Nyan > Svenskfinland

Thursday, 17 January, 18:03

Liknande nyheter

Taggar: Lindrig, misshandeli , nära, relation
Helsingborgs Dagblad - 06 maj 12 kl. 19:45

Misshandel i nära relation

En man född 1960 anhölls under söndagsförmiddagen misstänkt för att ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Efter förhör släpptes han men är fortfarande misstänkt för misshandel..

NSD - 08 jul 11 kl. 13:48

Anhållen för misshandel

En man har under fredagen anhållits för den misshandel i nära relation som anmälts under natten av en kvinna i Gällivare..

BT - 24 apr 14 kl. 07:18

Man anhållen för misshandel

En man i 40-årsåldern greps i går kväll efter att ha misshandlat kvinnan han lever med. Strax före midnatt greps mannen i Svaneholm, misstänkt för misshandel i sin relation. Han är sedan tidigare känd för polisen.

Alingsås tidning - 14 aug 18 kl. 08:24

Greps för misshandel

En man i 30-årsåldern greps vid femtiden på tisdagsmorgonen på Lendahlsgatan i Alingsås, misstänkt för misshandel i en relation. Målsäganden hade skador men inte så allvarliga att det krävdes sjukvård..

Västerbottens Folkblad - 20 dec 15 kl. 10:16

Misshandel i nära relation i Umeå

En man är på söndagen anhållen efter en misstänkt misshandel i en nära relation i Umeå. Misshandeln ska ha inträffat på lördagen. Mannen är misstänkt för misshandel och olaga hot – brott i nära relation, enligt jourhavande förundersökningsledare Sofia Möller.

Jmini.se - 05 aug 17 kl. 08:01

Två gripna för misshandel i relation

Vid 01:30-tiden greps en man i Vetlanda misstänkt för misshandel i relation. Den misstänkte mannen och målsägaren är båda i 40-årsåldern. Vid 03:30-tiden greps en kvinna Gränna, även hon misstänkt för misshandel och även olaga hot i relation.

Skånskan - 11 nov 16 kl. 15:38

Döms till ringa misshandel mot barn

mellanskåne Efter en konfliktfylld relation anmälde mannen hans ex för misshandel mot hans barn.
Hon döms av Lunds tingsrätt, som däremot friar henne på andra punkter, där bevis är otillräckliga. ERWP.

Västerbottens Folkblad - 17 jun 11 kl. 22:10

Misshandel i Lycksele

LYCKSELE En man har gripits i Lycksele. Han är misstänkt för misshandel av en kvinna i nära relation. LYCKSELE En man har gripits i Lycksele.

BT - 14 sep 13 kl. 09:55

Man gripen för misshandel

En man i 60-årsåldern greps i natt i Borås misstänkt för misshandel. Gripandet skedde klockan tre, natten till i dag. Offret och gärningsmannen hade en relation, mer uppgifter vill inte polisen lämna i nuläget.

BT - 12 sep 14 kl. 17:28

Stopp för våld i nära relation

Jag vill att mamma och pappa ska vara kompisar och kära i varandra. Det kan man höra Karolina 11 år berätta med gråten i halsen. Det har snarare blivit regel än undantag att hennes pappa våldför sig på sin fru, Karolinas mamma, när de inte kan komma överens.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Efterlyser ny behandling av revision

Jerker Örjans ber att staden tar till förnyad behandling ”Revisorernas i Mariehamns stad Revisions-PM 17.4.2018”.

Nyan - 2 timmar sedan

Hon startade en grupp där ålänningar kan dela grejer

Jenny Nylund på Sottunga värmdes av generositeten efter stormen Alfrida och inspirerades att skapa en grupp där ålänningarna kan dela med sig av saker till varandra, även utanför nödtider. – Jag följde med den här hashtaggen ”hjälp i stormen” och tänkte att det var så himla trevligt att människor lånade ut allt möjligt. Det kändes lite synd när stormkaoset var över att livet bara skulle gå tillbaka till det vanliga.

Nyan - 2 timmar sedan

Odin sätter in extra avgångar

M/S Odin sätter in extra avgångar i dag och imorgon, fredag. Imorgon, fredag den 18 januari går Odin från Snäckö till Långnäs, via Bergö antingen klockan 14:00 eller 18:30. Tiden för om Odin går via Bergö avgörs av ÅEAs möntörer som reparerar ellinjer på Bergö.

Nyan - 3 timmar sedan

Landslagsmålvakt ÅU:s sista pusselbit

FOTBOLL. Åland United har gjort klart med sitt sista nyförvärv inför säsongen 2019.
Det handlar om 34-åriga landslagsmålvakten Paula Myllyoja.

Nyan - 4 timmar sedan

Zenit-back provtränar med IFK

FOTBOLL. Artem Vyatkin, i fjol på lån i FC Lahti, provspelar med IFK Mariehamn.
Noterbart är att 22-åringen står under kontrakt med ryska storklubben Zenit.

Nyan - 4 timmar sedan

Johannes Snellman har sagt upp sig

Ålandsmejeriets (ÅCA) mångårige vd Johannes Snellman har sagt upp sig.
Processen att rekrytera en ny vd inleds omgående, sägs i ett pressmeddelande. ”Det här är ett beslut som vuxit fram senaste tiden.

Nyan - 5 timmar sedan

Jonas Waller lämnar Högskolan på Åland

Jonas Waller, rektor på Högskolan på Åland, har sagt upp sig från sin tjänst. Det meddelar skolan via ett pressmeddelande. -Jag har tyvärr kommit till beslutet att jag inte lyckas kombinera livet i Vasa med arbetet på Åland.

Nyan - 6 timmar sedan

Publicistpris till alternativkritiker

Det finlandssvenska publicistpriset går i år till den undersökande journalisten och dokumentaristen Annvi Gardberg vid Yle. Gardberg väckte 2017 och 2018 debatt i Finland kring alternativmedicinens bluffprodukter som till exempel ”silvervatten” (så kallat kolloidalt silver). Debatten fick politiker och myndigheter att agera hårdare mot kvacksalvare.

Nyan - 7 timmar sedan

Rattfylleridömd mot sitt nekande

En man i 75-årsåldern dömdes i går i Ålands tingsrätt till 30 dagsböter, sammanlagt 570 euro, för rattfylleri. Han får dessutom körförbud till den 29 juni i år, och ska betala brottsofferavgift och diverse andra ersättningar på sammanlagt 172,80 euro. .

Nyan - 8 timmar sedan

Varning för falska sedlar

Företagare som hanterar kontanter uppmanas av polisen att granska inkomna sedlar noggrant. Bara sedan årsskiftet har polisen hunnit ta emot tre anmälningar där man misstänker att en sedel är falsk. Under 2018 steg antalet anmälningar om falska sedlar från några enstaka till närmare tio, och de allra flesta anmälningarna gjordes i slutet av året.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.