Nyan > Svenskfinland

Saturday, 20 April, 16:51

Nyan - 13 jan 19 kl. 16:47

Barn anmälde sexuellt antastandePolisen har under dagen fotpatrullerat och påträffade ungdomar som av andra barn utsatts för sexuellt antastande och olaga hot enligt initiala uppgifter. .
Läs mer på Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Barn, anmälde, sexuellt, antastande
Nya Wermlands Tidningen - 29 mar 18 kl. 19:40

Små barn anmälde sexuellt ofredande

En man i 70-årsåldern greps i Karlstad efter att han tagit på två 11-åriga barn..

SmålandsPosten - 25 dec 14 kl. 22:54

Försvann med barn ? anmälde sig själv

En 24-årig man som varit internationellt efterlyst för att ha fört bort ett barn har anmält sig själv till grekisk polis. Det var i början av december som den 24-årige mannen från Alvesta förde bort sin ett och ett halvtåriga dotter mot den andra vårdnadshavarens vilja. Han häktades i sin frånvaro misstänkt för egenmäktighet med barn.

YLE - 25 feb 16 kl. 17:31

Polischef: Sexuellt antastande borde lyda under allmänt åtal

Polischef Lasse Aapio vid Helsingforspolisen anser att det finns skäl att överväga om lagen borde ändras så att sexuellt antastande lyder under allmänt åtal. Det skulle enligt Aapio lätta på offrets börda. Det är med anledning av de nedlagda utredningarna om sexuellt antastande på nyårsafton i Helsingfors som Aapio kommer med sitt uttalande.

Nyan - 11 feb 18 kl. 12:40

Sexuellt antastande anmält till polisen

Polisen utreder efter natten mot söndagen ett misstänkt sexuellt antastande.
En person har anmält att hen mot sin vilja blivit berörd på intima delar av kroppen.
En misstänkt är identifierad i ärendet.

Kristianstadsbladet - 16 maj 13 kl. 13:01

Styvpappa anmälde sig själv


Styvpappan kontaktade polisen och anmälde sig själv för sexuella övergrepp mot styvdottern för runt tio år sedan. Hon var då i tioårsåldern. Nu, som vuxen, har hon berättat.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Förskolor anmälde aldrig sexövergrepp

Två förskolechefer i Malmö misstänks för tjänstefel då de inte omgående anmälde den 30-årige man som nu misstänks för flera sexuella övergrepp mot barn på förskolor.Mannen misstänks vid två tillfällen i somras ha utsatt två flickor för sexövergrepp då de vilade. Under utrednngen kom det fram att ännu en flicka på förskolan utsatts för övergrepp, en grov våldtäkt, tidigare under 2012.

SmålandsPosten - 17 sep 13 kl. 06:15

Kvinna anmälde våldtäkt ? döms för sex med 13-åring

Den 18-årig kvinnan larmade polisen om att hon blivit våldtagen.
Men utredningen tog en annan vändning.
Nu har hon själv dömts för att ha haft sex med en 13-årig pojke under kvällen.

Sydsvenskan - 11 mar 16 kl. 03:59

Anmälde pedofilpojkvän efter tio år

En man i 40-årsåldern döms till ett och ett halvt års fängelse och får betala 130 000 kronor i skadestånd för sexuellt utnyttjande av underåring och barnpornografibrott, skriver Sydsvenskan.Den som anmälde mannen var hans i dag 27-åriga exflickvän, som mannen inledde en sexuell relation med då hon var tolv.Förhållandet klingade av när hon var 16, kvinnan misstänker att det var för att mannen tände på barn och tappade intresset för henne när hon blev äldre.

UT - 03 sep 13 kl. 06:33

Läkare på öppenpsyk anmälde socialtjänsten för övergrepp ? fick fel

En överläkare vid psykiatriska öppenvårdsmottagningen anmälde socialförvaltningen i Ulricehamn för allvarliga övergrepp mot en av hans kvinnliga patienter. Det finns inget fog för kritiken, anser Inspektionen för vård och omsorg. Den kvinna ärendet gäller tog själv kontakt med socialtjänstens barn- och ungdomsenhet, när hon ansökte om stöd i föräldrarollen i samband med en graviditet.

Skånskan - 13 jul 16 kl. 22:50

Rektor anmälde inte kränkningar

Malmö Under flera år utsattes pojken för kränkningar och mobbning.
Trots det anmälde inte rektorn händelserna till kommunen.Ända sedan läsåret 2011 utsattes elev på en låg- och mellanstadieskola i Malmö för kraftig mobbning.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Militärfartyg övernattar på Åland

Militärfartyget Naantali syntes köra förbi Västra hamnen på lördagseftermiddagen. Enligt landshövding Peter Lindbäck är dock allt i sin ordning. – Besöket är förhandsanmält och fullt i enlighet med konventionerna om demilitariseringen och neutraliseringen.

Nyan - 3 timmar sedan

Wiklöf-biografi i höst

En biografi över Anders Wiklöf, den fjärde och sista delen av Karin Erlandssons succéartade serie Legenden om ögonstenen, den avslutande delen av Sanna Tahvanainens romantrilogi – Schildts & Söderströms höstkatalog bjuder på en hel del läsgodis, och mycket av det med åländsk koppling. .

Nyan - 5 timmar sedan

Barnmorskor på påskmarknad för att hjälpa

Trots att långfredagens soliga och varma väder hade hunnit försvinna till lördagen var det ändå nästan trångt på Torget i Mariehamn när den årliga påskmarknaden ordnades. Redan på förmiddagen vimlade det av besökare och försäljare. Vid ett försäljningsstånd står Ålands barnmorskeförening.

Nyan - 8 timmar sedan

Flera trafikanter fick anmärkning

Flera förare i trafiken fick anmärkning av polisen på långfredagen. Vissa körde fortfarande med vinterdäck, medan andra förare inte hade körkortet med sig eller inte använde säkerhetsbälte. En förare körde 144 kilometer i timmen på 90-sträcka på Nya Godbyvägen i Jomala Ingby.

Nyan - 23 timmar sedan

Nyförvärv med försvunnen kulturmiljö

Önningebymuseet har fått två ny tavlor av Elin Danielson-Gambogi (1861–1919), som kom med i kolonin från början 1886 och vistades i Önningeby under längre perioder fram till 1892. Hösten 1901 besökte hon åter Åland – då tillsammans med sin italienske make Raffaello Gambogi, berättar Kjell Ekström vid museet i ett pressmeddelande. Han betecknar nyförvävven, som har inköpts från två privatpersoner, som ”betydande”: en oljemålning från 1892 med motiv från Västra Hinders (kvarn och mangårdsbyggnad) samt en större kolteckning från 1889 som visar en suggestiv interiör med två spinnande kvinnor.

Nyan - Igår: 10:44

Somnade på bussen

Under natten till långfredagen anmälde en bussförare till polisen att en passagerare somnat på bussen. Föraren hade inte lyckats väcka personen när bussen nått slutstationen. Polisen kom dit och lyckades väcka passageraren, som sedan kunde ta sig hem på egen hand.

Nyan - Igår: 09:44

Flera fortkörningar under natten

Under natten till långfredagen påträffade polisen flera fortkörare. En förare körde 131 kilometer i timmen på en 90-sträcka på Nya Godbyvägen i Jomala. Föraren misstänks för äventyrande av trafiksäkerheten.

Nyan - Igår: 19:09

Våren ställer till det för pollenallergikerna

Varje torsdag bidrar Facebookgruppen Vädersidan med en väderuppdatering från veckan som gått. .

Nyan - Igår: 18:00

Mindre kapacitet på Töftölinjen

Från onsdag 24 april till tisdag 30 april på förmiddagen är Töftölinjens ordinarie vajerfärja ur trafik för planerat underhåll. Den ersätts av en reservfärja med 60 tons kapacitet, som trafikerar utan turlista och matpauser. Ordinarie vajerfärja beräknas åter vara i trafik på eftermiddagen den 30 april.

Nyan - Igår: 17:00

Hemsida stärker krisberedskapen

Landskapsregeringen i samarbete med Statens ämbetsverk på Åland upprättar nu webbsidan kris.ax. Tanken med hemsidan är att det ska gå att samla all aktuell information vid en krissituation på ett ställe så att den ska vara lätt att hitta.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.