Sydsvenskan > Opinion

Friday, 18 January, 23:32

Liknande nyheter

Taggar: Justnu , Direktrapporteringom , regeringsbildningen
Västerbottens Folkblad - 05 nov 18 kl. 09:00

Just nu: Talmannen om nästa steg

Talmannen Andreas Norlén håller pressträff för att berätta om kommande steg i arbetet med regeringsbildningen. Följ vår direktrapportering här!.

DI - 05 nov 18 kl. 09:25

Nästa steg i regeringsbildningen – följ talmannens presskonferens

Talmannen Andreas Norlén håller pressträff för att berätta om kommande steg i arbetet med regeringsbildningen. Följ vår direktrapportering här..

Expressen - 15 okt 18 kl. 23:05

Allt du behöver veta om regeringsbildningen

Vem blir statsminister och vilken regering ska styra Sverige? Här är allt du behöver veta om regeringsbildningen just nu..

SVT - 04 nov 18 kl. 23:09

Grannländerna om den svenska regeringsbildningen: ”Det verkar lite komiskt”

För att få ett annat perspektiv på den svenska regeringsbildningen kopplade Agendaredaktionen upp två politiska journalister från våra grannländer för att höra deras tankar om svensk politik just nu. – Ni har haft väldigt svårt att ta konsekvenserna av ert ställningstagande, säger Danmarks Radios Europakorrespodent Anna Gaarslev.

SR - 27 dec 18 kl. 15:12

Inga besked om regeringsbildningen

Ytterst lite kommer just nu ut om den svenska regeringsbildningen..

NT - 12 jan 19 kl. 17:14

LIVE: L om regeringsbildningen

Liberalerna håller just nu en pressträff om regeringsbildningen..

Nerikes Allehanda - 08 nov 16 kl. 09:56

Så är trafikläget i länet - följ NA:s direktrapportering

Snö förväntas falla över länet under stora delar av tisdagen. Det kan innebära bekymmer för trafiken. Med NA:s direktrapportering har du koll på trafikläget just nu..

Nerikes Allehanda - 08 nov 16 kl. 09:56

Räddningstjänsten: "Det är jättehalt" – följ NA:s direktrapportering

Snö förväntas falla över länet under stora delar av tisdagen. Det kan innebära bekymmer för trafiken. Med NA:s direktrapportering har du koll på trafikläget just nu..

SR - 23 jul 18 kl. 23:59

Ekots direktrapportering om skogsbränderna 23 juli

Skogsbränderna fortsätter härja runt om i Sverige och sammanlagt brinner det på runt 30 platser. Värst drabbat är Gävleborg, Dalarna, Jämtland och Västernorrland. Nytt brandflygplan på väg, den här gången från Portugal.

SR - 24 jul 18 kl. 23:59

Ekots direktrapportering om skogsbränderna 24 juli

Skogsbränderna fortsätter härja runt om i Sverige. Värst drabbat är Gävleborgs län, Dalarna, Jämtlands län och Västernorrland. Det finns just nu sex VMA utfärdade på grund av skogsbränderna.

YLE - 28 maj 15 kl. 10:26

Chatta om regeringsbildningen

Blev någonting oklart för dig i regeringsprogrammet? Är det någonting du vill fråga angående regeringsbildningen? Vilka saker kommer att förändras i och med den borgerliga regeringen vid rodret?

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Sony Music avslutar samarbete med R Kelly

För sex år sedan värvades R Kelly av skivbolaget RCA Records, som ägs av Sony Music Entertainment. Nu väljer skivbolaget att säga upp samarbetet med r&b-stjärnan, efter att anklagelser om sexuella övergrepp riktats mot honom, rapporterar flera amerikans.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Garrison hjälte i debuten

Djurgårdens backvärvning Jason Garrison blev spelklar när bussen rullade in mot Gavlerinken. Debuten gav ett mål, det avgörande (2–1) och dessutom Djurgårdens första vinst mot Brynäs på ett år Jason Garrison landade i Sverige för en dryg vecka sedan men.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Scania kan vara på väg att börsnoteras

Det Volkswagenägda bolaget Traton, där Scania ingår, ska hålla en speciell kapitalmarknadsdag i London den 29 januari, något som kan tyda på att lastbilstillverkaren är på väg att börsnoteras. Under kapitalmarknadsdagen ska Traton presenteras för invest.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

"Mode är samtidens spegel"

Sveriges mest prestigefyllda modepris har delats ut och på årets Ellegala är det kultursfären som skördar stora framgångar. Litteraturprofessorn Sara Danius och kompositören Jacob Mühlrad är årets bästa klädda, medan artisten Linnea Henriksson får prise.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

NHL-stjärnan om uppbrottet: "Mått skit"

Landslagsforwarden Patrik Berglund bröt plötsligt sitt NHL-kontrakt med Buffalo i december. Nu talar hockeystjärnan ut om uppbrottet: – Jag har mått skit rent ut sagt. Pengar gör ingen lycklig, säger han till hockeypuls.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

”Sex education” förvaltar en kliché på bästa vis

Maria G Francke älskar rollfigurerna, musiken, alltihop..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Barn dödades – brottsrubricering ändras

Brottsrubriceringen mot den man i 25-årsåldern som häktats misstänkt för att ha dödat ett treårigt barn i oktober har ändrats. Efter vittnesförhör och obduktionssvar har rubriceringen ändrats från mord till synnerligen grov misshandel samt grovt vålland.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Jag får en känsla av att de styrande inte förstår vad kulturen bidrar med

Bengt Larsson skriver om besparingarna inom Region Skåne..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Reklamskyltar välte och skadade VM-målvakt

Handbolls-VM har hittills varit kantat av skador och det verkar inte finnas någon hejd på eländet. Under Spaniens träning i matcharenan i Köln välte ena långsidans reklamskyltar och skadade flera spelare, uppger danska TV2. Ett par spelare uppges ha för.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.