YA > Lokalt

Saturday, 20 April, 17:04

YA - 14 jan 19 kl. 07:56

Snö och halka: Så är trafiksituationen just nuNattens halka i kombination med snö ställer till det i morgontrafiken. Här är senaste nytt från vägarna..
Läs mer på YA

Dela artikeln

508 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snöoch , halka, är , trafiksituationen, justnu
Kristianstadsbladet - 18 nov 12 kl. 23:37

Varning för halka i norra Skåne

Trafikverket varnar på söndagskvällen för halka i de norra delarna av Skåne.
Halkvarningen gäller bland annat väg 24 från Hässleholm och västerut samt väg 117 från Hässleholm och norrut. Vägbanorna är blöta eller fuktiga och under de närmsta timmarna kan temperaturerna sjunka så pass att vägarna blir hala.

Nerikes Allehanda - 15 dec 15 kl. 20:32

Trafikverket varnar för svår halka

Den svåra halkan på de svenska vägarna fortsätter i minst ett dygn till. Först under torsdagen väntas trafiksituationen bli bättre..

Kristianstadsbladet - 04 feb 13 kl. 21:45

Akut trafikläge i Skåne

Trafikverket varnar på måndagskvällen för halka i hela Skåne.
Läget beskrivs som "akut" och Trafikverket uppmanar "trafikanter att ta det försiktigt i trafiken". Halkbekämpning pågår, varningen har utfärdats till och med tisdag morgon.

Kristianstadsbladet - 06 dec 13 kl. 11:07

Stormen: Fallande träd dödade man

Vinterovädret Sven har nått kulmen. Men det fortsätter att blåsa rejält, tiotusentals hushåll är strömlösa och trafiken har stora problem.Ett dödsoffer har bekräftats.

BT - 06 dec 13 kl. 11:09

Stormen: Fallande träd dödade man

Vinterovädret Sven har nått kulmen. Men det fortsätter att blåsa rejält, tiotusentals hushåll är strömlösa och trafiken har stora problem. Ett dödsoffer har bekräftats.

BT - 06 dec 13 kl. 10:51

Stormens framfart i Sverige

Stormen Sven fortsätter att lamslå stora delar av Sverige. Vinterovädret nådde kulmen vid halv två-tiden i natt. Men blåsten fortsätter i södra och västra Sverige, fast inte med så höga vindhastigheter som i går.

BT - 06 dec 13 kl. 07:54

Stora skador efter Sven

Stormen Sven har orsakat stora störningar i trafiken runt om i Sverige. Under fredagsmorgonen ställdes flera flygavgångar från Sturups flygplats i Skåne in. Från flygplatsens sida varnar man för störningar i trafiken både för inkommande och avgående flyg på grund av stormen.

UT - 10 dec 13 kl. 07:01

Polisen kritisk till röjning

Dålig vinterväghållning. Brister i lastbilarnas utrustning. Åsikterna går isär om vad som orsakade fredagens trafikkaos på riksväg 40.

SN - 31 jan 14 kl. 11:49

Stora trafikproblem väntas på grund av snöoväder

Snöfall, underkylt regn och halka med start under fredagen. Trafiksituationen under helgen riskerar att bli dyster, menar SMHI. – Det är ingen jättekul trafikhelg som väntar, säger Linnéa Rehn, meteorolog..

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

Påskparad i solskenet lockade både barn och vuxna

Från Österportstorg till Stortorget gick påskparaden som för andra året arrangerades vid lunchtid på påskafton..

YA - 20 timmar sedan

Hon ordnar alpackasläpp – som protest

Koböndernas rädsla för att ordna publika kosläpp var det som fick Ann-Marie Santesson-Gerber att bestämma sig. På påskafton ställer hon till med alpackasläpp..

YA - 20 timmar sedan

De minns sitt kosläpp med fasa: ”Kallas mördare”

När de båda kobönderna ställde till med kosläpp härom året blev det en dyrköpt erfarenhet. De blev anmälda till länsstyrelsen och fick kommentarer i sociala medier. Sedan dess har de inte släppt in allmänheten på sin gård..

YA - 22 timmar sedan

Efter hoten: Skolan vill ha polisbevakning vid kosläpp

Ystra kossor som släpps på grönbete är sinnebilden av vårkänslor. Men det finns en dissonans i den harmoniska bilden som har fått vissa djurägare att inte längre vilja dela djurens lyckorus med allmänheten. På Skurups lantbruksskola tänker man dock ordna kosläpp – om än med polisbevakning..

YA - 23 timmar sedan

Här öppnar nya krogen i Löderups strandbad: ”Ta rökeriet till en bredare publik”

Ett nytt mat-hak har slagit upp sina portar i Löderups strandbad. Det är ägarna bakom Södra kompaniet som nu öppnat upp en färgglad strand-restaurang för besökare som är sugna på härligt häng. .

YA - just nu

Besparingar sätter stopp för nya yrkesutbildningar

Inga nya yrkesutbildningar på Forum Ystad, yrkes-sfi med inriktning på restaurang blir inte av och stopp för vikarier. Det är några av besparingarna som gymnasienämnden gör för att spara in 5,8 miljoner kronor..

YA - I förrgår: 14:48

Stöld: Gräsklippare stulen ur garage

En Löderupsbo har blivit bestulen på sin gräsklippare..

YA - I förrgår: 14:42

Känd artist fast för grovt rattfylleri

En känd artist åtalas för grovt rattfylleri vid Ystads tingsrätt. Det var vid en bilfärd i sydöstra Skåne i början av april som artistens utandningsprov visade 1,5 promille. Artisten riskerar nu fängelse..

YA - I förrgår: 13:47

YA kollar: Myten om bakterier i påskgodiset

Påsktid är lösgodistid. Men hur bakteriebemängt är egentligen godiset i hyllorna? YA frågade miljöinspektörerna i sydöstra Skåne..

YA - I förrgår: 12:35

Konstutställning i parken

För första gången blir det konst i parken under påskens konstrunda. Ingvar Gustavsson tyckte det var dumt att lokalen stod tom så han drog i hop en samlingsutställning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.