DN > Inrikes

Friday, 18 January, 23:22

Liknande nyheter

Taggar: Snart dyrareför många med , hemtelefon, hos, Telia
DN - 02 okt 12 kl. 11:38

Stopp i IP-telefonin hos Telia

400.000 kunder hos Telia är sedan klockan fyra i natt utan IP-telefoni. Någon prognos för när felet kan vara avhjälpt har inte Telia..

Cornucopia - 11 aug 16 kl. 11:40

Jetlag och bredbandsstrul hos Telia

Lider av jetlag från Grönland, plus att mitt DSL-bredband hos Telia bestämt sig för att sluta fungera. Det första problemet bör vara löst idag, och det andra säger Telia ska vara löst den 16:e augusti. Så har ni åtminstone en förklaring till varför det är sporadiska blogginlägg.

Expressen - 27 aug 17 kl. 20:57

Tekniska problem hos Telia

Kunder hos Telia har haft problem att komma åt sin mejl under söndagen, skriver Dagens Nyheter.  Detta på grund av driftsstörningar hos bolaget..

Opinionen.se - 26 mar 13 kl. 14:08

Strejk hos Telia Sonera i Finland

Tusentals anställda hos Telia Sonera i Finland inleder på onsdagen en tvådagarsstrejk i protest mot nedskärningar, enligt fackförbundet Pro. Teleoperatören varnar för att strejken kan påverka företagets kundservice. Protesten är riktad mot planerna på att dra ned personalstyrkan med cirka 2 000 personer, som aviserades i oktober i fjol..

DN - 26 feb 14 kl. 10:14

Störningar hos Telia

Ett fel hos Telia gör att somliga kunder inte kan surfa och skicka mms med sina mobiltelefoner. Störningarna när det gäller mobila datatjänster upptäcktes i tisdags förmiddag och har uppträtt i perioder..

Nyteknik - 23 feb 15 kl. 11:28

Störningar i mobilnätet för kunder hos Telia och Tele2

Mobilnäten lider av stora driftstörningar sedan niotiden i morse. Störningarna slår mot 2G, 3G och 4G-näten över hela landet och drabbar kunder hos Telia och Tele2..

Expressen - 17 jun 15 kl. 01:59

Stora störningar hos Telia inför VM-rysaren

Sverige slåss om en slutspelsplats i VM. Många uppesittande svenskar, kunder hos Telia, har störningar på TV4 – vilket har fått många att rasa på Twitter. "Våra tekniker arbetar hårt för att lösa problemet", meddelar företaget på sin Facebook..

IDG - 10 sep 15 kl. 17:03

Datastrul hos Telia - nya mobilkunder kan inte ringa


Sedan tidigt i morse står nya kunder hos Telia utan mobiltelefoni. Deras nummer kan inte flyttas över..

UNT - 11 nov 15 kl. 12:40

Surfproblem hos Telia lösta

Ett tekniskt fel hos Telia gjorde att många fick svårt att surfa under några timmar på onsdagen..

Corren - 11 nov 15 kl. 12:40

Surfproblem hos Telia lösta

Ett tekniskt fel hos Telia gjorde att många fick svårt att surfa under några timmar på onsdagen..

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Nu börjar räddningsarbetarna borra efter pojken i hålet

På fredagen inleddes arbetet med att borra ett schakt in till den tvåårige pojke som sedan i söndags sitter fast i ett borrhål i Spanien. Försöken att rädda pojken har engagerat hela Spanien..

DN - 1 timme sedan

Sara Danius och Jacob Mühlrad årets bäst klädda på Ellegalan

Sara Danius och Jacob Mühlrad blev årets bäst klädda kvinna respektive man på Ellegalan. Bland de övriga pristagarna fanns bland annat designern Carin Rodebjer och artisten Linnea Henriksson..

DN - 2 timmar sedan

Buzzfeed: Trump bad sin advokat ljuga för kongressen

Donald Trump bad sin advokat Michael Cohen att ljuga inför kongressen. Det skriver nyhetssajten Buzzfeed på fredagen..

DN - 2 timmar sedan

Pizzavalet hjälpte honom inte bli tuffa Viktor i backen – genombrottet

Pizzan ”Tuffa Uffe” skulle göra att han blev tuffa Viktor i backen. Men uppladdningen har inte lyckats. Inför helgens tävlingar i Idre har Viktor Andersson inte varit i närheten av en topp tio-plats.

DN - 3 timmar sedan

Man tände eld på sig själv i Prag

En tjeckisk man tände eld på sig själv på Václavplatsen i Prag på fredagen – nästan på dagen 50 år efter en likadan handling på samma plats blev en uppmärksammad protest mot Sovjetunionens styre i dåvarande Tjeckoslovakien..

DN - 4 timmar sedan

Macron på turné för att blidka Gula västarna

Emmanuel Macron är på turné i Frankrike och deltar i frågestunder med hundratals borgmästare åt gången. Avsikten: att ge flygfart åt det ”nationella rådslag” som Macron initierat och som han hoppas ska stilla vreden i proteströrelsen Gula västarna..

DN - 4 timmar sedan

Barcelona kvar i cupen efter hotet

Barcelona får spela vidare i Copa del Rey, den spanska cupen..

DN - 6 timmar sedan

Ny misstänkt häktad för mord i Täby

En 16-årig pojke som har suttit häktad misstänkt för mord på en 19-årig man i Täby har försatts på fri fot. Samtidigt har en 18-årig man häktats skäligen misstänkt för mord, den lägre misstankegraden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.