DN > Utrikes

Thursday, 17 January, 10:40

DN - 14 jan 19 kl. 09:35

Ett helt vanligt ägg slår Kylie Jenner – mest gillat på Instagram någonsinRekord på nätet är sköra som äggskal och kan när som helst krossas. Fråga Kylie Jenner, som nu snuvats på rekordet i kategorin mest gillade Instagrambild någonsin..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Kylie Jenner, Instagram, Instagrambild

Dela artikeln

80 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett helt, vanligt, äggslår , Kylie, Jenner, mest, gillat, på Instagram någonsin
Sydsvenskan - 26 maj 13 kl. 06:30

Film och helt vanligt kvarter

Kvarteret Korpen är filmhistoria, men också ett helt vanligt kvarter i en arbetarförstad.
Sydsvenskan har letat efter inspelningsplatser och andra spår av flydda tider i ett utsnitt av Malmö..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ett helt vanligt stopp – då träffas polisen av ett fallande träd

CENTREVILLE. Polisen Jeremy Veach var framme och pratade med en bilist som hade missat att slå på sina strålkastare. Då, helt utan förvarning, träffades han av ett fallande träd.

YLE - 22 jun 13 kl. 12:19

Belfiore: Helt vanligt arbetsbesök kring samarbete

IT-jätten Microsofts chef för telefondivisionen Joe Belfiore har nu förklarat sitt besök i Finland. Enligt Belfiore handlar det om ett helt normalt arbetsbesök som gäller Microsofts telefonsamarbete med Nokia. I går väckte det en viss uppståndelse när Belfiore via Twitter meddelade att han befann sig i Finland.

YLE - 22 jun 13 kl. 15:04

Belfiore: Helt vanligt arbetsbesök om samarbete

IT-jätten Microsofts chef för telefondivisionen Joe Belfiore har nu förklarat sitt besök i Finland. Enligt Belfiore handlar det om ett helt normalt arbetsbesök som gäller Microsofts telefonsamarbete med Nokia. I går väcktes en viss uppståndelse då Belfiore via Twitter meddelade att han befann sig i Finland.

Sydöstran - 06 maj 16 kl. 06:00

– Vi drömmer om ett helt vanligt liv

De var en helt vanlig familj som en dag tvingades lämna sitt liv i Syrien på grund av kriget. I dag bor de i Sölvesborg och försöker bli en vanlig familj igen. Möt familjen Altawba/Alchabi..

VA - 03 apr 17 kl. 11:15

Har ett helt vanligt jobb: Så lyckades hon spara ihop 1 miljon på en svensk snittlön

Här är sparknepen hon använde för att spara ihop 1 miljon, på en helt vanlig inkomst. .

BT - 14 apr 13 kl. 14:49

Sjukligt samlande vanligt problem

Mer än 150 000 vuxna svenskar kan lida av samlarmani, ett stigmatiserande och svårbehandlat tillstånd. Få söker hjälp när bostaden överbelamras av föremål som ökar risken för ohyra, vattenskador och brand. Psykologen och forskaren Volen Ivanov på Karolinska institutet, bygger sina rön bland annat på brittiska studier.

Blekinge Läns tidning - 09 aug 18 kl. 16:46

Ett helt vanligt Brunnskvitter - helt enkelt

När Brunnskvittret gör comeback på måndag har ingenting förändrats – förutom två nya programledare och möjligheten att betala med Swish, vill säga..

YLE - 24 okt 18 kl. 14:36

"I Svenskfinland vet ganska få egentligen vad trav är" – en helt vanlig torsdagskväll bland hovduns, hästkarlar och hasardspel

Det är endast på julafton och på juldagen som det inte körs trav i Finland, men trots det är grenen en sovande jätte på det finländska idrottsfältet. Travet är nog något av en egen värld, säger Carolina Krokvik från Nykarleby då Yle Sporten gör henne sällskap under ett helt vanligt torsdagstrav i Seinäjoki..

Västerbottens Folkblad - 25 feb 12 kl. 00:45

Prinsessa ? jag önskardig ett helt vanligt liv

ALLA SOM har fått barn vet exakt hur det är. Ett nytt liv är det vackraste som finns. Vi blir stolta.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Rapparen Snoop Dogg investerar i svenska betaljätten Klarna

Den amerikanska rapparen Snoop Dogg investerar i svenska betaljätten Klarna.  – Vi funderade över vem som var den mest avslappnade personen i världen, säger grundaren Sebastian Siemiatkowski till den amerikanska affärstidningen Forbes. .

DN - 1 timme sedan

Rött, rött, rött i nordiskt toppmöte i VM

Danmark mot Norge. 15.000 på läktarna – alla klädda i rött.

DN - 1 timme sedan

Albin Lee Meldau får europeiskt publikpris

I november utsågs den svenske artisten Albin Lee Meldau till en av mottagarna av EU:s nya musikpris, Music Moves Europe Talent Awards. ”Lou Lou”-sångaren prisades i kategorin bästa singer-songwriter, tillsammans med artisten Avec från Österrike..

DN - 1 timme sedan

Serber bussas in för att hylla Putin vid toppmöte

BELGRAD. Torsdagens toppmöte i Belgrad blir ett jättelikt pr-jippo för två auktoritära presidenter. Tiotusentals serber bussas in för att hylla Vladimir Putin vid världens största ortodoxa kyrka.

DN - 2 timmar sedan

Bli en del av Riksnätverket

Dagens Nyheter lanserade våren 2017 Riksnätverket – ett nätverk av frilansmedarbetare på ett 25-tal orter, för att förstärka bevakningen av hela landet..

DN - 2 timmar sedan

Åtal väcks för kuppen i Strängnäs domkyrka

I somras stals Karl IX:s begravningsregalier från domkyrkan i Strängnäs vid en mycket fräck kupp. Nu åtalas en man i 20-årsåldern för brottet – men de ovärderliga regalierna är fortfarande borta..

DN - 3 timmar sedan

Generaldirektören lämnade oriktiga uppgifter om säkerhetsprövningar

Svenska kraftnäts generaldirektör Ulla Sandborgh har lämnat oriktiga uppgifter om myndighetens säkerhetsprövningar. I intervjuer har hon hävdat att de höga cheferna inte har tagit del av ”uppgifter som motiverar en högre säkerhetsklass”. Nu har myndigheten upptäckt att påståendet inte stämmer..

DN - 3 timmar sedan

Två banor öppna på Arlanda men fortsatta förseningar

Onsdagens problem på Arlanda på grund av det intensiva snöandet har vissa effekter ännu på torsdagen med förseningar och inställda avgångar. Men nu används åter två banor. På onsdagskvällen kunde bara en bana hållas öppen för trafik..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.