Sydsvenskan > IT

Thursday, 17 January, 17:53

Liknande nyheter

Taggar: Kvinnadöd efter , fallfrån , fastigheti , centrala, Malmö, man gripen
SmålandsPosten - 31 maj 14 kl. 09:23

Kvinna misshandlad i centrala Växjö

En misshandel inträffade i centrala Växjö klockan 03, natten mot lördagen. En 41-årig kvinna fick föras till lasarett med ambulans. En polispatrull blev natten till lördagen vittne till en pågående misshandel i hörnet av Kungsgatan och Sandgärdsgatan.

GöteborgsPosten - 10 jun 17 kl. 13:00

Kvinna överfallen i centrala Göteborg

En kvinna blev överfallen av en okänd man när hon cyklade i allén i centrala Göteborg. Vittnen ska ha sett vad som hände och följde efter mannen som senare kunde gripas på Drottningtorget. – Att hjälpa en kvinna i nöd och att lägga manken till när någonting sådant här inträffar, gör jobbet mycket enklare för oss alla, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen i region Väst..

UNT - 09 okt 11 kl. 02:14

Kvinna överfölls i centrala Knivsta

En kvinna i 30-årsåldern överfölls sent på lördagskvällen i centrala Knivsta. Polisen rubricerar händelsen som ett försök till våldtäkt..

SvD - 09 nov 11 kl. 13:47

Kvinna påkörd i centrala Stockholm

En kvinna i 50-årsåldern rammades av en bil i centrala Stockholm..

Magazin24 - 14 dec 11 kl. 09:07

Äldre kvinna påkörd i centrala Arboga

Vid 08-tiden på onsdagsmorgonen inträffade en trafikolycka i centrala Arboga. En kvinna född 1938 blev påkörd på Paradisgränd i Arboga och fick föras till sjukhus med en förmodad benfraktur.
Orsaken till olyckan är okänd..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Kvinna skjuten i centrala Flen

En 45-årig kvinna sköts i Sveaparken i centrala Flen i morse. Flera vittnen såg dådet. En 53-årig man har nu gripits, det skriver Aftonbladet.

SvD - 14 jan 13 kl. 13:50

Kvinna knivhuggen i centrala Västerås

En kvinna överfölls och knivhöggs i halsen i centrala Västerås i dag..

Nerikes Allehanda - 11 aug 13 kl. 14:13

Kvinna vapenhotad i centrala Örebro

En kvinna som befann sig i en bil i centrala Örebro blev vid 13-tiden hotad av en beväpnad man. Mannen ska ha kommit fram till kvinnans bil, i korsningen Engelbrektsgatan - Kungsgatan, och gjort någon form av mantelrörelse med ett vapen. Han signalerade att hon skulle öppna bildörren.

NSD - 01 jul 14 kl. 21:24

Kvinna misshandlad i centrala Boden

En kvinna blev misshandlad av en närstående man utomhus i centrala Boden..

Länstidningen i Jämtland - 28 jul 16 kl. 15:00

Kvinna misshandlades i centrala Östersund – polisen har inga spår

Under onsdagskvällen misshandlades en kvinna vid 22-tiden i centrala Östersund. Den misstänkte gärningsmannen ska ha utfört handlingen oprovocerat..

ÖstersundsPosten - 28 jul 16 kl. 15:00

Kvinna misshandlades i centrala Östersund – polisen har inga spår

Under onsdagskvällen misshandlades en kvinna vid 22-tiden i centrala Östersund. Den misstänkte gärningsmannen ska ha utfört handlingen oprovocerat..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Stenson missade cuten med ett slag

Det är en bana han gillar och en turnering han traditionellt inleder tävlingssäsongen med. Men årets stopp i Abu Dhabi blev kort. Henrik Stenson missade kvalgränsen – med bara ett slag.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Elfsborg värvar från Trelleborg

Elfsborg förstärker truppen med Deniz Hümmet, meddelar den fotbollsallsvenska klubben på en presskonferens. Anfallaren, som också kan spela offensiv mittfältare, kommer närmast från Trelleborg och har skrivit under ett fyrårskontrakt. – Det kändes rätt.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ann Petrén gör en av huvudrollerna i Björn Runges Skåneaktuella mor- och dotterdrama

"Ett praktexempel på en havererad relation", säger hon om "Jag är en annan nu"..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Frank Andersson begravs i Trollhättan

Frank Andersson avled den 9 september, 62 år gammal, på grund av komplikationer efter en hjärtoperation. Sedan dess har brottarlegendarens anhöriga tvistat om var han ska begravas. I november gav Länsstyrelsen en av de anhöriga rätt att bestämma platsen.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Berlusconi ställer upp i EU-valet

Italiens tidigare premiärminister Silvio Berlusconi ställer upp i EU-valet i maj. – Vid min höga ålder har jag beslutat att resa till Europa, utifrån en känsla av ansvar, säger Berlusconi i ett tal i Quartu på Sardinien, rapporterar den italienska nyhet.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Städare hos polisen jobbade utan tillstånd

Personer utan arbets- och uppehållstillstånd har jobbat på Arlanda flygplats som städare i polisens lokal, som är ett skyddsklassat objekt. De tre städarna har enligt en poliskälla till Kvällsposten kunnat röra sig fritt innanför säkerhetskontrollen. De.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Vonn tia på träning inför comebacken

Lindsey Vonns comeback efter knäskadan från november flyttades fram efter snökaoset i S:t Anton förra helgen. Men i dimman i italienska Cortina var amerikanskan återigen i backen – där hon hade tionde snabbaste tid på träningen inför störtloppstävlingar.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Greta Thunberg inspirerar belgisk skolprotest

Över 10 000 skolungdomar i Bryssel trotsar regn och rusk för att demonstrera för en bättre miljö. Inspirationen kommer från svenska Greta Thunberg. "Lösningen är inga utsläpp", "Vi reser oss – precis som havsnivåerna" och "En het planet är inte cool" är.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Källor: Kim Jong-Un ska besöka Vietnam

Vietnam förbereder sig för ett besök av Nordkoreas ledare Kim Jong-Un, enligt källor till nyhetsbyrån Reuters. Vietnam har en bra relation med både USA och Nordkorea och har nämnts som den mest troliga platsen för ett andra toppmöte mellan USA:s preside.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Nordkorean uppges vara på väg till Sverige

Nordkoreas vice utrikesminister Choe Son-Hui kommer troligtvis att flyga från Kina till Stockholm under torsdagseftermiddagen, enligt den sydkoreanska nyhetsbyrån Yonhap. I tisdags sade Choe att hon skulle besöka en konferens i Sverige. Men enligt ameri.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.