Nyan > Svenskfinland

Thursday, 17 January, 09:37

Nyan - 13 jan 19 kl. 20:50

Körde utan bälte”Två förare riskerade livet i halkan med att köra utan bälte”. Det skriver polisen efter söndagens trafikkoll 38 blåste noll i alkomätaren och en förare erhöll dagsböter då lasten på släpvagnen var osurrad. – 22 granskade förare under morgonen i korsningen Godbyvägen och Emkarbyvägen. Inget att rapportera från den kontrollen. (hh)
Tillbaka till startsidan
Tipsa Nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Godbyvägen, Emkarbyvägen, Nyan

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kördeutan , bälte
Blekinge Läns tidning - 17 apr 18 kl. 15:47

Truck välte - skadade huvudet

En man har skadats lindrigt i samband med en arbetsplatsolycka. Trucken han körde välte..

Skånskan - 31 mar 18 kl. 05:00

Körde så rullstolarna välte – chaufför döms

Malmö Vid två tillfällen ledde färdtjänstchaufförens slarv och farliga körning till att rullstolarna välte. En äldre kvinna och en funktionsnedsatt ung man skadades.
Nu döms den 63-årige chauffören till böter för vållande till kroppsskada.

Skånskan - 08 maj 18 kl. 14:00

Välte med bilen när de flydde

STAFFANSTORP Paret hade klippt upp ett galler och stulit varor från Jysk.
Men när de sen skulle ta sig därifrån med polisen efter sig körde mannen på en sten och välte med bilen.De båda greps och nu åtalas mannen och kvinnan, 37 respektive 32 år, misstänkta för stöld.

YA - 23 sep 13 kl. 14:25

Sjöboborna allt bättre på att använda bilbälte

Sjöboborna har blivit bättre på att använda bilbälte, även om det fortfarande finns några som slarvar - särskilt manliga förare.
Vid lunchtid i fredags samt på måndagsmorgonen genomförde två bilkårister från Tomelilla en bältesspaning Sjöbo, dels på Gamla Torg, dels i korsningen Planteringsgatan-Västergatan, vid rondellen. Sammanlagt kollade de 3410 förare och passagerare, och av dessa hade över 98 procent bilbälte.

Uppsalanyheter.se - 12 jan 15 kl. 18:30

Många olyckor i halkan - traktor välte vid Botaniska

Ymnigt snöande och halka orsakade både förseningar i lokaltrafiken och ett antal olyckor. Bland annat välte en plogande traktor vid Botaniska trädgården.Ymnigt snöande och halka orsakade både förseningar i lokaltrafiken och ett antal olyckor.

Västerbottens Folkblad - 08 aug 18 kl. 10:49

Körde utan bilbälte – fick böter

Polisen bötfällde en bilist som körde utan bilbälte under onsdagsförmiddagen. Polisen stannade föraren vid 10-tiden i närheten av gamla Fridhemsgymnasiet i Umeå. ”Föraren saknar bilbälte och bötfälls för detta”, skriver polisen på sin hemsida.

YLE - 26 nov 13 kl. 12:19

Stefan Winiger: Snowden, skurk eller hjälte?

När börjar en historia? Det beror helt på hur den berättas. Allt har en förhistoria som kan berättas på längre eller kortare vis.

YLE - 06 sep 15 kl. 18:09

Trots startmissen – ”nu är Kimi en hjälte i Italien”

Det var startsystemet som strulade för Kimi Räikkönen i Italiens GP men trots missen i starten så tycker Yle Sportens expert Fredrik af Petersens att Räikkönen gjorde en mycket bra tävling. Kimi Räikkonen blev stående i sin startruta när starten gick i söndagens tävling på Monza. Enligt Yle Sportens formel 1-expert Fredrik af Petersens var det startsystemet som ställde till det för honom.

Barometern - 03 sep 13 kl. 22:11

Oväntad matchhjälte ger Vetlanda slagläge

Ett väntat resultat. Men en oväntad matchhjälte.
?

Barometern - 03 sep 13 kl. 22:11

Oväntad matchhjälte ger Vetlanda slagläge

Ett väntat resultat. Men en oväntad matchhjälte.
?

Kristianstadsbladet - 12 apr 14 kl. 15:07

Barn skadade efter krock utan bälte


Sju personer, varav fyra barn, fick föras till sjukhus efter en trafikolycka strax innan lunchtid på lördagen på en mindre väg norr om skånska Hörby. Olyckan skedde då en minibuss körde över på fel sida och orsakade en frontalkrock med en mötande personbilBarnen som färdades i minibussen var aldrig fastspända, berättar Helena Ralmark, pressinformatör vid Skånepolisen. - De saknade bälte, och skadeläget bedömdes som allvarligt.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 15 minuter sedan

Hammarland och Eckerö dryftar högstadium i kväll

Det skrider allt närmare för bygge av en egen högstadieskola för Hammarland och Eckerö. I kväll ska kommunernas styrelser och fullmäktige träffas för att diskutera ärendet.
Hammarlands kommunfullmäktige har i budgeten för år 2019 upptagit följande anslag om 100 000 euro: ”Projektering och utredning av en cirka 1 200 kvadratmeter stor högstadieskola tillsammans med Eckerö kommun.

Nyan - 1 timme sedan

Tilläggsbudget godkändes

Lagtinget godkände på onsdagen förra årets tredje tilläggsbudget. I budgeten ingår krisstöd till jordbruket med anledning av sommarens torka, landskapsandelar för grundskolan som ges på grund av en otydlighet i lagstiftningen, ökade lönekostnader på grund av ändrat kollektivavtal och högre bunkerpriser för sjötrafiken. I budgeten avskaffas en del redovisningsprinciper, som allmänt kallats för ”Paf-snurran”, så att intäktern endast upptas en gång.

Nyan - 3 timmar sedan

Staden går in för biodiesel trots allt

Stadens bussar ska börja köra på den biodiesel som landskapet köper in, som delvis består av restprodukter från palmoljeindustrin. .

Nyan - 13 timmar sedan

Vallagen godkändes

Lagtinget godkände paketet med vallagar i den andra behandlingen under onsdagens plenum. Beslutet förgicks inte av någon diskussion. Lagtinget godkände lagen i första behandling i måndags och då gick debatten het, vilket Nya Åland berättade om i tisdagens tidning.

Nyan - 14 timmar sedan

Övernäsgården är till salu

Övernäsgården i Mariehamn, hus med inventarier samt hela verksamheten, är till salu. .

Nyan - 15 timmar sedan

Inget förbud mot husbilsövernattning

Stadsstyrelsen föreslår för fullmäktige att motionen med ett förslag om att begränsa möjligheten att övernatta med husbil på stadens gator ska anses vara slutbehandlad. Infrastrukturnämnden har behandlat frågan och konstaterat att det inte är ändamålsenligt att införa förbud mot fricamping. Däremot beslöt man att man på stadens sajt i första hand ska hänvisa husbilar till stadens camping.

Nyan - 16 timmar sedan

Kyrkofullmäktige utsåg ledning

Mariehamns församlings nyvalda kyrkofullmäktige utsåg vid sitt första möte, förra veckan, Johan Ehn till ordförande och Julia Birney till vice ordförande för åren 2019-2020. I kyrkorådet, där kyrkoherden är ordförande, blir Nina Lindfors vice ordförande. Till medlemmar 2019-2020 utsågs Ulla Andersson, Margareta Flink, Olof Widén, Titti Sundblom, Kasimir Antbrams, Henrik Herlin och Ulf-Peter Westmark.

Nyan - 18 timmar sedan

Svårt spåra varg och vildsvin efter stormen

Snön är avgörande för spårning av både varg och viltsvin, men nu försvåras sökandet efter det oönskade viltet. – Efter stormen är det inte ett sådant före i skogen att vi vill skicka ut en massa folk, säger landskapets jaktförvaltare Robin Juslin.
I vanliga fall skulle den fallna snön innebära goda förhållanden för spårning av vilt, men stormen har försvårat förållandet i skogen och gjort många mindre skogsvägar ofarbara.

Nyan - 19 timmar sedan

IFK inleder borta mot mästaren

FOTBOLL. I dag presenterade Veikkausligan sitt spelschema för 2019. För IFK Mariehamn blir premiären borta mot regerande mästaren HJK, måndagen den 8 april.

Nyan - 20 timmar sedan

”Det går åt mycket sand”

De senaste veckorna har det varit rejält isigt på vägar och trottoarer. Enligt rykten har landskapet fått brist på grus och sand för halkbekämpning, men det stämmer inte, enligt Thomas Idman, ledande vägmästare vid landskapsregeringen. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.