Expressen > Opinion

Thursday, 17 January, 10:46

Expressen - 13 jan 19 kl. 19:00

Sluta tjafsa om fläsk i skolmatenFläsktjafset trivialiserar och vulgariserar den verkligt ödesmättade frågan om vad som krävs för nationell sammanhållning..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

2891 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sluta, tjafsaom , fläski , skolmaten
BT - 20 okt 11 kl. 10:09

Katt-och-råtta-lek med pedofilen

Tolvårige Steven Lamb bor vid randen av Exmoorhedens mörka jord. Där ute någonstans finns hans morbror Billy begravd. När Billy dog var han lika gammal som Steven är nu.

Nyheter 24 - 08 nov 13 kl. 13:26

Förebilder, McMuf och en hårresande intervju – här är veckans facepalmVeckans facepalm

3. Alla är förebilder Ber på förhand om ursäkt för nytt inlägg i historien om Svenska fotbollförbundet och anfallaren Alexander Gerndt. Men de vägrar ju sluta göra bort sig.

YLE - 29 dec 16 kl. 05:04

Elever känner sig ensamma trots att de har vänner

Barn känner sig ensamma och oroar sig bland annat för hur vuxna använder alkohol. Familjemåltiderna blir allt färre och det blir grönsakerna på tallriken också. Det framgår ur en undersökning som gjordes i våras bland femteklassare bland annat i Ingå.

SmålandsPosten - 16 maj 18 kl. 05:30

Tecken på att maten borde förändras

Den 5 maj skrev Erik Persson en insändare där han menade att elever borde sluta vara så kräsna, och hänvisade i texten till en tidigare insändare där skribenten Felix Löthman klagade på skolmaten..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 timmar sedan

Flygskatten blir kvar efter Annie Lööfs U-sväng

Annie Lööf och Jan Björklund släpper igenom flygskatten. Det är bara att applådera..

Expressen - 22 timmar sedan

Löfven håller i ratten, men vem är det som kör?

Stefan Löfven får regera vidare. Men det politiska rävspel som nu tar vid riskerar att undergräva förtroendet för politiken..

Expressen - Igår: 20:52

Mays storförlust kan föra Storbritannien närmare EU

Parlamentets nej till utträdesavtalet kan leda till en bättre brexit. EU borde öppna stora famnen för britterna..

Expressen - Igår: 18:24

Vad ska S+MP+C+L göra åt unga kvinnors rädsla?

Unga svenska kvinnor upplever inte att de kan röra sig fritt. En Löfven II-regering kommer inte att ta de tuffa beslut som behövs för att ta tillbaka gatorna..

Expressen - I förrgår: 06:45

Allt ska utredas - utom migrationspolitiken

Ordet utredning nämns 38 gånger i S-C-L-MP-överenskommelsen. Men migrationslagen vill man göra mer generös på studs. Inget nytt under solen, alltså.

Expressen - I förrgår: 15:03

Skyll inte kaoset på Jonas Sjöstedt

Det går inte att banna vänsterledaren Jonas Sjöstedt för att han sätter klackarna i backen. Sverige behöver ett fungerande regeringsunderlag - inte krystade upplägg som gör alla parter olyckliga..

Expressen - 14 jan 19 kl. 06:30

Sverige är farligt naivt inför Kinas makt

Svenska myndigheter måste inse att Kina inte skiljer på privata företag och Folkets befrielsearmé. Naiviteten kan stå oss dyrt..

Expressen - 12 jan 19 kl. 19:30

Generalmajor: "Vi kunde knappt försvara Sverige"

Nästa år skulle Sveriges armé bestå av två brigader, men enligt arméchefen blir det bara en. Det är på tok för lite. – Den minsta lilla tröskeln för att ha en trovärdig förmåga att möta ett begränsat angrepp mot Sverige vore mellan fyra och sex brigader, plus styrkor i Stockholm och på Gotland, säger generalmajor Karlis Neretnieks i Ledarsnack..

Expressen - 11 jan 19 kl. 20:01

Fem skäl mot Lööf & Löfven

Det räcker inte att vara emot SD för att regera Sverige. Löfven II riskerar att bli ett olyckligt och dyrt resonemangsäktenskap..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.