YLE > Svenskfinland

Sunday, 21 April, 08:49

YLE - 14 jan 19 kl. 05:12

Sökarbetet i Tamokdalen återupptas sannolikt i dagArbetet i Tamokdalen i Nordnorge med att hitta de fyra lavinoffren ska i mån av möjlighet återupptas idag.Under de närmaste dagarna utlovas kallt uppehållsväder till området vilket borde underlätta sökarbetet..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Tamokdalen, Nordnorge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sökarbeteti , Tamokdalen, återupptas, sannolikti , dag
YLE - 23 jan 19 kl. 15:20

Eftersökningarna i Tamokdalen upphör – återupptas inte före framåt våren

De har snöat och blåst i Tamokdalen i Nordnorge de senaste dagarna och därför är lavinfaran igen större. Därför meddelar polisen i Troms att de avslutar sökoperationen för tillfället och återupptar den igen på vårkanten..

YLE - 23 jan 19 kl. 15:20

Eftersökningarna i Tamokdalen upphör – återupptas inte förrän framåt våren

Det har snöat och blåst i Tamokdalen i Nordnorge de senaste dagarna och därför är lavinfaran igen större. Därför meddelar polisen i Troms att de avslutar sökoperationen och återupptar den igen först på vårkanten..

YLE - 03 jan 19 kl. 11:19

Sökandet efter de försvunna skidåkarna i Nordnorge kan återupptas

Sökandet efter de fyra försvunna skidturisterna kan återupptas, kanske redan under torsdagskvällen. Polisen har bett om flygförbud kring Tamokdalen för att kunna ta sig fram med helikopter..

YLE - 18 jan 19 kl. 16:28

Fjärde omkomna skidåkaren fortfarande inte hittad – sökoperationen återupptas på söndag

I Tamokdalen i norra Norge letar räddningsmanskapet fortfarande efter det fjärde saknade lavinoffret. Arbetet ska återupptas igen på söndag..

Sydsvenskan - 13 jan 19 kl. 12:42

Sökandet efter saknade i lavin återupptas

Helikopter ska på nytt skickas upp för att försöka hitta de fyra skidåkare, däribland en svensk kvinna i 30-årsåldern, som försvann i samband med en lavin förra veckan. Sökandet på Blåbärsfjället i Tamokdalen utanför Troms pausades efter svåra väderförh.

Helsingborgs Dagblad - 13 jan 19 kl. 12:42

Sökandet efter saknade i lavin återupptas

Helikopter ska på nytt skickas upp för att försöka hitta de fyra skidåkare, däribland en svensk kvinna i 30-årsåldern, som försvann i samband med en lavin förra veckan. Sökandet på Blåbärsfjället i Tamokdalen utanför Troms pausades efter svåra väderförh.

GöteborgsPosten - 03 jan 19 kl. 21:08

Sökande efter försvunna återupptas

Lavinfara och dålig sikt har hittills stoppat sökandet efter en svensk kvinna och tre män från Finland som i går anmäldes försvunna i ett fjällområde i Troms i Nordnorge. Men på torsdagskvällen återupptogs sökarbetet med helikopter..

GöteborgsPosten - 03 jan 19 kl. 21:39

Sökande efter försvunna återupptas

Lavinfara och dålig sikt har hittills stoppat sökandet efter en svensk kvinna och tre män från Finland som i går anmäldes försvunna i ett fjällområde i Troms i Nordnorge. Men på torsdagskvällen återupptogs sökarbetet med helikopter..

SvD - 13 dec 14 kl. 19:02

Källor till SVT: Bygget av Förbifarten återupptas

Ett besked om att bygget av Förbifart Stockholm ska återupptas kommer sannolikt efter måndagens regeringssammanträde på Harpsund. Det erfar SVT Nyheter . Men Socialdemokraterna kommer stå fast vid uppgörelsen med Vänsterpartiet om vinstförbud i välfärden..

YLE - 03 mar 17 kl. 15:04

Flygstrejken fortsätter sannolikt på måndag

Medlingen i flygkonflikten har avslutats utan resultat. - Parterna står så långt ifrån varandra att det just nu inte finns några förutsättningar att komma vidare, skriver riksförlikningsman Minna Helle på Riksförlikningsmannabyråns hemsida. Läget i förhandlingarna mellan Luftfartsunionen IAU och arbetsgivarförbundet Palta är mycket allvarligt, enligt Helle.

Fler nyheter från YLE

YLE - 11 timmar sedan

Stor påskfest i Solf - "Vi vill fira, med eller utan brasa"

Påsklördagen bjöd på strålande kvällssol i Solf, och trots förbudet mot påskbrasor var den årliga påskfesten välbesökt..

YLE - Igår: 08:30

Iskmo-Jungsund delar gärna med sig av sin vandringsled: "Det tycks komma vandrare året om"

Människan behöver skogen, säger Bengt Leander, en av eldsjälarna bakom vandringsleden Iskmo-Jungsund. Leden invigdes 2016 och besöks året om..

YLE - Igår: 17:11

Camilla Richardsson tillbaka med besked – tävlade för första gången på nio månader

Efter en väldigt lång tävlingspaus var Camilla Richardsson tillbaka i hetluften då hon vann ett 10 000-meterslopp i USA. Samtidigt löpte hon inhemskt årsbästa i en av sina favorittävlingar..

YLE - Igår: 11:59

Fortfarande oklart vad som orsakade svingårdsbranden i Kimo: "Nu får vi sitta ner och fundera hur vi ska gå vidare"

Släckningsarbetet pågick i flera timmar under natten, men svingården i Kimo gick inte att rädda. Ägarna riktar sitt tack till de grannar som har hjälpt till med släckningen..

YLE - I förrgår: 07:13

Full fart i Vasa saluhall inför påskhelgen: "Lamm är överlägset mest populärt"

Brasor och häxor i all ära, men vad vore väl påsken utan all god mat? I veckan sökte sig många till Vasa saluhall för att handla det allra sista till påskbordet..

YLE - I förrgår: 19:53

Tony Sund stod för sin första landslagspoäng då Finland besegrade Norge – Jukka Jalonen: "Vi fick utdelning på ett sätt som vi gillar"

Finlands hockeyherrar mötte Norge i en landskamp som fortfarande stod och vägde sent i den tredje perioden. Finland fick en drömstart och ledde tidigt med 2–0. Joel Kiviranta punkterade matchen sent med sitt 3–1-mål i tom bur, Sportanfallarens första i landslagströjan..

YLE - I förrgår: 15:55

Sparkraven i Vasa drabbar småbarnspedagogiken: Öppna daghem läggs ner och slås ihop

Vasa stads pågående sparprogram syns nu inom den öppna dagvården. Gustavsborgs öppna daghem på Kasernområdet stängs och verksamheten flyttar. Det finskspråkiga öppna daghemmet Kuningattarenpolun avoin päiväkoti vid Drottningstigen läggs ned helt och hållet..

YLE - I förrgår: 13:53

Kompisgänget från Kvevlax plockar skräp för miljön: "Ingen annan verkar vilja göra något åt det"

Den så kallade Greta Thunberg-effekten har spridit sig över alla världens hörn, och i Kvevlax har ett gäng tioåringar tagit klimatkampen i egna händer..

YLE - I förrgår: 13:25

Efter branden: NTM river och bygger nytt

Den här veckan inledde man rivningen av den brandskadade hallen vid Närpes trä och metall. Hallen gick inte att räddas och nu bygger man nytt i stället..

YLE - I förrgår: 12:00

Philip Järvenpää fortsätter dominera Vegatoppen

Inget verkar stoppa Philip Järvenpää som funnits på den finlandssvenska hitlistan sedan början av november 2018. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, Susann Sonntag och Charlotta Kerbs feat. Es-Ow Diato?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.