DN > Utrikes

Sunday, 21 April, 09:06

DN - 13 jan 19 kl. 21:49

Trump får skulden för nedstängning i ny undersökningDen rekordlånga delvisa nedstängningen av den amerikanska statsapparaten delar det amerikanska folket. Men enligt en ny opinionsundersökning från Washington Post och ABC News tycker en majoritet av de tillfrågade att Trump och republikanerna bär skulden..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Washington Post, ABC News, Trump

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trumpfår , skuldenför , nedstängningi ny , undersökning
Expressen - 29 jun 17 kl. 00:41

Undersökning: Trump har sämre förtroende än Putin

Fler litar på Rysslands president Vladimir Putin än på USA:s president Donald Trump.Det visar en undersökning som är gjort i 37 länder och som CNN skrivit om. I Sverige tror 10 procent att Trump kommer vara bra för världen..

DI - 12 okt 17 kl. 08:28

Undersökning: Han blir nästa Fed-chef

Den tidigare Fed-guvernören Kevin Warsh har störst chans att bli nominerad till ny chef för Federal Reserve av president Donald Trump. Det visar en undersökning gjord av tidningen Wall Street Journal..

Ekonomistas - 12 maj 14 kl. 09:38

Riksbankens nya undersökning av skulderna – missvisande slutsatser, eller medveten desinformation?

English translation. Riksbanken har i en ny ekonomisk kommentar om hushållens skulder, presenterad med presskonferens och tal av direktionsledamoten Cecilia Skingsley, kommit med till synes dramatiska slutsatser och en till synes stor nyhet, som dessutom fått stort genomslag i media: Skuldproblemet skulle vara mer omfattande och utbrett än vad som varit känt. Hushållen skulle överlag vara högt skuldsatta om man ser till deras inkomster – framför allt låg- och medelinkomsttagare.

NSD - 09 okt 12 kl. 09:30

Undersökning: Många mår dåligt på jobbet

En av tio norrbottningar känner sig ofta nedstämd på jobbet. Kvinnliga anställda mår sämre än männen. Det visar en undersökning som hälsoföretaget Previa gjort..

DN - 11 aug 18 kl. 19:38

Ny undersökning: Få Trumpväljare har tappat förtroendet för presidenten

En ny undersökning från Pew research institute visar att ytterst få av de väljare som röstade på Donald Trump har tröttnat på presidenten sedan valet. Undersökningen nyanserar även bilden av vilka som röstade på Trump..

SVT - 08 aug 17 kl. 09:11

Lågt förtroende för president Donald Trump i ny undersökning

Misstroendet för president Donald Trump slår nya rekord, visar en ny undersökning gjord av medieföretaget CNN..

DI - 11 jan 18 kl. 15:16

Undersökning: Oprah slår Trump

Oprah Winfrey skulle slå Donald Trump med tio procentenheter om det vore val idag, visar en undersökning från Rasmussen Reports.  .

DN - 13 mar 18 kl. 06:06

Martin Gelin: Republikanernas slutsatser strider mot Muellers undersökning

Som väntat lägger republikanerna i kongressen nu ned sin undersökning om Donald Trumps ryska kontakter. Deras slutsats är att Trump inte gjort något fel, men samtidigt tornar bevisbördan upp sig i den mer omfattande undersökning som leds av åklagaren Robert Mueller. “Republikanerna har valt att skydda presidenten i stället för att skydda nationen”, sade demokraten Adam Schiff..

SVT - 01 feb 17 kl. 01:07

Undersökning: De flesta amerikaner för inreseförbudet

Trots massiva demonstrationer och olika sorters protester är de flesta amerikaner för det inreseförbud som president Donald Trump har infört i USA. Det visar en ny undersökning gjord av Reuters/Ipsos..

Dagensanalys.se - 20 okt 17 kl. 10:25

Vi får lära oss att leva med fejk news avslöjar en ny undersökning

Fejk news har varit en het potatis sedan Donald Trump och hans kollegor började sprida budskapet i USA. Nu avslöjar en ny undersökning att vi får lära oss att leva med det, för det finns inget botemedel. Tråkiga nyheter för alla, inte minst digitala marknadsförare.

Dagens Media - 18 jan 18 kl. 15:31

Undersökning: Världsledarna som är störst på sociala medier

Den indiske premiärministern Narendra Modi är störst bland världens ledare på sociala medier, enligt en färsk undersökning från Cuponation. På andra plats kommer USA:s president Donald Trump..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Tripolis flygplats öppnar igen

Raket- och artillerield samt ett flertal explosioner hördes under natten mot söndag i Libyens huvudstad Tripoli..

DN - 1 timme sedan

Upp till bevis för forskarna som vill bota alzheimer

Hypotesen om vad som orsakar Alzheimers sjukdom hänger på en skör tråd efter att ännu ett möjligt läkemedel misslyckats. Nu står läkemedelsföretagens och patienternas hopp till en svensk upptäckt. .

DN - 1 timme sedan

Jag är ett lika ovälkommet inslag som tjatsex

Får du någon gång frågan ” Vill du sitta i valberedningen?”. Spring.

DN - 3 timmar sedan

Två allvarligt skadade i skottlossning

Två män har förts till sjukhus med mycket allvarliga skador efter en misstänkt skottlossning i Helsingborg, skriver polisen på sin hemsida..

DN - 10 timmar sedan

Polis söker flera personer efter våldsamt bråk i Skåne

Mellan fem och tio personer var med i ett stort slagsmål med tillhyggen i Borrby i sydöstra Skåne på lördagskvällen. Två män fick föras till sjukhus med sårskador..

DN - 10 timmar sedan

Länkar till Itunes kan peka ut mördaren

En kvinnlig författare som misstänks för att ha mördat sin make hade sparat en länk till en artikel med rubriken ”10 sätt att dölja ett mord” på sin dator. Hon hade dessutom skrivit en egen artikel döpt till: ”Hur du mördar din man”..

DN - 10 timmar sedan

En gripen efter skottlossning i Malmö

En man greps på lördagskvällen efter en skottlossning i en trappuppgång på Nobelvägen i centrala Malmö..

DN - 10 timmar sedan

AKP fortsätter överklaga resultat i Istanbul

Regeringspartiet Rättvise- och utvecklingspartiet (AKP) gör ett till försök att få till ett nyval i Istanbul, efter ett nederlag för tre veckor sedan..

DN - 11 timmar sedan

Tiger gick till attack mot zoo-anställd inför besökare

En tiger attackerade en kvinnlig djurskötare på ett zoo i Kansas på lördagsmorgonen. Inför vittnen lyckades den skadade kvinnan undkomma rovdjuret med livet i behåll..

DN - 11 timmar sedan

AIK har sagt upp alla handbollskontrakt

AIK:s styrelse säger upp alla avtal med spelare och ledare med omedelbar verkan.  – Jag blev chockad. Det är ju avtalsbrott, säger spelaren Adam Tumba till tidningen Aftonbladet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.