Sydsvenskan > Kultur

Thursday, 17 January, 10:39

Sydsvenskan - 13 jan 19 kl. 16:03

Brand i källare på Rosengård – flera trapphus rökfylldaPå söndagen uppstod en brand i en källare i ett flerfamiljshus på Thomsons väg..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Rosengård, Thomsons

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , källare, Rosengårdflera , trapphus, rökfyllda
Expressen - 30 dec 17 kl. 19:51

Smällare rökfyllde trapphus - räddningstjänsten fick rycka ut

Räddningstjänsten larmades till en misstänkt brand i ett hyreshus på Bennets väg i stadsdelen Rosengård i Malmö vid 19-tiden på lördagen.Det visade sig senare att den rökutveckling som funnits orsakats av en kraftig smällare..

Skånskan - 02 dec 18 kl. 17:00

Brand i flerfamiljshus på Rosengård

Vid 15.50-tiden larmades räddningstjänsten till en adress på Von Rosens väg med anledning av en brand i en källare.Byggnadens trapphus ska vara rökfyllt, men brandens omfattning är i nuläget oklar.

Västerbottens Folkblad - 05 jul 18 kl. 14:47

Ännu ett larm om brand på Ersboda

SOS har larmat om en brand i en källare i ett lägenhetshus på Ersboda. Strax innan klockan 14 larmades räddningstjänsten om en brand i ett trapphus på Ystarvägen på Ersboda. Nu har räddningstjänsten larmats igen om en brand på Ersboda.

Expressen - 31 dec 18 kl. 21:58

Smällare i trapphus – räddningstjänsten larmades ut

På nyårsaftons kväll larmades räddningstjänsten om en brand i ett flerfamiljshus i Borås.Röken i trapphuset berodde på att någon smällt smällare.– Det var barn som larmade att det var andra barn som smällt smällare, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

SmålandsPosten - 07 aug 13 kl. 06:22

Brand i bostadshus i Göteborg

50 personer har evakuerats och flera personer har fått bränn- och rökskador efter att ett trevåningshus i Göteborg börjat brinna natten till onsdagen. 50 personer har evakuerats och flera personer har fått bränn- och rökskador efter att ett trevåningshus på Keplers gata i Bergsjön i Göteborg börjat brinna natten till onsdagen.
?

BT - 07 aug 13 kl. 07:18

Brand i bostadshus i Göteborg

50 personer har evakuerats och flera personer har fått bränn- och rökskador efter att ett trevåningshus på Keplers gata i Bergsjön i Göteborg börjat brinna natten till onsdagen. ? Det har varit någon form av explosion.

Sydsvenskan - 28 okt 18 kl. 10:35

Kraftig brand i trähus i Göteborg

En kraftig brand rasar på Uddevallagatan i centrala Göteborg. Enligt Göteborgs-Posten rör det sig om ett så kallat landshövdingehus. – Det är en brand i en källare, med rökspridning till två trapphus.

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 18 kl. 10:35

Kraftig brand i trähus i Göteborg

En kraftig brand rasar på Uddevallagatan i centrala Göteborg. Enligt Göteborgs-Posten rör det sig om ett så kallat landshövdingehus. – Det är en brand i en källare, med rökspridning till två trapphus.

Nerikes Allehanda - 06 jul 16 kl. 22:18

NA-tv: Ny brand i källare i Kumla

Det brinner i en källare i ett flerfamiljshus i centrala Kumla. Två trapphus är rökfyllda..

Skånskan - 05 jun 18 kl. 19:44

Brand utbröt i flerfamiljshus

Landskrona En källarbrand har utbrutit i en källare i Landskrona. Enligt polisen uppstod kraftig rökutveckling från en källare i ett flerfamiljshus på Timmermansgatan. Räddningstjänstens rökdykare gick in för att identifiera brandhärden och släcka branden.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Krisen i Akademien: Detta har hänt

Svenska Akademiens möte i kväll utgör kulmen på en lång, dramatisk period i den anrika kulturinstitutionen. Det började i november 2017 när flera kvinnor anklagade den så kallade kulturprofilen för sexuella övergrepp. Skandalen med kopplingar till Akade.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Leksaksjättens konkursbo sålt

Den danska dagligvaruhandelskoncernen Salling Group, som bland annat äger butikskedjan Netto, köper konkursboet efter leksaksjätten Top-Toy. I köpet ingår Top-Toys varulager och varumärke BR, men inte Top-Toys fysiska butiker och varumärket Toys R Us. ".

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Läkargrupp: 68 personer skjutna i Zimbabwe

Enligt en grupp läkare som arbetar med mänskliga rättigheter i Zimbabwe har 68 personer behandlats för skottskador sedan oroligheter bröt ut i veckan. Av dem har 17 genomgått akuta operationer. Flera personer har dödats i samband med protesterna som blo.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Förutsättningarna inför Sveriges gruppfinal

Handbollslandslaget avslutar i kväll VM:s första gruppspel mot Ungern i Köpenhamn. Det här gäller inför mötet i Royal Arena. • Sverige Efter gårdagskvällens rysarseger, 23–22 mot Qatar, har Blågult vunnit samtliga fyra matcher hittills i VM.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Inget spel för Pettersson

Vancouvers svenske stjärna Elias Pettersson missar även nattens match mot Edmonton. Men mycket tyder på att Pettersson kan vara på isen mot Buffalo på fredag. En knäskada har stoppat stjärnan från spel i tre matcher, och lagets tränare Travis Green hade.

Sydsvenskan - 17 timmar sedan

Sydafrika: 1 600 döda i trafiken över julen

Fler än 1 600 personer omkom i trafiken i Sydafrika under sex veckor kring jul. Landets regering aviserar nu skärpta straff för trafikbrott. – Över 80 procent av olyckorna är ett resultat av den mänskliga faktorn, såsom rattfylleri eller sms:ande vid ra.

Sydsvenskan - 17 timmar sedan

Miljögräl i norska regeringssamtal

En miljökonflikt har uppstått i förhandlingarna om ett nytt regeringsunderlag i Norge. Trine Skei Grande, ledare för liberala Venstre, stormade ut från förhandlingarna med anledning av stora meningsskiljaktigheter med populistiska Fremskrittspartiet (FR.

Sydsvenskan - 17 timmar sedan

Teater Sagohuset får ny ledning

Jan Vesala och Leila Åkerlund blir nya konstnärliga chefer..

Sydsvenskan - 17 timmar sedan

Peterson utan chans: "Sjarapova var bättre"

Efter en timme och elva minuter var drömmatchen över för Rebecca Peterson. Ryska stjärnan Maria Sjarapova vann bekvämt med 6–2, 6–1 i Australian Opens andra omgång. – Sjarapova var bättre än mig i dag, säger Peterson.

Sydsvenskan - 19 timmar sedan

Barnpsykologen: ”Måla inte upp en bild av att jorden håller på att gå under”

Barnpsykologen om hur man pratar om klimathotet utan att skrämmas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.