Skånskan > Opinion

Thursday, 17 January, 10:36

Skånskan - 14 jan 19 kl. 06:21

Snö och halka på vägarna runt om i SkåneSkåne Det är halt i trafiken på måndagsmorgonen och det snöar i stora delar av Skåne.Ett par olyckor har inträffat under morgonen på grund av halkan. Mellan Lund N och Gårdstånga har en personbil voltat på E22 strax före klockan 06. Det är inledningsvis oklart om någon har skadats i olyckan. En kort stund efter inträffade nästa olycka på E6/E20 mellan trafikplats Landskrona S och trafikplats Helsingborg S.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Skåne, Det, Lund, Gårdstånga, E22, E6E20, Landskrona, Helsingborg, Trafikverkets

Dela artikeln

118 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snöoch , halka, vägarna, runtom i , Skåne
Expressen - 22 mar 17 kl. 07:05

Trafikverket varnar för halka på vägarna

Trafikverket varnar på onsdagsmorgonen för halka på vägarna i Skåne och Blekinge.Temperaturen ligger på vägarna runt nollan..

Expressen - 22 mar 17 kl. 07:05

Trafikverket varnade för halka på vägarna

Trafikverket varnade på onsdagsmorgonen för halka på vägarna i Skåne och Blekinge.Temperaturen var på vägarna runt någon minusgrad..

BT - 03 jan 15 kl. 17:18

Just nu: Svår halka - flera olyckor

Det råder just nu svår halka runt om i Sjuhärad. Flera olyckor har rapporterats. Strax norr om Timmele, utanför Ulricehamn, inträffade en olycka på väg 46 vid 16.

DN - 22 dec 14 kl. 20:09

Fortsatt risk för halka på vägarna runt om i Sverige

Se upp för halkan! Dagen före julafton kan det bli riktigt halt i stora delar av landet. Även under måndagen var det slirigt på många håll..

SvD - 30 nov 12 kl. 12:58

Snö och halka stoppar trafik runt om i landet

Trafikverket: Har satt in alla plogresurser..

Dalarnas tidningar - 15 jan 14 kl. 21:15

Halka stoppar lastbilar runt om i länet

Den tunga trafiken fick det svårt i halkan på onsdagskvällen. Flera lastbilar körde av vägen..

Magazin24 - 05 dec 12 kl. 07:31

Snö och halka på vägarna

Det är halt och snöigt på många vägar runt om i länet på onsdagsmorgonen. På E18 mellan Köping och Västerås varnar Trafikverket för halka och mycket besvärligt väglag. Även på E20 mellan Kungsör och Eskilstuna råder det mycket besvärligt väglag.

TA - 04 dec 12 kl. 13:27

Polisen: Svår situation på vägarna

Kraftigt snöväder, hala vägar och många trafikolyckor i stora delar av landet. "Det är en svår situation", säger vakthavande befälet Reine Johansson i Kronoberg och Kalmar. Polisen manar till försiktighet.

Kristianstadsbladet - 27 dec 12 kl. 11:36

Risk för halka under kvällen

Foto: Scanpix
Det milda vädret kommer under eftermiddag och kväll att övergå i minusgrader. SMHI varnar för ett snabbt temperaturfall och på Trafikverket säger man att det kan bli svårt att hinna bekämpa halkan.
Mellandagarna började milt och blött i Kristianstad med omnejd.

BT - 22 dec 14 kl. 13:04

Fortsatt risk för halka på vägarna

Se upp för halkan! Julfirare som är ute på vägarna i dag får se upp.På flera håll finns risk för snö- eller ishalka, samtidigt som den 22 december redan från början är en av de farligaste trafikdagarna på året.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Kvinna påkörd på övergångsställe

TRELLEBORG En 26-årig förare uppmärksammade inte att en 57-årig kvinna var på väg över Hedvägen i Trelleborg på onsdagens morgon. Klockan var 06.45 när mannen körde på henne.

Skånskan - 1 timme sedan

Kvinna somnade – frontalkrockade i morgonrusningen

HÖLLVIKEN Klockan var 07.45 på onsdagsmorgonen när en bil som körde på Östersjövägen i Höllviken plötsligt hamnade i rakt motsatt körfält och krockade med ett mötande fordon.
Ingen av de båda förarna ska ha skadats allvarligt vid olyckan som misstänks ha skett när en 53-årig kvinna somnade bakom ratten och tappade kontrollen över sin bil.

Skånskan - 1 timme sedan

Här tar Clerk hand om bokföringen

Inrikes Sveriges skogsägarförening Södra hälsar sin första digitala robotmedlem välkommen. Clerk, som mjukvaruroboten är döpt till, ska bland annat ta hand om företagets bokföring och fakturor.Clerk ska arbeta på sex avdelningar med expertis inom regelbundna, repetitiva och tidskrävande uppgifter.

Skånskan - 2 timmar sedan

Personbil har voltat vid Jägersro

Malmö En personbil har under torsdagsmorgonen av okänd anledning voltat på Yttre Ringvägen.Larmet kom in klockan 7.48.

Skånskan - 2 timmar sedan

Resa med ton av skräck och myt

Från journalist till författare. Från biografier till kriminalromaner och thrillers och nu nya romanen Floden som beskrivs som en existentiell bladvändare.
– Min stil är att byta stil.

Skånskan - 2 timmar sedan

Mäktig månförmörkelse på gång

Skåne Kasta ett extra öga på himlen på måndag morgon. Om himlen är klar syns en förmörkad måne i väster.Det är bara ett knappt halvår sedan den förra månförmörkelsen.

Skånskan - 3 timmar sedan

Sagohuset får ny ledning

Teater Sagohuset i Lund har fått två nya teaterchefer.
Leila Åkerlund, mångårig producent på teatern som närmast kommer från rollen som konstnärlig ledare och regissör på Stiftelsen Skånska Landskap, och Jan Vesala, dansaren och civilekonomen som under många år såväl skådespelat och dansat som regisserat på Sagohuset, ersätter Margareta Larsson som går i pension efter mer än 30 år som teaterchef.
– Vi är så otroligt glada över att få möjligheten att tillsammans driva Teater Sagohuset.

Skånskan - 3 timmar sedan

Tågstrul Lund-Hässleholm

Skåne Tågtrafiken är under torsdagsmorgonen försenad på sträckan Höör-Stehag.Trafikverket har ännu ingen prognos när tågen åter kan gå som normalt. Orsaken är ett signalfel.

Skånskan - 14 timmar sedan

Theresa May klarade omröstningen

Trots det svidande nederlaget i brexitomröstningen under tisdagen klarade Storbritanniens premiärminister Theresa May misstroendeomröstningen i det brittiska parlamentet på onsdagskvällen. 325 ledamöter röstade för henne och 306 emot. Därmed slutade omröstningen precis som många hade förutspått.

Skånskan - 14 timmar sedan

Musikaliteten tog honom till Mello

Skurup En dröm har gått i uppfyllelse för Icahandlare Mikael Karlsson.
Och det har inte med livsmedel att göra utan handlar om musik.
I årets Melodifestival framför Arvingarna hans bidrag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.