DN > Inrikes

Sunday, 21 April, 08:39

DN - 13 jan 19 kl. 20:00

Så kan du spara tusenlappar när du deklarerarFör många är deklarationen som en enda stor djungel. Vad gäller för dig som är student, småföretagare eller pensionär? Experterna delar med sig av sina bästa tips. .
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: kan du , spara, tusenlapparnär du , deklarerar
SvD - 08 jun 16 kl. 11:25

Tips: Spara tusenlappar på uppskjutna bovinsten

Du kan spara tusenlappar genom att betala av skatten på din tidigare uppskjutna vinst från bostadsförsäljningen. Ju äldre uppskovet är, desto mer kan du spara..

DN - 29 maj 11 kl. 07:54

Lägg ihop lånen ? spara tusenlappar

Har du lån både på permanentbostad och fritidshus? Genom att lägga in ditt fritidshuslån i ditt ordinarie bolån kan du spara tusenlappar. Särskilt om du kan kapa fritidshusets dyra topplån, och om du har lånen i olika banker..

SvD - 14 feb 13 kl. 15:15

Ditt val av elhandlare kan spara tusenlappar

Ditt elval kan spara tusenlappar..

DI - 31 okt 14 kl. 21:28

Köp rätt vinterdäck – spara tusenlappar

Vintern närmar sig med stormsteg och det är dags att byta till vinterdäck. För den som är villig att jämföra butiker går det att spara tusenlappar, skriver Privata Affärer..

DI - 18 dec 14 kl. 11:17

Fixa skatten - spara tusenlappar

Har du sålt en bostad med vinst men valt att skjuta upp reavinstskatten? Då kan du spara tusenlappar på att betala av skatten innan början av februari. Di har tipsen som lotsar dig genom processen..

DI - 19 dec 14 kl. 09:32

Fixa skatten - spara tusenlappar

Har du sålt en bostad med vinst men valt att skjuta upp reavinstskatten? Då kan du spara tusenlappar på att betala av skatten innan början av februari.Di har tipsen som lotsar dig genom processen..

SvD - 23 maj 15 kl. 08:06

Så kan du spara tusenlappar på studentfirandet

Studenten är en av livets höjdpunkter – och i snitt lägger vi drygt 16 000 kronor på firandet. Vissa kostnader måste du planera för, andra kan du påverka själv och på så sätt spara tusenlappar..

NSD - 19 jan 16 kl. 09:32

Spara tusenlappar med enkla knep

Experterna tipsar hur du med enkla knep kan spara tusenlappar på din hushållsel..

PrivataAffärer - 16 aug 16 kl. 09:55

Spara tusenlappar - byt elbolag varje år

Att vara en trogen kund hos ett elbolag är något som definitivt inte lönar sig. Genom att byta elhandelsbolag en gång om året kan du spara tusenlappar genom olika nykundsrabatter....

Dagens PS - 11 apr 18 kl. 13:13

Vårstäda din ekonomi – spara tusenlappar

SPONSRAD AV SAMBLA. Varför sitta på många dyra lån? Sambla ger dig chansen att rensa upp i skuldträsket och samla alla lån i ett.

Expressen - 16 mar 19 kl. 06:45

Så undviker du fällorna hos verkstaden – spara tusenlappar

Att ge sig in i verkstadsdjungeln är ofta knepigt – och blir lätt dyrt. Men genom att undvika de klassiska fällorna kan du spara tusenlappar.– De tar en betydligt högre timpenning, vi snackar om 40-50 procents besparingar att göra, säger experten Simon Haile..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Grafik: Det gör Bajkalsjön unik

Bajkalsjön är världens största, djupaste och äldsta sötvattensjö. Ordet Bajkal kommer enligt vissa teorier från burjatiskan, som är ett mongolspråk. Det betyder “rik sjö“.

DN - 1 timme sedan

Urspårade tåget i Ånge var radiostyrt

Nu förbereds bärgning av loket till det 500 ton tunga godståg som riskerade att rasa ner på de kringliggande bostadshusen efter en olycka i centrala Ånge på långfredagen..

DN - 2 timmar sedan

Attentat mot kyrkor på Sri Lanka

Två kyrkor i Sri Lanka har på söndagen utsatts för bombattentat, rapporterar Reuters och BBC..

DN - 9 timmar sedan

Makthavare i Algeriet under utredning

Algeriets tidigare premiärminister Ahmed Ouyahia och nuvarande finansminister Mohamed Loukal har ombetts att infinna sig i en domstol. De båda ministrarna, som arbetade under den nyligen avsatte presidenten Abdelaziz Bouteflika, utreds för att ha slösat med offentliga medel, enligt statlig tv..

DN - 10 timmar sedan

1.200 fuskare avstängda i ”Fortnite”-VM

Just nu pågår det öppna kvalet till VM i det populära battle royale-spelet ”Fortnite”. Efter den första veckan har över 1.200 spelare fått sina konton avstängda på grund av fusk och företaget Epic games har tagit tillbaka prispengar från över 200 spelare, enligt Polygon..

DN - 14 timmar sedan

Häktade svenskens föräldrar kräver att UD agerar

Föräldrarna till den i Ecuador häktade svensken gick på lördagen ut i ett öppet brev till Utrikesdepartementet där man kräver att UD agerar mot myndigheterna i Ecuador. – Det är inte rimligt att en svensk medborgare ska behandlas på det sättet som vår son har blivit behandlad, säger pappan Dag Gustafsson..

DN - 14 timmar sedan

Kort men kärleksfull påskledighet för Dick Axelsson

Djurgårdens Dick Axelsson har firat påsk – i en dag. – Långfredagen är ju inte så kort så det var rätt dag att vara ledig på, säger han med ett skratt. – Jag har haft några kärleksfulla timmar med familjen, så nu är jag redo.

DN - 16 timmar sedan

Flera döda i attack mot departement i Kabul

En kraftig explosion följd av skottlossning har rapporterats från kommunikationsdepartementet i Afghanistans huvudstad Kabul..

DN - 17 timmar sedan

Nya demonstrationer i Paris – minst 120 gripna

Polis har frihetsberövat minst 126 personer i samband med gula västarna-demonstrationer i Paris på lördagen. Myndigheter har varnat för att dagen kunde bli våldsam, då många fransmän upprörts över miljardärers frikostiga donationer till återuppbyggandet av Notre-Dame..

DN - 18 timmar sedan

Hanna Ardéhn från ”Störst av allt”: Det känns obegripligt

Hanna Ardéhns rollprestation som den mordanklagade överklasstjejen Maja i Netflix-serien ”Störst av allt” har beskrivits som årets brakgenombrott. ”Jag dras till det mörka som finns hos människor,” säger hon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.