DN > Utrikes

Thursday, 17 January, 10:48

DN - 13 jan 19 kl. 21:49

Trump får skulden för nedstängning i ny undersökningDen rekordlånga delvisa nedstängningen av den amerikanska statsapparaten delar det amerikanska folket. Men enligt en ny opinionsundersökning från Washington Post och ABC News tycker en majoritet av de tillfrågade att Trump och republikanerna bär skulden..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Washington Post, ABC News, Trump

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trumpfår , skuldenför , nedstängningi ny , undersökning
Expressen - 29 jun 17 kl. 00:41

Undersökning: Trump har sämre förtroende än Putin

Fler litar på Rysslands president Vladimir Putin än på USA:s president Donald Trump.Det visar en undersökning som är gjort i 37 länder och som CNN skrivit om. I Sverige tror 10 procent att Trump kommer vara bra för världen..

DI - 12 okt 17 kl. 08:28

Undersökning: Han blir nästa Fed-chef

Den tidigare Fed-guvernören Kevin Warsh har störst chans att bli nominerad till ny chef för Federal Reserve av president Donald Trump. Det visar en undersökning gjord av tidningen Wall Street Journal..

Ekonomistas - 12 maj 14 kl. 09:38

Riksbankens nya undersökning av skulderna – missvisande slutsatser, eller medveten desinformation?

English translation. Riksbanken har i en ny ekonomisk kommentar om hushållens skulder, presenterad med presskonferens och tal av direktionsledamoten Cecilia Skingsley, kommit med till synes dramatiska slutsatser och en till synes stor nyhet, som dessutom fått stort genomslag i media: Skuldproblemet skulle vara mer omfattande och utbrett än vad som varit känt. Hushållen skulle överlag vara högt skuldsatta om man ser till deras inkomster – framför allt låg- och medelinkomsttagare.

NSD - 09 okt 12 kl. 09:30

Undersökning: Många mår dåligt på jobbet

En av tio norrbottningar känner sig ofta nedstämd på jobbet. Kvinnliga anställda mår sämre än männen. Det visar en undersökning som hälsoföretaget Previa gjort..

DN - 11 aug 18 kl. 19:38

Ny undersökning: Få Trumpväljare har tappat förtroendet för presidenten

En ny undersökning från Pew research institute visar att ytterst få av de väljare som röstade på Donald Trump har tröttnat på presidenten sedan valet. Undersökningen nyanserar även bilden av vilka som röstade på Trump..

SVT - 08 aug 17 kl. 09:11

Lågt förtroende för president Donald Trump i ny undersökning

Misstroendet för president Donald Trump slår nya rekord, visar en ny undersökning gjord av medieföretaget CNN..

DI - 11 jan 18 kl. 15:16

Undersökning: Oprah slår Trump

Oprah Winfrey skulle slå Donald Trump med tio procentenheter om det vore val idag, visar en undersökning från Rasmussen Reports.  .

DN - 13 mar 18 kl. 06:06

Martin Gelin: Republikanernas slutsatser strider mot Muellers undersökning

Som väntat lägger republikanerna i kongressen nu ned sin undersökning om Donald Trumps ryska kontakter. Deras slutsats är att Trump inte gjort något fel, men samtidigt tornar bevisbördan upp sig i den mer omfattande undersökning som leds av åklagaren Robert Mueller. “Republikanerna har valt att skydda presidenten i stället för att skydda nationen”, sade demokraten Adam Schiff..

SVT - 01 feb 17 kl. 01:07

Undersökning: De flesta amerikaner för inreseförbudet

Trots massiva demonstrationer och olika sorters protester är de flesta amerikaner för det inreseförbud som president Donald Trump har infört i USA. Det visar en ny undersökning gjord av Reuters/Ipsos..

Dagensanalys.se - 20 okt 17 kl. 10:25

Vi får lära oss att leva med fejk news avslöjar en ny undersökning

Fejk news har varit en het potatis sedan Donald Trump och hans kollegor började sprida budskapet i USA. Nu avslöjar en ny undersökning att vi får lära oss att leva med det, för det finns inget botemedel. Tråkiga nyheter för alla, inte minst digitala marknadsförare.

Dagens Media - 18 jan 18 kl. 15:31

Undersökning: Världsledarna som är störst på sociala medier

Den indiske premiärministern Narendra Modi är störst bland världens ledare på sociala medier, enligt en färsk undersökning från Cuponation. På andra plats kommer USA:s president Donald Trump..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Rapparen Snoop Dogg investerar i svenska betaljätten Klarna

Den amerikanska rapparen Snoop Dogg investerar i svenska betaljätten Klarna.  – Vi funderade över vem som var den mest avslappnade personen i världen, säger grundaren Sebastian Siemiatkowski till den amerikanska affärstidningen Forbes. .

DN - 1 timme sedan

Rött, rött, rött i nordiskt toppmöte i VM

Danmark mot Norge. 15.000 på läktarna – alla klädda i rött.

DN - 1 timme sedan

Albin Lee Meldau får europeiskt publikpris

I november utsågs den svenske artisten Albin Lee Meldau till en av mottagarna av EU:s nya musikpris, Music Moves Europe Talent Awards. ”Lou Lou”-sångaren prisades i kategorin bästa singer-songwriter, tillsammans med artisten Avec från Österrike..

DN - 1 timme sedan

Serber bussas in för att hylla Putin vid toppmöte

BELGRAD. Torsdagens toppmöte i Belgrad blir ett jättelikt pr-jippo för två auktoritära presidenter. Tiotusentals serber bussas in för att hylla Vladimir Putin vid världens största ortodoxa kyrka.

DN - 2 timmar sedan

Bli en del av Riksnätverket

Dagens Nyheter lanserade våren 2017 Riksnätverket – ett nätverk av frilansmedarbetare på ett 25-tal orter, för att förstärka bevakningen av hela landet..

DN - 2 timmar sedan

Åtal väcks för kuppen i Strängnäs domkyrka

I somras stals Karl IX:s begravningsregalier från domkyrkan i Strängnäs vid en mycket fräck kupp. Nu åtalas en man i 20-årsåldern för brottet – men de ovärderliga regalierna är fortfarande borta..

DN - 3 timmar sedan

Generaldirektören lämnade oriktiga uppgifter om säkerhetsprövningar

Svenska kraftnäts generaldirektör Ulla Sandborgh har lämnat oriktiga uppgifter om myndighetens säkerhetsprövningar. I intervjuer har hon hävdat att de höga cheferna inte har tagit del av ”uppgifter som motiverar en högre säkerhetsklass”. Nu har myndigheten upptäckt att påståendet inte stämmer..

DN - 3 timmar sedan

Två banor öppna på Arlanda men fortsatta förseningar

Onsdagens problem på Arlanda på grund av det intensiva snöandet har vissa effekter ännu på torsdagen med förseningar och inställda avgångar. Men nu används åter två banor. På onsdagskvällen kunde bara en bana hållas öppen för trafik..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.