Nyan > Svenskfinland

Friday, 18 January, 23:34

Liknande nyheter

Taggar: Barn, anmälde, sexuellt, antastande
Nya Wermlands Tidningen - 29 mar 18 kl. 19:40

Små barn anmälde sexuellt ofredande

En man i 70-årsåldern greps i Karlstad efter att han tagit på två 11-åriga barn..

SmålandsPosten - 25 dec 14 kl. 22:54

Försvann med barn ? anmälde sig själv

En 24-årig man som varit internationellt efterlyst för att ha fört bort ett barn har anmält sig själv till grekisk polis. Det var i början av december som den 24-årige mannen från Alvesta förde bort sin ett och ett halvtåriga dotter mot den andra vårdnadshavarens vilja. Han häktades i sin frånvaro misstänkt för egenmäktighet med barn.

YLE - 25 feb 16 kl. 17:31

Polischef: Sexuellt antastande borde lyda under allmänt åtal

Polischef Lasse Aapio vid Helsingforspolisen anser att det finns skäl att överväga om lagen borde ändras så att sexuellt antastande lyder under allmänt åtal. Det skulle enligt Aapio lätta på offrets börda. Det är med anledning av de nedlagda utredningarna om sexuellt antastande på nyårsafton i Helsingfors som Aapio kommer med sitt uttalande.

Nyan - 11 feb 18 kl. 12:40

Sexuellt antastande anmält till polisen

Polisen utreder efter natten mot söndagen ett misstänkt sexuellt antastande.
En person har anmält att hen mot sin vilja blivit berörd på intima delar av kroppen.
En misstänkt är identifierad i ärendet.

Kristianstadsbladet - 16 maj 13 kl. 13:01

Styvpappa anmälde sig själv


Styvpappan kontaktade polisen och anmälde sig själv för sexuella övergrepp mot styvdottern för runt tio år sedan. Hon var då i tioårsåldern. Nu, som vuxen, har hon berättat.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Förskolor anmälde aldrig sexövergrepp

Två förskolechefer i Malmö misstänks för tjänstefel då de inte omgående anmälde den 30-årige man som nu misstänks för flera sexuella övergrepp mot barn på förskolor.Mannen misstänks vid två tillfällen i somras ha utsatt två flickor för sexövergrepp då de vilade. Under utrednngen kom det fram att ännu en flicka på förskolan utsatts för övergrepp, en grov våldtäkt, tidigare under 2012.

SmålandsPosten - 17 sep 13 kl. 06:15

Kvinna anmälde våldtäkt ? döms för sex med 13-åring

Den 18-årig kvinnan larmade polisen om att hon blivit våldtagen.
Men utredningen tog en annan vändning.
Nu har hon själv dömts för att ha haft sex med en 13-årig pojke under kvällen.

Sydsvenskan - 11 mar 16 kl. 03:59

Anmälde pedofilpojkvän efter tio år

En man i 40-årsåldern döms till ett och ett halvt års fängelse och får betala 130 000 kronor i skadestånd för sexuellt utnyttjande av underåring och barnpornografibrott, skriver Sydsvenskan.Den som anmälde mannen var hans i dag 27-åriga exflickvän, som mannen inledde en sexuell relation med då hon var tolv.Förhållandet klingade av när hon var 16, kvinnan misstänker att det var för att mannen tände på barn och tappade intresset för henne när hon blev äldre.

UT - 03 sep 13 kl. 06:33

Läkare på öppenpsyk anmälde socialtjänsten för övergrepp ? fick fel

En överläkare vid psykiatriska öppenvårdsmottagningen anmälde socialförvaltningen i Ulricehamn för allvarliga övergrepp mot en av hans kvinnliga patienter. Det finns inget fog för kritiken, anser Inspektionen för vård och omsorg. Den kvinna ärendet gäller tog själv kontakt med socialtjänstens barn- och ungdomsenhet, när hon ansökte om stöd i föräldrarollen i samband med en graviditet.

Skånskan - 13 jul 16 kl. 22:50

Rektor anmälde inte kränkningar

Malmö Under flera år utsattes pojken för kränkningar och mobbning.
Trots det anmälde inte rektorn händelserna till kommunen.Ända sedan läsåret 2011 utsattes elev på en låg- och mellanstadieskola i Malmö för kraftig mobbning.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 4 timmar sedan

Minister är för köttmärkning

Finland har för avsikt att anta en förordning som kräver att restauranger ursprungsmärker kött.
Förordningen gäller inte automatiskt på Åland, men minister Camilla Gunell (S) ställer sig positiv till att anta den som blankettlag. – Det är en jättebra förordning, speciellt nu efter torkan då vi vill uppmana att äta åländskt kött.

Nyan - 5 timmar sedan

Professor om självstyrelsen

Professor Jan Sundberg håller ett lunchseminarium om det åländska självstyrets kvaliteter nästa vecka på onsdag, den 23 januari. Har Åland tillräcklig beredskap att axla ett större politiskt och administrativt ansvar? Det är temat för Jan Sundbergs föreläsning.

Nyan - 6 timmar sedan

Ännu oklart om fjärrvärme

Infrastrukturnämnden diskuterade det nya bostadsområdet Södra Lillängen i södra stan på sitt senaste möte, men några beslut om projekteringen har inte ännu fattats. Det fattas ännu ett beslut om fjärrvärme ska dras till området, men när det är bestämt ska området projekteras, för att efter det lämnas ut på entreprenad. Enligt infrastrukturdirektör Kai Söderlund finns det just nu ingen tidsplan för projektet.

Nyan - 6 timmar sedan

Nya äventyrslopp att vänta på Åland

MULTISPORT. Inom en snar framtid kan det bli aktuellt med ytterligare äventyrslopp på Åland. .

Nyan - 9 timmar sedan

Åsa Ceder lämnar Alandia

Efter 17 år inom Alandia Försäkring, varav de senaste 14 åren som vd för Pensions-Alandia, lämnar Åsa Ceder försäkringsgruppen, skriver bolaget i ett pressmeddelande på fredagseftermiddagen. Enligt pressmeddelandet är ”Den företagsledningsfunktion som hon har haft är inte längre affärsmässigt försvarbar.” Anna Björkroos anna.

Nyan - 9 timmar sedan

Nära kollission mellan vajerfärjan och fraktfartyg

En ”nära på situation” mellan ett fraktfartyg och en vajer färja har inträffat i den åländska skärgården idag, skriver gränsbevakningen på twitter. Enligt Ålands radio handlar det om Ängsösundsfärjan och ett brittiskflaggat fartyg. Sjöbevakningen har påbörjat en förundersökning.

Nyan - 10 timmar sedan

Östersjösamtal i ny podcast

Samtal runt Östersjön, heter en ny podcast som lanseras av Östersjöfonden.

Östersjöfonden fyller 30 år i år och firar detta bland med en ny episod av Samtal runt Östersjön varje månad under hela året. Serien inleds med ett specialavsnitt med Östersjöfondens grundade Anders Wiklöf och fondens vd Lotta Nummelin.

Nyan - 11 timmar sedan

Operapremiär om en vecka

Författaren Ulla-Lena Lundberg är på visit i Mariehamn från Diktarhemmet i Borgå, där hon numera bor. .

Nyan - 13 timmar sedan

Ålandsinspirerat för sportkläder

Den svenska branschtidskriften Sportfack skriver att det svenska varumärket Tretorn tillsammans med finska Makia ska lansera en seglingskollektion under namnet Peace Islands, med inspiration från Åland. – Åland har en lång sjöfartshistoria och är i dag en mötesplats för många seglingsentusiaster, framhålls i lanseringen. Enligt Sportfack ska serien bestå av regnkläder, stövlar, stickade tröjor och accessoarer, och visas upp i januari på Pitti Uomo-mässan i Florens.

Nyan - 14 timmar sedan

Verksamhetsledaren polisanmäld

Styrelsen för Ålands bildningsförbund har polisanmält verksamhetsledaren Mikael Erickson för att försöka få klarhet vart förbundets pengar tagit vägen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.