Expressen > Nöje

Thursday, 17 January, 10:24

Liknande nyheter

Taggar: Guttas, kritikmot , Farmenefter , händelserna
Expressen - 09 mar 15 kl. 18:55

Se de 20 märkligaste stunderna i "Farmen"

Naken-Janne, infiltratören som låtsades vara vegan och bråket som fick deltagaren att lämna bordet i protest. Minns du omtalade händelserna i TV4:s "Farmen"? Om inte så friskar den här videon upp ditt minne..

Politologerna - 08 dec 16 kl. 07:45

Lucka 8: Svensk immigrationspolitik i retrospekt: representationsgap men utan folklig kritik mot förd politik

”Vems fel är den havererade immigrationspolitiken?” Det är ett allt vanligare sätt att formulera sig i samhällsdebatten efter November-omsvängningen av svensk immigrationspolitik i spåren av flyktingkatastrofen hösten 2015. Sättet att ställa frågan stärker en verklighetsbild att tidigare förd politik inte fungerat alls, eller ens någonsin.

NT - 22 feb 13 kl. 15:13

Derbypolis får kritik av JO

Polisen får skarp kritik av Justitieombudsmannen (JO) Hans-Gunnas Axberger i samband med händelserna kring ishockeyderbyt den 26 januari 2012 mellan Djurgården och AIK i Globen. Nära tusen personer ställde sig bakom anmälningar av polisens insats och JO meddelade på fredagen, att trots att polisen hade skyldighet att ingripa så var "det inträffade inte godtagbart". Bland annat var kommunikationen med publiken bristfällig..

SmålandsPosten - 08 jun 13 kl. 09:07

Socialnämnden får kritik för hanteringen av brister

Socialstyrelsen riktar kritik mot socialnämnden i Uppvidinge för hanteringen av fel och brister inom äldreomsorgen. I ett par fall borde rapporter om avvikelser ha lett till anmälan, anser Socialstyrelsen. Under våren har Socialstyrelsen gjort tillsyn inom äldreomsorgen i fem kommuner för att se om kommunerna uppfyller lagens krav när det gäller hanteringen av av­vikelser och anmälningar enligt Lex Maria och Lex Sarah.

YLE - 09 sep 13 kl. 17:09

Ungdomsförbund får skarp kritik

De unga samlingspartisternas principprogram får skarp kritik från många håll. Många är förbluffade över förslaget att slopa förbudet om hets mot folkgrupp. Också
Samlingspartiets riksdagsledamot Kimmo Sasi tar avstånd från flera punkter i programmet.

SVT Debatt - 24 sep 13 kl. 06:00

Sverige ignorerar FN-kritik om samers rättigheter

URFOLKSRÄTTIGHETER FN har fastslagit att urbefolkningar har rätt att säga ja eller nej till gruvetableringar, som den som planeras i Gállok. Trots det bortser Sverige från samernas rätt. Annie Lööf efterfrågar kommunikation mellan parterna, men gruvfrågan är inte en fråga om brist på kommunikation utan om en brist i lagen, skriver Jörgen Jonsson, Mattias Åhrén och Aleksander Gabelic.

Västerbottens Folkblad - 27 nov 15 kl. 23:00

[PLUS] Ansvariga går igenom IVO:s beslut om kritik

I måndags berättade Folkbladet om att en läkare har fått kritik av IVO efter händelserna när Noah,....

SVT - 11 jul 17 kl. 13:11

Skarp kritik mot Kungliga konsthögskolan

Hösten 2015 larmade personal på Kungliga konsthögskolan om vanstyre på skolan till Universitetskanslerämbetet, UÄK. Nu är utredningen klar och myndigheten riktar skarp kritik mot skolans hantering av händelserna..

Kristianstadsbladet - 12 nov 12 kl. 15:38

Dalai lama-kritik mot Kina


Kina tar inte den nya vågen med tibetaner som bränner sig till döds på allvar, säger den tibetanske andlige ledaren Dalai lama. - Den kinesiska regeringen borde ta reda på orsakerna till händelserna och inte försöka få slut på dem bara genom att kritisera mig, sade Dalai lama på besök i Okinawa enligt den japanska nyhetsbyrån Kyodo.Bara den senaste veckan har sju tibetaner, enligt kinesiska medier, tänt eld på sig själva..

Corren - 09 apr 13 kl. 14:13

Svidande kritik om Östergården

En fungerande och rättssäker förvaltningskultur tycks i vissa delar ha ersatts av en "mail- och chatkultur", skriver revisionsbyrån som granskat händelserna kring förskolan Östergården..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Paris Jackson tar paus – söker hjälp för sin hälsa

Paris Jackson har sökt hjälp för att få ordning på sin hälsa – och tar en paus från karriären.Samtidigt som modellen har ett framgångsrikt år bakom sig – har Michael Jacksons dotter också skapat rubriker på grund av sitt beteende och familj och vänner har uttryckt stor oro för stjärnan.– Hon har checkat in sig själv på en behandlingsanläggning för att få hjälp, säger en uppgiftslämnare till tidningen People..

Expressen - 30 minuter sedan

Rockstjärnans bebislycka – Nikki Sixx, 60, blir pappa igen

Mötley Crüe-basisten Nikki Sixx, 60, ska bli pappa tillsammans med hustrun Courtney, 33, skriver People. Bebisen blir rockstjärnans femte barn och trots att han har genomgått en manlig sterilisering för cirka 17 år sedan har han beskrivit sin längtan efter fler barn.– Min fru kommer att bli den mest fantastiska mamman någonsin och hela familjen är överlycklig, säger Nikki Sixx till tidningen..

Expressen - 3 timmar sedan

Ramsays oanständiga beteende mot stjärnan – nu sprids videon

Tv-kocken Gordon Ramsay och "Modern family"-skådespelaren Sofia Vergara möttes i tv-soffan – sedan började Ramsay bete sig olämpligt.Ett klipp från Jay Lenos pratshow 2010 där Gordon Ramsay tar på Vergara inför tv-kamerorna sprids nu och har blivit viralt.– Nej!

Expressen - 4 timmar sedan

Pernillas upptäckt – efter bråken i familjen

I säsongspremiären av ”Wahlgrens värld” ryker de temperamentsfyllda familjemedlemmarna ihop i ett högljutt bråk.Enligt Pernilla Wahlgren har familjen nära till känslorna, och som mamma försöker hon göra alla nöjda – men har märkt när det inte går att undvika bråk längre.– Det blir ofta tjafs, speciellt när det inte blir precis som man har tänkt sig, säger Pernilla Wahlgren..

Expressen - 5 timmar sedan

Hyllade filmen "Green book" bojkottas – efter rasismskandalen

Trefaldigt Golden globe-belönade filmen ”Green book” har positionerat sig som en film med ett tydligt antirasistiskt budskap.Men efter flera skandaler anklagas filmen nu för just vad den påstår sig motverka – nämligen rasism.– ”Green book” handlar absolut inte om min bror, men om pengar, vitt privilegium, antagande och Tony Lip, skriver Maurice Shirley, bror till filmens Don Shirley, i ett uttalande till media..

Expressen - 12 timmar sedan

Wistams kamp mot tårarna efter Ebbas mammas ord om saknaden

I onsdagens "Sofias änglar" får Jeanette Åkerlund, som förlorade dottern Ebba i terrorattentatet på Drottninggatan, hjälp av Sofia Wistam och hennes gäng.Ebba Åkerlunds mamma berättar om den ofattbara sorgen och saknaden efter dottern – och får Wistam att bryta ihop i tårar.– Jag gråter varje dag fortfarande.

Expressen - 12 timmar sedan

Supermodellens ärliga ord om sin kropp – efter förändringen

Supermodellen Chrissy Teigen har lämnat modell-livet bakom sig, för att fokusera på sina barn och en karriär inom matlagning.Efter att ha fött två barn kämpar hon med att acceptera sin nya kropp, och delar med sig av kampen på sociala medier.– Jag är inte blind, jag ser min kropp, jag ser skillnaden i form, jag ser att jag gått upp i vikt, säger Chirssy Teigen i en intervju med Good Housekeeping magazine, som återges på Female first..

Expressen - 12 timmar sedan

Adam Pålsson om de höga kraven: ”Rätt outhärdliga”

Han vill ständigt slå personbästa. De höga kraven som Adam Pålsson, 30, ställer på sig själv beskriver han först som ”rätt outhärdliga” för att sedan säga:– Det är nästan så att jag känner att jag inte kan jobba med det här. .

Expressen - 13 timmar sedan

Nicole Falcianis film från förlovningen med Eric Saade

Eric Saade gick ner på knä på stranden i Dubai och friade till kärleken Nicole Falciani. Nu visar Falciani upp videon från det romantiska ögonblicket."Jag har drömt om det här sedan jag var ett litet barn och nu händer det på riktigt.

Expressen - 14 timmar sedan

Bondeparet avslöjar nya kärleks- beslutet – bestämda uppmaningen

Bonden Per Solberg hittade kärleken i Sofie i senaste säsongen av "Bonde söker fru".Nu avslöjar paret en spännande kärleksnyhet på Instagram – de har blivit sambor.– Det är det nyblivna samboparet från Främsteby här, säger Per Solberg i ett klipp på Instagram..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.