Sydsvenskan > IT

Thursday, 17 January, 09:37

Sydsvenskan - 14 jan 19 kl. 07:03

Stor ökning av skuldsatta som söker hjälp i LundBudget- och skuldrådgivarna får frågan om det går till som i tv-programmet ”Lyxfällan”..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Lund, Lyxfällan

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stor, ökningav , skuldsattasom , söker, hjälpi , Lund
YLE - 11 apr 16 kl. 05:15

Svårt skuldsatta söker sig till diakonin

Allt fler riskerar att hamna i skuldspiraler. Landets sparåtgärder har fått nya samhällsgrupper att söka sig till diakonerna för understöd. - Nu kan medelklassmänniskor hamna i trubbel.

YLE - 17 aug 12 kl. 12:23

Allt fler skuldsatta söker hjälp

Telefonrådgivningen för skuldsatta personer som söker hjälp har fått nästan dubbelt fler samtal än samma tid förra året. Garantistiftelsens rådgivningsnummer har fått nästan 18 000 samtal i år fram till mitten av augusti. Förra året fick Skuldlinjen ungefär 17 000 samtal totalt.

SmålandsPosten - 12 okt 13 kl. 08:39

Fler skuldsatta söker hjälp

Skuldsatt ska få hjälp inom tre månader.
Det är målet.
Men väntetiden är dubbelt så lång.

BT - 28 dec 12 kl. 15:41

Stor ökning av RS-virus i Borås

I Göteborg råder det RS-epidemi. Också i Borås märker man av att det är högsäsong. ?

Barometern - 31 jul 13 kl. 08:07

Stor ökning av antalet båtar i gästhamnarna

Antalet gästbåtar har ökat kraftigt i Borgholm och Färjestaden under årets sommarsäsong. ? Redan under förra veckan passerade vi rekord­året 2011, eller 2?

Kristianstadsbladet - 09 jul 14 kl. 08:59

Stor ökning av syfilis

Färre drabbades av klamydia förra året och de senaste årens stora ökningar av gonorré visar tecken på avmattning. Men smittorna ligger alltjämt kvar på höga nivåer och syfilis har blivit vanligare.
- Ändrat sexuellt beteende har bidragit till att könsjukdomar har blivit vanligare.

BT - 09 jul 14 kl. 08:59

Stor ökning av syfilis

Färre drabbades av klamydia förra året och de senaste årens stora ökningar av gonorré visar tecken på avmattning. Men smittorna ligger alltjämt kvar på höga nivåer och syfilis har blivit vanligare. - Ändrat sexuellt beteende har bidragit till att könsjukdomar har blivit vanligare.

BT - 09 jul 14 kl. 09:11

Stor ökning av syfilis i landet

Färre drabbades av klamydia förra året och de senaste årens stora ökningar av gonorré visar tecken på avmattning. Men smittorna ligger alltjämt kvar på höga nivåer och syfilis har blivit vanligare. – Ändrat sexuellt beteende har bidragit till att könsjukdomar har blivit vanligare.

BT - 28 jan 14 kl. 12:30

Stor ökning av brottsregisterutdrag

Utdragen från brottsregistret fortsätter att öka. - Det är viktigt att det inte överutnyttjas, säger arbetsmarknadsminister Elisabeth Svantesson.Förra året gjordes 222 940 utdrag, tolv procent fler än året innan, skriver Dagens Nyheter.

BT - 23 dec 12 kl. 14:39

Stor ökning av anmälda bluffakturor

Mängden anmälda bedrägeribrott med bluffakturor har ökat enormt och var i fjol fyra gånger fler än sex år tidigare. Ändå kanske de flesta av brotten inte ens anmäls. ?

Helsingborgs Dagblad - 28 dec 12 kl. 04:39

Stor ökning av fickstölder i Oslo

Antalet fickstölder ökar kraftigt i den norska huvudstaden. Fram till 2011 anmäldes i snitt 10 000 fickstölder om året i Oslo, men i år väntas antalet uppgå till 18 000. Polisen anser att orsaken till ökningen främst är att fler professionella, kringresande ficktjuvar söker sig till Oslo.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

I huvudet på en au pair

Cecilia Hansson skildrar sin egen omvälvande au pair-tid i ny roman..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Arkitektstudenter visar upp visioner för lador i Uppåkra

Har idéer för gamla lador i byn..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Svensken som hoppade hem 10 miljoner 2018

Men långt ifrån alla miljoner hamnar på ryttarnas bankkonton..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Osaka enkelt vidare i Australian Open

US Open-vinnaren Naomi Osaka tog sig enkelt vidare till den tredje omgången i tennisens Australian Open efter seger i två raka set, 6–2, 6–4, mot oseedade slovenskan Tamara Zidansek, rankad 78:a i världen. – Jag tyckte att jag servade ganska bra. Det va.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Wawrinka utslagen i tajt match

Stan Wawrinka, som vann Australian Open 2014, slogs ut i den tredje omgången i årets upplaga. Den 33-årige schweizaren var oseedad för första gången sedan debuten 2006 och förlorade mot Milos Raonic, Kanada, i en tajt match där alla fyra set avgjordes i.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Högerextrem framgång oroar spanska feminister

Kampen för kvinnors rättigheter har under flera år haft vind i seglen i machokulturens Spanien. Men ett mörkt moln har tornat upp sig på horisonten sedan högernationalistiska antifeminister vunnit politiskt inflytande i Andalusien. "De har tagit så myck.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Det svenska musikåret hyllas på P3 Guld

Musikåret 2018 ska summeras och hyllas på P3 Guld-galan, som i år blir skarpare och roligare än någonsin, enligt programledaren Tina Mehrafzoon. – Vi brukar alltid säga att "årets gala blir den bästa någonsin", men jag har ärligt talat aldrig varit mer.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Nigerias Buhari: Frisk nog för fyra år till

Nigerias president Muhammadu Buhari försäkrar att han är tillräckligt frisk för en ny fyraårsperiod på presidentposten. Han svarar mer undvikande på frågan om han kommer att acceptera ett nederlag i valet den 16 februari. Inför valet har den 76-årige pr.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Restaurang vid camping brann ned

En restaurang vid en campingplats vid Färjestaden på Öland har brunnit ned under natten mot torsdagen. Vid halv två-tiden upptäckte en ordningsvakt vid hamnen i Kalmar att det brann på andra sidan sundet. Räddningstjänsten larmades till platsen men lät.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Ville blåsa hål i Vita huset

En 21-årig man har gripits anklagad för att ha planerat att attackera Vita huset med pansarvärnsvapen. Enligt åklagarna skulle mannen skjuta ett hål i väggen för att sen kunna storma presidentens residens. – Hans avsikt var att attackera Vita huset och.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.