SVT > Inrikes

Saturday, 20 April, 16:33

SVT - 14 jan 19 kl. 07:39

Flygplan störtade utanför TeheranEtt fraktflygplan med nio personer ombord har störtat vid en flygplats utanför Irans huvudstad Teheran, uppger nyhetsbyrån Fars..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Teheran, Irans, Fars

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flygplan, störtadeutanför , Teheran
Nyhetskanalen - 03 jun 12 kl. 22:48

Nigeria: flygplan störtade in i bostadsområde

På väg från Abuja till Lagos i Nigeria störtade plötsligt ett passagerarflygplan rakt in i ett tätbefolkat bostadsområde. Ingen ombord tros ha överlevt kraschen och flera människor på marken dödades.Passagerarplanet hade knappt hunnit en timme på väg från Nigerias huvudstad Abuja till landets folkrikaste stad Lagos när något plötsligt gick fel.

VBL - 24 sep 12 kl. 13:03

Två dog när flygplan störtade i Utsjoki

Två personer omkom när ett flygplan störtade i Utsjoki i norra Lappland i går. Det ultralätta flygplanet försvann i går på kvällen och hittades i dag på morgonen i Utsjoki, nära gränsen till kommunen Enare..

Kristianstadsbladet - 10 aug 13 kl. 05:28

Flygplan störtade ner i bostadshus


Minst två personer omkom, och flera andra befaras ha dött, när ett tvåmotorigt flygplan störtade i delstaten Connecticut i USA på fredagen.Flygplanet, som startade från flygplatsen Teterboro utanför New York, var på väg att landa på flygplatsen Tweed New Haven när det av okänd anledning flög in i två hus i ett tätbefolkat område i East Haven.Två barn, en ettåring och en 13-åring, befann sig i ett av husen, men det är ännu oklart vilka som omkommit..

BT - 10 aug 13 kl. 05:30

Flygplan störtade ner i bostadshus

Minst två personer omkom, och flera andra befaras ha dött, när ett tvåmotorigt flygplan störtade i delstaten Connecticut i USA på fredagen. Flygplanet, som startade från flygplatsen Teterboro utanför New York, var på väg att landa på flygplatsen Tweed New Haven när det av okänd anledning flög in i två hus i ett tätbefolkat område i East Haven.Två barn, en ettåring och en 13-åring, befann sig i ett av husen, men det är ännu oklart vilka som omkommit..

Helsingborgs Dagblad - 10 aug 13 kl. 05:30

Flygplan störtade ner i bostadshus

Minst två personer omkom, och flera andra befaras ha dött, när ett tvåmotorigt flygplan störtade i delstaten Connecticut i USA på fredagen. Flygplanet, som startade från flygplatsen Teterboro utanför New York, var på väg att landa på flygplatsen Tweed New Haven när det av okänd anledning flög in i två hus i ett tätbefolkat område i East Haven..

NSD - 10 aug 13 kl. 05:28

Flygplan störtade ner i bostadshus

Minst två personer omkom, och flera andra befaras ha dött, när ett tvåmotorigt flygplan störtade i delstaten Connecticut i USA på fredagen..

UNT - 10 aug 13 kl. 05:28

Flygplan störtade ner i bostadshus

Minst två personer omkom, och flera andra befaras ha dött, när ett tvåmotorigt flygplan störtade ner i två bostadshus i delstaten Connecticut i USA på fredagen.(TT).

NT - 10 aug 13 kl. 05:28

Flygplan störtade ner i bostadshus

Minst två personer omkom, och flera andra befaras ha dött, när ett tvåmotorigt flygplan störtade i delstaten Connecticut i USA på fredagen..

SvD - 10 aug 13 kl. 05:28

Flygplan störtade ner i bostadshus

Minst två personer omkom, och flera andra befaras ha dött, när ett tvåmotorigt flygplan störtade ner i två bostadshus i delstaten Connecticut i USA på fredagen..

DN - 10 aug 13 kl. 06:06

Flygplan störtade ner i bostadshus

Minst två personer omkom, och flera andra befaras ha dött, när ett tvåmotorigt flygplan störtade i delstaten Connecticut i USA på fredagen..

Sydsvenskan - 10 aug 13 kl. 06:10

Flygplan störtade ner i bostadshus

Minst två personer omkom, och flera andra befaras ha dött, när ett tvåmotorigt flygplan störtade i delstaten Connecticut i USA på fredagen..

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

MSB: Fjolårets eldningsförbud för långtgående

Vissa län gick för långt när de förra sommaren införde totalt eldningsförbud, konstaterar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB. Nya riktlinjer ska tydliggöra vilka begränsningar som är tillåtna..

SVT - 6 timmar sedan

Burhöns, frigående och ekologiska – så lever hönorna som producerar dina ägg

Ekologiska, frigående utomhus, frigående inomhus eller bara helt vanliga ägg? Utbudet är stort och det kan vara lätt att bli förvirrad. De olika produktionssätten har ofta stor betydelse för hönornas livsmiljö.

SVT - 7 timmar sedan

Mordförsök på Södermalm

En man är anhållen misstänkt för mordförsök i en lägenhet på Södermalm, uppger Polisen..

SVT - 8 timmar sedan

Misstänkt mord i Gamla stan

En man sitter anhållen misstänkt för mord på en kvinna i Gamla stan i centrala Stockholm i natt, uppger polisen..

SVT - 9 timmar sedan

Experter varnar för kosttillskott – kan innehålla dopningsmedel

Kosttillskotten marknadsförs som energigivande, muskelbyggande och fettförbrännande och säljs ofta på nätet eller i speciella butiker. Men vissa produkter innehåller dopningsmedel i sådan hög koncentration att de kan utgöra allvarliga hälsorisker, visar en norsk rapport..

SVT - 18 timmar sedan

Tre skadade efter lägenhetsbrand i Stockholm

Det brinner i en lägenhet i Vasastan i Stockholm. Räddningstjänst och polis är på plats och bostadshuset har utrymts..

SVT - 19 timmar sedan

Så hygieniskt är lösgodiset i ditt påskägg

Påsken är en riktig godishögtid då försäljningen skjuter i höjden. Många väljer att fylla påskäggen med lösgodis – men hur står det egentligen till med hygienen och smittorisken i självplockshyllorna? Enligt mikrobiologen är torrt och sockerrikt ledorden som garanterar ett fräscht lösgodis..

SVT - Igår: 12:12

MSB vill få överblick kring elcykelbränder

Flera gånger har det hänt att bränder har startat på grund av laddning av elcyklar. Nu försöker Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) få överblick över situationen. – Vi samarbetar med ett antal aktörer kring att få bättre klarhet om bränderna, säger olycksutredaren Mattias Strömgren..

SVT - Igår: 10:43

Här är EU-kandidaterna som oftast går emot egna partiet

Socialdemokraternas toppkandidater till EU-valet är de som oftast tycker annorlunda än partiet – åtminstone om man jämför svaren i SVT:s valkompass. Den enskilde kandidat vars svar i flest fall skiljer sig från partiets är dock liberalernas Allan Widman. – Jag försöker vara uppriktig och ganska rak.

SVT - Igår: 07:24

Unga drabbas inte av amorteringskrav

Ungas möjligheter att köpa sin egen bostad påverkas inte av de allt tuffare amorteringskraven. I stället verkar hårdare amorteringskrav kompenseras av att bostadspriserna faller. Unga köper nu billigare bostäder samtidigt som de amorterar mer, visar en analys av Finansinspektionen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.