förklarat sitt besök i Finland. Enligt Belfiore handlar det om ett helt normalt arbetsbesök som gäller Microsofts telefonsamarbete med Nokia. I går väcktes en viss uppståndelse då Belfiore via Twitter meddelade att han befann sig i Finland.

Sydöstran - 06 maj 16 kl. 06:00

– Vi drömmer om ett helt vanligt liv

De var en helt vanlig familj som en dag tvingades lämna sitt liv i Syrien på grund av kriget. I dag bor de i Sölvesborg och försöker bli en vanlig familj igen. Möt familjen Altawba/Alchabi..

VA - 03 apr 17 kl. 11:15

Har ett helt vanligt jobb: Så lyckades hon spara ihop 1 miljon på en svensk snittlön

Här är sparknepen hon använde för att spara ihop 1 miljon, på en helt vanlig inkomst. .

BT - 14 apr 13 kl. 14:49

Sjukligt samlande vanligt problem

Mer än 150 000 vuxna svenskar kan lida av samlarmani, ett stigmatiserande och svårbehandlat tillstånd. Få söker hjälp när bostaden överbelamras av föremål som ökar risken för ohyra, vattenskador och brand. Psykologen och forskaren Volen Ivanov på Karolinska institutet, bygger sina rön bland annat på brittiska studier.

Blekinge Läns tidning - 09 aug 18 kl. 16:46

Ett helt vanligt Brunnskvitter - helt enkelt

När Brunnskvittret gör comeback på måndag har ingenting förändrats – förutom två nya programledare och möjligheten att betala med Swish, vill säga..

YLE - 24 okt 18 kl. 14:36

"I Svenskfinland vet ganska få egentligen vad trav är" – en helt vanlig torsdagskväll bland hovduns, hästkarlar och hasardspel

Det är endast på julafton och på juldagen som det inte körs trav i Finland, men trots det är grenen en sovande jätte på det finländska idrottsfältet. Travet är nog något av en egen värld, säger Carolina Krokvik från Nykarleby då Yle Sporten gör henne sällskap under ett helt vanligt torsdagstrav i Seinäjoki..

Västerbottens Folkblad - 25 feb 12 kl. 00:45

Prinsessa ? jag önskardig ett helt vanligt liv

ALLA SOM har fått barn vet exakt hur det är. Ett nytt liv är det vackraste som finns. Vi blir stolta.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

33 år efter Tjernobyl – nu kommer HBO-serien om katastrofen

På fredag är det 33 år sedan kärnkraftskatastrofen i Tjernobyl. Kring ruinerna har myterna fortsatt växa med hjälp av litteratur, film och spel. Senast i raden är tv-serien ”Chernobyl”, med Stellan Skarsgård och David Dencik i två av rollerna.

DN - 1 timme sedan

AIK-seger med nytt spelsystem

AIK:s tränare Rikard Norling hade bytt till 4-3-3 för att väcka liv i anfallsspelet i matchen mot Häcken. Det gick så där. Men det blev hemmaseger med 1–0 sedan Daniel Sundgren avgjort..

DN - 2 timmar sedan

Hotell brinner – mittemot allsvensk match

En fullt utvecklad brand har startat i ett hotell i Falkenberg. Hotellet ligger mittemot Falcon Alkoholfri Arena – där det just nu pågår en match i Allsvenskan..

DN - 5 timmar sedan

DN/Ipsos: Minsta avståndet någonsin mellan M och KD

Avståndet mellan KD och M i väljaropinionen har aldrig varit mindre än nu i DN/Ipsos 40 år långa mätserie. KD landar på 12 procent i aprilmätningen, nästan en fördubbling sedan valet. M däremot ligger 4 procentenheter under sitt valresultat..

DN - 5 timmar sedan

Stadsmuseet öppnar med nya perspektiv på historien

Under Kulturnatten på lördag öppnar Stadsmuseet i Stockholm igen efter fyra års renovering. Precis som tidigare får besökarna ta del av stadens historia från 1527 och framåt men perspektiven är nya. Förutom upprustning av byggnaden har museet också blivit 1.

DN - 6 timmar sedan

Kammarrätt säger ja till böneutrop i Växjö

De omdiskuterade böneutropen från en moské i Växjö får fortsätta. Det står klart i en dom från kammarrätten i Göteborg, som kommit fram till att polisens beslut att tillåta böneutropen var korrekt..

DN - 6 timmar sedan

Här brinner det i Sverige – läget just nu

Flera skogsbränder rasar i Sverige.  Myndigheten för Samhällsskydd och beredskap uppger att de just nu följer 8 bränder. Här är läget kring brandplatserna:.

DN - 7 timmar sedan

WHO: Så mycket bör små barn röra på sig

Många föräldrar funderar över om deras barn sitter för mycket och rör på sig för lite. Nu har WHO för första gången tagit fram riktlinjer för hur stor del av dagen som barn under fem år bör vara fysisk aktiva, sova och tillbringa framför skärmar..

DN - 7 timmar sedan

Större medelklass och e-handel gynnsamt för Volvo

God ekonomisk tillväxt och ett ökat behov av transporter gav fordonstillverkaren AB Volvos omsättning en rejäl skjuts. Samtidigt förbereder sig bolaget på att sämre tider kan komma.  – Det är viktigt att vi står rustade om marknaden skulle ändras, säger bolagets vd Martin Lundstedt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.