Skånskan > Opinion

Thursday, 17 January, 09:38

Skånskan - 14 jan 19 kl. 07:40

Malmövänstern: Rösta nej till regeringsförslagetVänsterpartiet i Malmö uppmanar partiets riksdagsgrupp att rösta nej till S, C, L och Mp's regeringsförslag.Det enhälliga beslutet som har meddelats på partiets lokala hemsida togs på lördagen. ”Vårt parti är ett parti med en tydlig ideologisk och politisk kompass. Vi vet att kompromisser krävs för att skapa en stabilitet i den politiska styrningen, men vi tycker inte att man kan släppa igenom vad som helst.” skriver Malmövänstern.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Malmö, Mp, Malmövänstern, Stefan Löfven, Vänsterpartiet, Sverige, Vänsterpartiets, Jonas Sjöstedt

Dela artikeln

92 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Malmövänstern, Rösta, nejtill , regeringsförslaget

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Kvinna påkörd på övergångsställe

TRELLEBORG En 26-årig förare uppmärksammade inte att en 57-årig kvinna var på väg över Hedvägen i Trelleborg på onsdagens morgon. Klockan var 06.45 när mannen körde på henne.

Skånskan - 30 minuter sedan

Kvinna somnade – frontalkrockade i morgonrusningen

HÖLLVIKEN Klockan var 07.45 på onsdagsmorgonen när en bil som körde på Östersjövägen i Höllviken plötsligt hamnade i rakt motsatt körfält och krockade med ett mötande fordon.
Ingen av de båda förarna ska ha skadats allvarligt vid olyckan som misstänks ha skett när en 53-årig kvinna somnade bakom ratten och tappade kontrollen över sin bil.

Skånskan - 45 minuter sedan

Här tar Clerk hand om bokföringen

Inrikes Sveriges skogsägarförening Södra hälsar sin första digitala robotmedlem välkommen. Clerk, som mjukvaruroboten är döpt till, ska bland annat ta hand om företagets bokföring och fakturor.Clerk ska arbeta på sex avdelningar med expertis inom regelbundna, repetitiva och tidskrävande uppgifter.

Skånskan - 1 timme sedan

Personbil har voltat vid Jägersro

Malmö En personbil har under torsdagsmorgonen av okänd anledning voltat på Yttre Ringvägen.Larmet kom in klockan 7.48.

Skånskan - 1 timme sedan

Resa med ton av skräck och myt

Från journalist till författare. Från biografier till kriminalromaner och thrillers och nu nya romanen Floden som beskrivs som en existentiell bladvändare.
– Min stil är att byta stil.

Skånskan - 1 timme sedan

Mäktig månförmörkelse på gång

Skåne Kasta ett extra öga på himlen på måndag morgon. Om himlen är klar syns en förmörkad måne i väster.Det är bara ett knappt halvår sedan den förra månförmörkelsen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Sagohuset får ny ledning

Teater Sagohuset i Lund har fått två nya teaterchefer.
Leila Åkerlund, mångårig producent på teatern som närmast kommer från rollen som konstnärlig ledare och regissör på Stiftelsen Skånska Landskap, och Jan Vesala, dansaren och civilekonomen som under många år såväl skådespelat och dansat som regisserat på Sagohuset, ersätter Margareta Larsson som går i pension efter mer än 30 år som teaterchef.
– Vi är så otroligt glada över att få möjligheten att tillsammans driva Teater Sagohuset.

Skånskan - 2 timmar sedan

Tågstrul Lund-Hässleholm

Skåne Tågtrafiken är under torsdagsmorgonen försenad på sträckan Höör-Stehag.Trafikverket har ännu ingen prognos när tågen åter kan gå som normalt. Orsaken är ett signalfel.

Skånskan - 13 timmar sedan

Theresa May klarade omröstningen

Trots det svidande nederlaget i brexitomröstningen under tisdagen klarade Storbritanniens premiärminister Theresa May misstroendeomröstningen i det brittiska parlamentet på onsdagskvällen. 325 ledamöter röstade för henne och 306 emot. Därmed slutade omröstningen precis som många hade förutspått.

Skånskan - 13 timmar sedan

Musikaliteten tog honom till Mello

Skurup En dröm har gått i uppfyllelse för Icahandlare Mikael Karlsson.
Och det har inte med livsmedel att göra utan handlar om musik.
I årets Melodifestival framför Arvingarna hans bidrag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.