Expressen > Nöje

Friday, 19 April, 16:59

Expressen - 13 jan 19 kl. 20:55

Guttas kritik mot ”Farmen” – efter händelsernaGutta Anderssons hälsa hindrade honom från att delta i den nya säsongen av ”Farmen”.Nu följer veteranen programmet i tv-rutan – och är kritisk till årets deltagare.– Det där ser ju ut som någon jävla femteklassare gjort, säger Gutta Andersson..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Farmen, Anderssons, Gutta Andersson

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Guttas, kritikmot , Farmenefter , händelserna
Expressen - 09 mar 15 kl. 18:55

Se de 20 märkligaste stunderna i "Farmen"

Naken-Janne, infiltratören som låtsades vara vegan och bråket som fick deltagaren att lämna bordet i protest. Minns du omtalade händelserna i TV4:s "Farmen"? Om inte så friskar den här videon upp ditt minne..

Politologerna - 08 dec 16 kl. 07:45

Lucka 8: Svensk immigrationspolitik i retrospekt: representationsgap men utan folklig kritik mot förd politik

”Vems fel är den havererade immigrationspolitiken?” Det är ett allt vanligare sätt att formulera sig i samhällsdebatten efter November-omsvängningen av svensk immigrationspolitik i spåren av flyktingkatastrofen hösten 2015. Sättet att ställa frågan stärker en verklighetsbild att tidigare förd politik inte fungerat alls, eller ens någonsin.

NT - 22 feb 13 kl. 15:13

Derbypolis får kritik av JO

Polisen får skarp kritik av Justitieombudsmannen (JO) Hans-Gunnas Axberger i samband med händelserna kring ishockeyderbyt den 26 januari 2012 mellan Djurgården och AIK i Globen. Nära tusen personer ställde sig bakom anmälningar av polisens insats och JO meddelade på fredagen, att trots att polisen hade skyldighet att ingripa så var "det inträffade inte godtagbart". Bland annat var kommunikationen med publiken bristfällig..

SmålandsPosten - 08 jun 13 kl. 09:07

Socialnämnden får kritik för hanteringen av brister

Socialstyrelsen riktar kritik mot socialnämnden i Uppvidinge för hanteringen av fel och brister inom äldreomsorgen. I ett par fall borde rapporter om avvikelser ha lett till anmälan, anser Socialstyrelsen. Under våren har Socialstyrelsen gjort tillsyn inom äldreomsorgen i fem kommuner för att se om kommunerna uppfyller lagens krav när det gäller hanteringen av av­vikelser och anmälningar enligt Lex Maria och Lex Sarah.

YLE - 09 sep 13 kl. 17:09

Ungdomsförbund får skarp kritik

De unga samlingspartisternas principprogram får skarp kritik från många håll. Många är förbluffade över förslaget att slopa förbudet om hets mot folkgrupp. Också
Samlingspartiets riksdagsledamot Kimmo Sasi tar avstånd från flera punkter i programmet.

SVT Debatt - 24 sep 13 kl. 06:00

Sverige ignorerar FN-kritik om samers rättigheter

URFOLKSRÄTTIGHETER FN har fastslagit att urbefolkningar har rätt att säga ja eller nej till gruvetableringar, som den som planeras i Gállok. Trots det bortser Sverige från samernas rätt. Annie Lööf efterfrågar kommunikation mellan parterna, men gruvfrågan är inte en fråga om brist på kommunikation utan om en brist i lagen, skriver Jörgen Jonsson, Mattias Åhrén och Aleksander Gabelic.

Västerbottens Folkblad - 27 nov 15 kl. 23:00

[PLUS] Ansvariga går igenom IVO:s beslut om kritik

I måndags berättade Folkbladet om att en läkare har fått kritik av IVO efter händelserna när Noah,....

SVT - 11 jul 17 kl. 13:11

Skarp kritik mot Kungliga konsthögskolan

Hösten 2015 larmade personal på Kungliga konsthögskolan om vanstyre på skolan till Universitetskanslerämbetet, UÄK. Nu är utredningen klar och myndigheten riktar skarp kritik mot skolans hantering av händelserna..

Kristianstadsbladet - 12 nov 12 kl. 15:38

Dalai lama-kritik mot Kina


Kina tar inte den nya vågen med tibetaner som bränner sig till döds på allvar, säger den tibetanske andlige ledaren Dalai lama. - Den kinesiska regeringen borde ta reda på orsakerna till händelserna och inte försöka få slut på dem bara genom att kritisera mig, sade Dalai lama på besök i Okinawa enligt den japanska nyhetsbyrån Kyodo.Bara den senaste veckan har sju tibetaner, enligt kinesiska medier, tänt eld på sig själva..

Corren - 09 apr 13 kl. 14:13

Svidande kritik om Östergården

En fungerande och rättssäker förvaltningskultur tycks i vissa delar ha ersatts av en "mail- och chatkultur", skriver revisionsbyrån som granskat händelserna kring förskolan Östergården..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Top Model-vinnarens mörka kamp – erkännandet i tv

”Top model”-profilen Eva Marcille, som vann säsong tre, avslöjar att hon hotats och misshandlats av sitt ex, Kevin McCall.Bara dagar efter Marcilles uttalande i ”Real housewives of Atlanta” grips Kevin McCall av polis – just för kvinnomisshandel.– Jag känner mig fortfarande hotad.

Expressen - 1 timme sedan

Ravellis erkännande – grät i kulisserna

För Thomas Ravelli har ”Let's dance” varit en känslosam resa.Nu berättar han om sanningen bakom tårarna i kulisserna.– Man känner ju så mycket känslor som kommer fram, säger Thomas Ravelli..

Expressen - 1 timme sedan

”Störst av allt”-skådespelarens kritik efter artikeln: Rasistisk

”Störst av allt”-skådespelaren har synts som knarklangaren, Dennis, och i reklamfilmen för vårdföretaget ”Kry”.Nu sätter Suheib Saleh ner foten efter artikeln som ifrågasätter, och menar att den är rasistisk.– Jag har bara en fråga: ”Sen när har det varit ett problem för någon med mitt yrke?

Expressen - 3 timmar sedan

Robert Redford imponerar i sin allra sista roll

Expressen Maris Brander recenserar och sätter betyg på veckans film ”Den sista gentlemannen”..

Expressen - 6 timmar sedan

Hannah Graafs smärta – efter skilsmässan

Hannah Graaf är tyngd efter sin separation från maken Peter Karyd och delar öppet med sig av hjärtesorgen och smärtan efter skilsmässan.”I dag betyder regnet tårar och inte lycka. Just i dag är det min och Peters 11:e bröllopsdag.

Expressen - 7 timmar sedan

Monalisa Skinnaris besvikelse på festerna: ”La sig innan läggdags”

Monalisa Skinnari är tillbaka i tv-rutan - intar nu ”Ex on the beach”.Med höga förväntningar flydde hon den svenska vintern, men möttes inte helt av det hon hoppats på.– Folket var lite lugnare än jag hade förväntat mig, de gick och la sig innan läggdags, säger Monalisa Skinnari..

Expressen - 7 timmar sedan

Första bilderna från andra ”Game of thrones”-avsnittet avslöjar planen

SPOILERVARNING: Nya bilderna från sista säsongen – kopplingen till trailern.

Expressen - 9 timmar sedan

Påsk 2019: Höjdpunkterna i tv-tablån på långfredagen

Långfredagen var förr i tiden en dag då det var tänkt att man skulle ha tråkigt – till och med 1969 fanns ett så kallat nöjesförbud. Då fick inget underhållande sändas på tv.Numera är påsken betydligt bättre i underhållningsväg – här är guldkornen från långfredagen..

Expressen - 9 timmar sedan

Dan Ekborgs tårar – känslokampen efter minnena

Dan Ekborg hyllar sin bästa vän i ”Let's dance”, elva år efter vännens bortgång.Skådespelaren får kämpa för att hålla tillbaka tårarna när han berättar om den saknade vännen – och förklarar att det var hans bästa år i livet, innan han träffade sin älskade fru Emma, 28.– Jag saknar honom varje dag och det går inte en dag utan att jag tänker på honom, säger Dan Ekborg..

Expressen - 10 timmar sedan

Nour och Schyfferts familjeplan: ”Lyckades hålla det hemligt”

Henrik Schyffert och Nour el Refai har varit tillsammans i sex år.De lever som särbos och har inga tankar på att flytta ihop – även om de skulle få gemensamma barn.– Vi har våra egna hem och det vill vi båda fortsätta ha – även om vi skulle skaffa barn, säger hon i ”Raw comedy-podden”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.