Nyteknik > Teknik

Tuesday, 23 April, 00:59

Nyteknik - 14 jan 19 kl. 09:08

Här är Cadillacs första renodlade elbilGeneral Motors har visat upp första bilen på nya plattformen BEV3. En Cadillac-crossover som ska ta upp kampen med Tesla..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Cadillacs, Motors, BEV3, Cadillac, Tesla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är Cadillacsförsta , renodlade, elbil
SmålandsPosten - 28 feb 19 kl. 19:41

Volvos första renodlade elbil på gång

Volvo har snackat elbilar i parti och minut, men det är först nu som företaget släpper sin första elbil för en bredare marknad. .

IDG - 14 mar 17 kl. 14:01

Volvos USA-chef avslöjar priset på kommande elbil


2019 ska Volvo släppa sin första renodlade elbil, och enligt företagets USA-chef blir priset – åtminstone i USA – förvånansvärt lågt..

DI - 19 apr 17 kl. 11:17

Volvo bekräftar kinesisk elbil

Volvo Cars första renodlade elbil byggs inte i Göteborg utan i Kina. 2019 ska bilen, som storleksmässigt placerar sig bland Volvos mindre modeller, rulla ut från fabriken..

VA - 27 feb 19 kl. 14:09

Volvos prestigemärke Polestar lanserade precis sin första elbil – som tar upp kampen med Tesla Model 3

Den har pekats ut som en av Teslas främsta utmanare. I dag presenterade Volvos elektriska prestigemärke Polestar sin nya storsatsning som är deras första renodlade elbil. .

Nya Wermlands Tidningen - 13 aug 11 kl. 11:15

Klartecken för Cadillacs plugin-hybrid

Cadillacs sportiga hybridkoncept Converj visades på bilsalongen i Detroit 2009. Mycket har hänt sedan dess, i synnerhet med General Motors. Men nu verkar det som att Converj har fått klartecken..

IDG - 11 nov 15 kl. 14:26

Sjukt snygga Crossovern Cadillacs XT5 debuterar på bilsalongen i Los Angeles


På 2015 års upplaga av LA Auto Show som öppnar 17 november får vi se mer av Cadillacs förnyelsearbete i form av XT5 som kommer att ersätta den utgående SRX..

Cornucopia - 26 sep 17 kl. 17:04

Elbil eller pluginhybrid?

I frågan om elbil så finns alternativet pluginhybrid, som blir billigare på grund av mindre batterikapacitet, trots att den även har en förbränningsmotor. Men när är en pluginhybrid egentligen bäst? Det hela landar i en analys av det egna körsträckebeteendet.

Dagens PS - 24 aug 18 kl. 15:01

Därför är det läge att gå över till elbil i höst

Nu i höst är det ett bra tillfälle att börja köra miljösmart. Det har aldrig varit så lönsamt och enkelt att gå över till eldrift som nu. Bättre räckvidd och det nya skattesystemet för bilar som har det lätt tungvrickande namnet Bonus Malus gör det extra fördelaktigt att köra elbil.

Cornucopia - 16 dec 18 kl. 12:39

82 mil med elbil på en dag

Under lördagen körde vi drygt 82 mil elbil, Sätila - Västerås och tillbaka. Nedan är en redogörelse för resan med detaljer.
Sveriges näst äldsta Tesla Supercharger-station är den i Arboga.

Cornucopia - 16 nov 18 kl. 11:05

Billig elbilsladdning i Säffle - 35 mil för elbil räcker fortfarande

Gårdagens föreläsningsresa till och från Säffle gick förstås utmärkt med elbil och även en ort med mindre än 10 000 invånare erbjuder tolv publika laddplatser. Även om de är belagda med avgift, så visade sig en av dem vara mycket prisvärd med en kostnad på under 1:- SEK per kWh.
Laddning i Säffle.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 14 timmar sedan

Kapacitetsbrist – en risk för både miljö och samhälle

Energiområdet genomgår stora förändringar just nu. Vår strävan efter att leva miljösmart samtidigt som allt fler vill bo i storstadsregionerna pressar elnäten till bristningsgränsen. Resultatet blir kapacitetsbrist i våra storstäder.

Nyteknik - Igår: 06:00

Kanalbygget tog sig igenom djungeln – ”Landet bokstavligt talat förgiftat”

Centralamerikas djungler förlät varken hybrisfyllda drömmare eller dåligt genomtänkta beslut. Kampen för att förena Atlanten med Stilla havet krävde ett högt pris – i både pengar och människoliv..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Jämställdhetsarbete tog kvinnor till företagets topp

Svensk kärnbränslehantering, SKB, har sedan årsskiftet en ny ledningsgrupp där kvinnor för första gången är i majoritet. Det är resultatet av många års förändringsarbete för att få ett mer jämställt företag..

Nyteknik - Igår: 06:45

Lista: Brutala byggnader lyfte fram betongen

Fantastisk, framåtblickande eller förskräcklig. Här tio byggnader som satte brutalismen på kartan..

Nyteknik - 18 apr 19 kl. 14:00

Det här är Sono Motors – som ska bygga solcellsbilar i Trollhättan

Det ska återigen produceras bilar i Trollhättan. Men vilka är egentligen Sono Motors, vars solcellsförsedda bil Nevs ska tillverka?.

Nyteknik - I förrgår: 07:12

FCA åker snålskjuts – mot avgrunden?

Tesla, som presenterar sig som en klimatets riddare, borde givetvis inte ha ingått den oheliga alliansen med bilkoncernen FCA, skriver Ny Tekniks Johan Kristensson..

Nyteknik - I förrgår: 06:00

VW: Laddinfrastrukturen är ett ansvar för staten

När tillverkarna sätter full fart – hänger då samhället med? Den frågan ställer sig Sten Forsberg, vd för Volkswagen Sverige..

Nyteknik - 19 apr 19 kl. 11:35

Eterniten – det dödliga drömmaterialet TEST

Eternit skulle vara för evigt, men de mikroskopiska fibrerna som gjorde det till en hård beklädnad för hus förstörde människors lungor. Men det tåliga byggmaterialet är inte helt uträknat..

Nyteknik - 19 apr 19 kl. 06:00

De tar luftskeppet till Nordpolen – nu säljs biljetterna

En resa till Nordpolen i luftskepp. 2023 ska det vara möjligt och nu släpper svenska Oceansky Cruises de första expiditionsbiljetterna..

Nyteknik - 19 apr 19 kl. 06:00

De tar luftskepp till Nordpolen – nu säljs biljetterna

En resa till Nordpolen i luftskepp. 2023 ska det vara möjligt och nu släpper svenska Oceansky Cruises de första expiditionsbiljetterna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.