SVT > Inrikes

Thursday, 17 January, 17:52

Liknande nyheter

Taggar: Spretig, boprisutveckling, snittade, noll
Sydsvenskan - 14 jan 19 kl. 06:00

Spretig boprisutveckling snittade på noll

Prisutvecklingen för bostäder under 2018 var i snitt plus minus noll, visar årssiffror från Svensk Mäklarstatistik. Runtom i landet är dock bilden spretigare. Bostadsåret 2018 avslutades svagt nedåt.

GöteborgsPosten - 14 jan 19 kl. 06:00

Spretig boprisutveckling snittade på noll

Prisutvecklingen för bostäder under 2018 var i snitt plus minus noll, visar årssiffror från Svensk Mäklarstatistik. Runtom i landet är dock bilden spretigare..

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 19 kl. 06:00

Spretig boprisutveckling snittade på noll

Prisutvecklingen för bostäder under 2018 var i snitt plus minus noll, visar årssiffror från Svensk Mäklarstatistik. Runtom i landet är dock bilden spretigare. Bostadsåret 2018 avslutades svagt nedåt.

BT - 06 sep 11 kl. 17:59

Börsen stängde nära noll

Raset på Stockholmsbörsen stannade av under tisdagen. Index stängde nära noll men skuldoron ligger kvar som mörk bakgrund.
Finansaktierna gick svagast med SEB i botten.

YA - 25 nov 18 kl. 00:01

Spretig konjunktur i Simrishamn

Å ena sidan noll konkurser, fler gästnätter och kraftigt ökade priser på bostadsrätter. Å andra sidan färre nya företag och minskande befolkning. Det är en splittrad bild av konjunkturen i Simrishamn som Sparbanken Skåne ger i sin nya rapport..

Helsingborgs Dagblad - 10 nov 11 kl. 15:52

Snittade kläder i butiker

En 46-årig man har åtalats vid Varbergs tingsrätt misstänkt för att ha skurit sönder kläder i två butiker för tusentals kronor. En dag förra sommaren mannen gick in i en sportaffär och snittade sönder kläder till ett värde av 34 000 kronor med ett rakblad eller annat vasst föremål. Dagen därpå gick han in i en herrekipering och skar sönder bland annat kavajer till ett värde 60 000 kronor..

Västerbottens Folkblad - 22 jul 12 kl. 17:23

Snittade upp sin egen mage

På söndagseftermiddagen snittade en man upp sin mage med en rondell när han utförde arbete en foderlada i Ersmark. Mannen skulle ta bort masoniteskivor från [...].

Nyheter 24 - 06 jun 16 kl. 09:40

Marcus Birro: "Han kom in och snittade den iskalla fisken Marcus Berg"

Okej.Träningslandskamper kan ju vara som att se brutalt efterbliven målarfärg nästan inte torka alls...Bara sitta i sin trasiga solstol och räkna minuterna tills döden ska komma och grabba tag i nackskinnet och dra iväg med en.

GT - 11 nov 16 kl. 16:19

Stack ner okänd man: ”Trodde jag snittade”

Här fångas den misstänkte knivmannen på Coops övervakningsfilm bara minuterna innan han ska ha gått till attack mot en helt okänd krogbesökare utanför Glenn sportsbar i centrala Göteborg.Efteråt kämpade offret för sitt liv – samtidigt som knivmannen slog sig ner i soffan.– Jag trodde bara jag snittade honom, säger den misstänkte i förhör.

YLE - 27 jun 17 kl. 07:00

Historisk Westbrook valdes till NBA:s mest värdefulla spelare – snittade över 30 poäng per match

Det var egentligen ingen fråga om saken. Russel Westbrook gick från klarhet till klarhet den gångna NBA-säsongen och fick till slut det efterlängtade priset: Oklahomastjärnan var hela ligans mest värdefulla spelare säsongen 2016-17. Westbrook satte rekord för flest trippeldubblar under säsongen, ett rekord som hade stått i 55 år.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

SVT/Novus: S och SD har ökat sedan valet

Två partier, Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna, har fått ökat stöd sedan valet i september. Alla andra partier backar. Extra känsligt för Liberalerna och Miljöpartiet, som hamnar under 4-procentsspärren i den här mätningen..

SVT - 1 timme sedan

Marmorstein svarar: Tio frågor och svar om det politiska läget

SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarar på frågor om hur det politiska läget ser ut just nu..

SVT - 3 timmar sedan

S presenterar toppkandidat inför EU-valet

Vem blir förstanamn på Socialdemokraternas lista till EU-parlamentsvalet i maj? Toppkandidaten presenteras klockan 14 av partisekreterare Lena Rådström Baastad, SVT Nyheter sänder direkt..

SVT - 5 timmar sedan

Förtroendet för politiker rasar efter regeringskaoset

Förtroendet för politiker har rasat sedan riksdagsvalet. Och störst förtroendetapp finns bland Sverigedemokraternas och Moderaternas väljare. Det visar en undersökning som opinionsinstitutet Novus gjort på uppdrag av SVT Nyheter..

SVT - 6 timmar sedan

Marmorstein svarar – ställ dina frågor om läget i politiken

Efter en lång turbulent höst har Centerpartiet, Liberalerna och Vänsterpartiet bestämt sig för att släppa fram en S-MP-regering. Vad kan vi förvänta oss i politiken framöver? SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein reder ut alla frågetecken i Marmorstein svarar på svt.

SVT - 7 timmar sedan

Brottsstatistik: Allt fler våldtäkter anmäls – stöld och misshandel minskar

Antalet anmälda våldtäkter ökade med 8 procent 2018 till 7 840 stycken. Samtidigt visar statistiken från Brå att antalet anmälningar om misshandel och sexuellt ofredande minskade något från 2017..

SVT - 9 timmar sedan

Då och nu när kändisarna hakar på nya bildtrenden – se hur stjärnorna såg ut 2009

Förtäckt skryt eller like-vänlig nostalgitripp? #10yearchallenge är bildtrenden som välter internet just nu. Bara på sociala medier-giganten Instagram har över fyra miljoner bilder lagts ut under hashtaggen.

SVT - 8 timmar sedan

Jonas Sjöstedt: ”Införs marknadshyror, då smäller det”

En svår brottningsmatch med sig själva, så beskriver Jonas Sjöstedt Vänsterpartiets beslut att släppa fram Stefan Löfven till statsministerposten. Men han varnar Socialedmokraterna för att ge C och L inflytande: – Vi är vågmästare. Rör inte arbetsrätten och inför inte marknadshyror, för då smäller det!.

SVT - 9 timmar sedan

Jan Björklund om kritiken från Allianskollegorna: ”Klart de är besvikna”

”Ohelig allians” och ”lurade” – så lyder de besvikna Allianskollegernas omdöme kring Liberalerna och Centerpartiets stöd till en regering ledd av Stefan Löfven. – Det är klart de är väldigt besvikna, säger Liberalernas Jan Björklund i Morgonstudion..

SVT - 10 timmar sedan

Carl Schlyter lämnar Miljöpartiet

En av Miljöpartiets toppnamn, Carl Schlyter, väljer att lämna partiet, skriver han själv i ett inlägg på sin Facebook-sida..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.