SVT > Inrikes

Sunday, 21 April, 08:10

SVT - 14 jan 19 kl. 09:15

Spretig boprisutveckling snittade på noll2018 års priser på bostadsrätter och villor har i stort sett varit oförändrade, sett till riket som helhet, visar Svensk Mäklarstatistiks årssiffror. De regionala siffrorna visar dock på både upp- och nedgångar..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Svensk Mäklarstatistiks

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spretig, boprisutveckling, snittade, noll
Sydsvenskan - 14 jan 19 kl. 06:00

Spretig boprisutveckling snittade på noll

Prisutvecklingen för bostäder under 2018 var i snitt plus minus noll, visar årssiffror från Svensk Mäklarstatistik. Runtom i landet är dock bilden spretigare. Bostadsåret 2018 avslutades svagt nedåt.

GöteborgsPosten - 14 jan 19 kl. 06:00

Spretig boprisutveckling snittade på noll

Prisutvecklingen för bostäder under 2018 var i snitt plus minus noll, visar årssiffror från Svensk Mäklarstatistik. Runtom i landet är dock bilden spretigare..

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 19 kl. 06:00

Spretig boprisutveckling snittade på noll

Prisutvecklingen för bostäder under 2018 var i snitt plus minus noll, visar årssiffror från Svensk Mäklarstatistik. Runtom i landet är dock bilden spretigare. Bostadsåret 2018 avslutades svagt nedåt.

BT - 06 sep 11 kl. 17:59

Börsen stängde nära noll

Raset på Stockholmsbörsen stannade av under tisdagen. Index stängde nära noll men skuldoron ligger kvar som mörk bakgrund.
Finansaktierna gick svagast med SEB i botten.

YA - 25 nov 18 kl. 00:01

Spretig konjunktur i Simrishamn

Å ena sidan noll konkurser, fler gästnätter och kraftigt ökade priser på bostadsrätter. Å andra sidan färre nya företag och minskande befolkning. Det är en splittrad bild av konjunkturen i Simrishamn som Sparbanken Skåne ger i sin nya rapport..

Helsingborgs Dagblad - 10 nov 11 kl. 15:52

Snittade kläder i butiker

En 46-årig man har åtalats vid Varbergs tingsrätt misstänkt för att ha skurit sönder kläder i två butiker för tusentals kronor. En dag förra sommaren mannen gick in i en sportaffär och snittade sönder kläder till ett värde av 34 000 kronor med ett rakblad eller annat vasst föremål. Dagen därpå gick han in i en herrekipering och skar sönder bland annat kavajer till ett värde 60 000 kronor..

Västerbottens Folkblad - 22 jul 12 kl. 17:23

Snittade upp sin egen mage

På söndagseftermiddagen snittade en man upp sin mage med en rondell när han utförde arbete en foderlada i Ersmark. Mannen skulle ta bort masoniteskivor från [...].

Nyheter 24 - 06 jun 16 kl. 09:40

Marcus Birro: "Han kom in och snittade den iskalla fisken Marcus Berg"

Okej.Träningslandskamper kan ju vara som att se brutalt efterbliven målarfärg nästan inte torka alls...Bara sitta i sin trasiga solstol och räkna minuterna tills döden ska komma och grabba tag i nackskinnet och dra iväg med en.

GT - 11 nov 16 kl. 16:19

Stack ner okänd man: ”Trodde jag snittade”

Här fångas den misstänkte knivmannen på Coops övervakningsfilm bara minuterna innan han ska ha gått till attack mot en helt okänd krogbesökare utanför Glenn sportsbar i centrala Göteborg.Efteråt kämpade offret för sitt liv – samtidigt som knivmannen slog sig ner i soffan.– Jag trodde bara jag snittade honom, säger den misstänkte i förhör.

YLE - 27 jun 17 kl. 07:00

Historisk Westbrook valdes till NBA:s mest värdefulla spelare – snittade över 30 poäng per match

Det var egentligen ingen fråga om saken. Russel Westbrook gick från klarhet till klarhet den gångna NBA-säsongen och fick till slut det efterlängtade priset: Oklahomastjärnan var hela ligans mest värdefulla spelare säsongen 2016-17. Westbrook satte rekord för flest trippeldubblar under säsongen, ett rekord som hade stått i 55 år.

Fler nyheter från SVT

SVT - 11 timmar sedan

Därför har påsken inget eget sound

Just musik är två betydande delar av många högtider och traditionsfiranden. Men påsken – har den egentligen något sound? SVT:s reporter Malin Johansson gick till botten med vilken musik som egentligen tillhör påsken..

SVT - 12 timmar sedan

MSB: Så ska ny färg på registreringsskyltar rädda liv

För en dryg månad sedan exploderade en gasdriven buss i centrala Stockholm och vi fick då en uppfattning om styrkan av förödelsen när en gastank exploderar. Trots det kan en mycket värre olycka hända när som helst inne i ett helt vanligt parkeringsgarage..

SVT - 15 timmar sedan

Häktade Ecuador-svenskens föräldrar kräver att UD agerar

Föräldrarna till den svensk som häktats i Ecuador misstänkt för dataintrång kräver att Sveriges regering agerar. I ett öppet brev till UD anklagar de Ecuadors regering för flera lagöverträdelser och brott mot mänskliga rättigheter i samband med gripandet av sonen. – UD har tagit emot dessa uppgifter som vi ser allvarligt på, uppger Diana Qudhaib på UD..

SVT - 17 timmar sedan

MSB: Fjolårets eldningsförbud för långtgående

Vissa län gick för långt när de förra sommaren införde totalt eldningsförbud, konstaterar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB. Nya riktlinjer ska tydliggöra vilka begränsningar som är tillåtna..

SVT - 22 timmar sedan

Burhöns, frigående och ekologiska – så lever hönorna som producerar dina ägg

Ekologiska, frigående utomhus, frigående inomhus eller bara helt vanliga ägg? Utbudet är stort och det kan vara lätt att bli förvirrad. De olika produktionssätten har ofta stor betydelse för hönornas livsmiljö.

SVT - 22 timmar sedan

Mordförsök på Södermalm

En man är anhållen misstänkt för mordförsök i en lägenhet på Södermalm, uppger Polisen..

SVT - 23 timmar sedan

Misstänkt mord i Gamla stan

En man sitter anhållen misstänkt för mord på en kvinna i Gamla stan i centrala Stockholm i natt, uppger polisen..

SVT - Igår: 06:52

Experter varnar för kosttillskott – kan innehålla dopningsmedel

Kosttillskotten marknadsförs som energigivande, muskelbyggande och fettförbrännande och säljs ofta på nätet eller i speciella butiker. Men vissa produkter innehåller dopningsmedel i sådan hög koncentration att de kan utgöra allvarliga hälsorisker, visar en norsk rapport..

SVT - Igår: 21:41

Tre skadade efter lägenhetsbrand i Stockholm

Det brinner i en lägenhet i Vasastan i Stockholm. Räddningstjänst och polis är på plats och bostadshuset har utrymts..

SVT - Igår: 21:08

Så hygieniskt är lösgodiset i ditt påskägg

Påsken är en riktig godishögtid då försäljningen skjuter i höjden. Många väljer att fylla påskäggen med lösgodis – men hur står det egentligen till med hygienen och smittorisken i självplockshyllorna? Enligt mikrobiologen är torrt och sockerrikt ledorden som garanterar ett fräscht lösgodis..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.