DN > Inrikes

Thursday, 17 January, 10:11

Liknande nyheter

Taggar: kan du , spara, tusenlapparnär du , deklarerar
SvD - 08 jun 16 kl. 11:25

Tips: Spara tusenlappar på uppskjutna bovinsten

Du kan spara tusenlappar genom att betala av skatten på din tidigare uppskjutna vinst från bostadsförsäljningen. Ju äldre uppskovet är, desto mer kan du spara..

DN - 29 maj 11 kl. 07:54

Lägg ihop lånen ? spara tusenlappar

Har du lån både på permanentbostad och fritidshus? Genom att lägga in ditt fritidshuslån i ditt ordinarie bolån kan du spara tusenlappar. Särskilt om du kan kapa fritidshusets dyra topplån, och om du har lånen i olika banker..

SvD - 14 feb 13 kl. 15:15

Ditt val av elhandlare kan spara tusenlappar

Ditt elval kan spara tusenlappar..

DI - 31 okt 14 kl. 21:28

Köp rätt vinterdäck – spara tusenlappar

Vintern närmar sig med stormsteg och det är dags att byta till vinterdäck. För den som är villig att jämföra butiker går det att spara tusenlappar, skriver Privata Affärer..

DI - 18 dec 14 kl. 11:17

Fixa skatten - spara tusenlappar

Har du sålt en bostad med vinst men valt att skjuta upp reavinstskatten? Då kan du spara tusenlappar på att betala av skatten innan början av februari. Di har tipsen som lotsar dig genom processen..

DI - 19 dec 14 kl. 09:32

Fixa skatten - spara tusenlappar

Har du sålt en bostad med vinst men valt att skjuta upp reavinstskatten? Då kan du spara tusenlappar på att betala av skatten innan början av februari.Di har tipsen som lotsar dig genom processen..

SvD - 23 maj 15 kl. 08:06

Så kan du spara tusenlappar på studentfirandet

Studenten är en av livets höjdpunkter – och i snitt lägger vi drygt 16 000 kronor på firandet. Vissa kostnader måste du planera för, andra kan du påverka själv och på så sätt spara tusenlappar..

NSD - 19 jan 16 kl. 09:32

Spara tusenlappar med enkla knep

Experterna tipsar hur du med enkla knep kan spara tusenlappar på din hushållsel..

PrivataAffärer - 16 aug 16 kl. 09:55

Spara tusenlappar - byt elbolag varje år

Att vara en trogen kund hos ett elbolag är något som definitivt inte lönar sig. Genom att byta elhandelsbolag en gång om året kan du spara tusenlappar genom olika nykundsrabatter....

Dagens PS - 11 apr 18 kl. 13:13

Vårstäda din ekonomi – spara tusenlappar

SPONSRAD AV SAMBLA. Varför sitta på många dyra lån? Sambla ger dig chansen att rensa upp i skuldträsket och samla alla lån i ett.

Dagens PS - 23 okt 18 kl. 12:38

Spara tusenlappar – så här enkelt är det

Varför hänga kvar i dyra företagsabonnemang när det finns billiga? Vi guidar dig i tre steg. Hallon är en uppstickare på mobilmarknaden.

Fler nyheter från DN

DN - 10 minuter sedan

Stormen fällde en halv miljon kubikmeter skog

Alfrida har dragit fram hårdare än någon annan storm i Stockholmsområdet på flera decennier. Två veckor efter stormen står det klart att Norrtäljes skärgård är ett av de värst drabbade områdena. DN följde med i en helikopter över trakten där förödelsen är stor och tusentals fortfarande är utan ström..

DN - 1 timme sedan

Dom efter fusk för bättre resultat på högskoleprovet

Med hjälp av nedgrävda väskor som innehöll ett usb-minne och 1,6 miljoner kronor kunde polisen spräcka ligan som sålt möjligheten att fuska sig till ett bra resultat på högskoleprovet. Nu faller domen mot de 31 personer som hittills åtalats för inblandning i fusket..

DN - 2 timmar sedan

Besvärligt väglag efter snövädret med ishalka och lössnö

På flera vägar i Bergslagen och Mälardalen är väglaget på torsdagsmorgonen mycket besvärligt på grund av ishalka eller lössnö. Även i norra Götaland varnas för plötslig ishalka..

DN - 2 timmar sedan

Per M: Det är krångligt med kronologi

Kåseri. Conan Doyle unnade Sherlock Holmes att bli äldre så att denne mot slutet kunde pensionerna sig som biodlare i Sussex..

DN - 3 timmar sedan

Minst 21 döda i dådet mot Nairobihotell

Angreppet mot ett hotellkomplex i Kenyas huvudstad Nairobi varade i nästan 20 timmar. Extremisterna dödade 21 personer enligt den kenyanska polisen. – Alla terrorister har eliminerats, meddelade landets president Uhuru Kenyattal..

DN - 4 timmar sedan

Poppis åka till New York

Att New York är ett populärt resmål har varit känt länge. Men staden som aldrig sover har aldrig varit mer populär än nu..

DN - 4 timmar sedan

Nya framgångar för Nilsson i Ottawakassen

Anders Nilsson fortsätter att storspela i Ottawas mål i NHL-ishockeyn..

DN - 11 timmar sedan

Norwegian kapar rutter och baser

Det norska lågprisflygbolaget Norwegian lägger ned ett antal linjer samt sex baser för att minska kostnaderna. Åtgärderna är en del av ett sparpaket på två miljarder norska kronor som presenterades i december..

DN - 11 timmar sedan

60-tal tjänster försvinner från Sörmlands media

Sörmlands media står inför kraftiga nedskärningar då flera funktioner centraliseras till NTM i Norrköping. Ett 60-tal tjänster väntas försvinna, uppger chefredaktören Eva Burman för Södermanlands Nyheter. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.