Kristianstadsbladet > Lokalt

Friday, 19 April, 17:21

Kristianstadsbladet - 13 jan 19 kl. 16:30

Nylander lättad över partirådets jaRegionrådet Gilbert Tribo (L) och kommunalrådet Pierre Månsson (L) röstade nej till att släppa fram Stefan Löfven som statsminister. Men Christer Nylander är lättad över partirådets ja..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Gilbert Tribo, Pierre Månsson, Stefan Löfven, Christer Nylander

Dela artikeln

19 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nylander, lättadöver , partirådetsja

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Syskonen säljer Ica Kvantum – ”Otroligt tufft beslut att ta”

Syskonen Staffan Andersson, Eva Nilsson och Marie Lasson har bestämt sig för att sälja Ica Kvantum i Åhus. ”Det var ett otroligt känslosamt och tufft beslut att ta” säger Staffan..

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Östra Skåne: Räddningstjänsten önskar glad påsk – men varnar samtidigt

SMHI och de skånska räddningstjänsterna varnar för att elda utomhus. Det är torrt i skog och mark och eventuella bränder riskerar att sprida sig snabbt..

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Larm om olycka på E22

En singelolycka har inträffat på E22 i höjd med Vä..

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Osäker framtid för Huarödsbadet

Huarödsbadet riskerar att inte kunna öppnas i sommar. Behovet av renovering är stort och badets framtid blir nu en politisk fråga. .

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Lista

Påsken är en central högtid i kristendomen, men många av de traditioner vi förknippar med den har helt andra rötter. Och ända in på 70-talet var det förbjudet att gå på bio på långfredagen..

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Påsken innebär många kyrkobesök för Tollarpsfamiljen — läs hur de får in det i vardagspusslet

I familjelivet med tre barn och deras aktiviteter får Anett Seeman även in gudstjänstbesök. Och påsken innebär flera samma vecka. ”Vi är en familj som gillar att göra många olika saker under en dag”, säger hon.

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Danskar äger allt färre fritidshus

Antalet utländska ägare av fritidshus har minskat i de nordostskånska kommunerna. Framförallt har antalet danska ägare blivit färre de senaste åren. Det visar statistik från SCB..

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Över 300 firar KIK på Södra Kasern

Kristianstads IK:s avancemang till Hockeyallsvenskan firas rejält på Östra Kasern. Över 300 personer har anslutit för att hylla sina hjältar. ”Fantastiskt roligt med en så fin uppslutning” säger spelaren Johan Lundgren..

Kristianstadsbladet - Igår: 17:18

Eldningsförbud i flera skånska kommuner

Under torsdagen ryckte räddningstjänsten i Kristianstad ut på minst två larm om bränder utomhus. Flera kommuner i Skåne har infört eldningsförbud lagom till påsk. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.