SVT > Inrikes

Friday, 18 January, 23:29

Liknande nyheter

Taggar: SVT, sänder, direktfrån , Folkoch , försvar
SVT - 17 okt 13 kl. 15:27

SVT sänder direkt från Sveriges ödeslottning

Ett hinder återstår för Sverige i kampen om att få delta i VM i Brasilien. På måndag vet vi vilken nation som måste besegras i dubbelmöte. Lottningen sänds direkt av SVT Sport.

SVT - 01 dec 14 kl. 13:48

SVT sänder direkt från prisutdelningen

Pristudelningen startar 16.00 – där den omtalade Edward Snowden medverkar direkt från sin exil Ryssland. Vi startar med uppsnack i studion 15.

SVT - 01 nov 18 kl. 06:16

Följ alpina och skicrosslandslagets upptaktsträff – SVT sänder direkt

Skidlandslagen värmer upp inför världscupsäsongen och den stora VM-vintern som väntar. SVT Sport är på plats när landslagsåkarna har upptaktsträff i Solna..

SVT - 03 dec 18 kl. 16:45

Klimatmötet i Katowice startar – SVT nyheter sänder direkt

Klimattoppmötet i polska Katowice, som är det viktigaste mötet sedan det i Paris 2015, har inletts. Men kan man vänta sig några framsteg? SVT Nyheter sänder direkt, med Erika Bjerström i studion, från klockan 17.

SVT - 30 okt 18 kl. 08:50

13.50: SVT sänder uttagningen av EM-truppen i handboll

Vilka får spela handbolls-EM i Frankrike för Sverige om en månad? Förbundskapten Henrik Signell tar ut sin trupp klockan 13.50 i eftermiddag och SVT Sport sänder direkt från Idrottens Hus i Stockholm..

DN - 13 mar 17 kl. 12:01

SVT direktsänder eldfest i Kungsträdgården

På tisdag kväll hålls den traditionsenliga eldfesten, Chaharshanbeh Soori, i Kungsträdgården i Stockholm. SVT sänder direkt från tillställningen..

SVT - 12 jul 18 kl. 12:18

Extrainsatt Nato-toppmöte – SVT sänder direkt

Trumps kritik mot Natomedlemmarnas låga försvarsbudgetar tvingade fram ett extramöte i Bryssel. Donald Trump förväntas göra ett uttalande och Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg ska hålla presskonferens..

SVT - 29 aug 18 kl. 10:24

11.50: Jannes första landslagstrupp efter VM – SVT sänder direkt

I går tappade han en anfallare. I dag tar Janne Andersson ut sin första trupp efter sommarens VM-succé. Träningskamp mot Österrike 6 september och Nations Leauge-fight mot Turkiet 10 september står på programmet..

SVT - 17 okt 18 kl. 10:24

SOK om OS-planerna–SVT sänder direkt

Sveriges olympiska komitté vill se ett OS i Sverige. Nu presenteras planerna för arrangemanget, följ presskonferensen här..

SVT - 07 sep 11 kl. 23:06

SVT:s korrespondent direkt från Moskva

SVT:s korrespondent direkt från Moskva.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Den kaosartade politiska hösten på två minuter

Från att vara helt låst har nu regeringsfrågan lösts, mer än fyra månader efter valet. Stefan Löfven (S) valdes till statsminister efter en kaotisk höst i svensk politik..

SVT - 5 timmar sedan

”Vi har väldigt mycket att stå i”

Många har ramlat och skadat sig på hala, isiga gator runtom i landet i veckan. I Uppsala är trycket hårt på Akademiska sjukhuset, säger Karin Bernhoff, verksamhetschef för ortopedi och handkirurgi. – När snön och halkan kommer blir befolkningen lite överraskad..

SVT - 5 timmar sedan

Regeringens utredare: Sverige bör inte skriva på FN:s kärnvapenförbud

Regeringens särskilda utredaren Lars-Erik Lundin säger att FN:s konvention om ett förbud mot kärnvapen är ”otydlig” och måste ”utvecklas”. – Vi måste kräva att den förändras. Min rekommendation är att Sverige inte skriver på, sade han..

SVT - 5 timmar sedan

Biskopen tog det tuffa kristendomstestet – fick underkänt: ”Fullständigt absurt”

En av många som reagerat på pastor Michaels sammanställning av kristendomsfrågor är Skaraborgs biskop, Åke Bonnier. Under gårdagskvällen testade han sig själv och fick den hårda domen: Underkänt. – Frågorna är omöjliga att svara på, vissa utav dem.

SVT - 6 timmar sedan

Stefan Löfven: Alternativet är en högerregering som är beroende av Sverigedemokraterna

Varför vill Stefan Löfven bli statsminister i en regering som ska genomföra politik som han i valrörelsen varnade för? Ikväll kommer han till Aktuellt för att svara på bland annat den frågan..

SVT - 6 timmar sedan

Gula knappen – varför finns den?

Stefan Löfven blev statsminister trots att fler röstade nej än ja. Hur kan det bli så? Och varför finns det en gul knapp om det inte spelar någon roll hur många som trycker på den?.

SVT - 11 timmar sedan

Analys: Löfven har skäl att fira – men hoten är många

I dag firar Stefan Löfven. Makten är säkrad liksom statsministerposten. Oppositionen har splittrats.

SVT - 11 timmar sedan

Därför är omröstningen historisk

De senaste månaderna har inte liknat något annat i svensk politik. Här är fem exempel som visar varför situationen är unik..

SVT - 12 timmar sedan

Talmannen: ”Viktigt nu att analysera tiden som varit”

131 dagar efter valet har riksdagen röstat igenom Stefan Löfven (S) som statsminister. Talmannen Andreas Norlén förklarar att han är lättad över att det nu är klart. – Jag tycker det är bra att Sverige nu får en regering.

SVT - 12 timmar sedan

Här väljs Stefan Löfven till Sveriges statsminister

131 dagar tog det, historiskt lång tid. Men fyra månader efter valet kunde riksdagspolitikerna slutligen rösta fram en statsminister. Men Stefan Löfven hade långt från hela plenissalen med sig.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.