DN > Utrikes

Friday, 19 April, 16:38

DN - 13 jan 19 kl. 15:39

Locket på hos Vänstern – besked väntas före talmansrundanDet har varit mycket tyst från Vänsterpartiet sedan mittenöverenskommelsen offentliggjordes i fredags.  Jonas Sjöstedt och hans partikollegor har sista ordet till om Stefan Löfven kan tillträda som statsminister eller inte.  Enligt uppgifter till DN har något officiellt beslut ännu inte fattats. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Vänstern, Vänsterpartiet, Sjöstedt, Stefan Löfven, DN

Dela artikeln

433 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Locket, hos, Vänstern, besked, väntas, före, talmansrundan
Cornucopia - 06 jan 19 kl. 15:43

Offentliganställda starkast hos vänstern - privatanställda hos SD och M

Föga förvånande visar SCB:s partisympatiundersökning från november 2018 att offentliganställda är överrepresenterade bland de som röstar på de tre vänsterpartierna i riksdagen. Privatanställda är överrepresenterade hos M och SD.
Partisympatier efter sysselsättningssektor normerat runt 100.

Expressen - 08 nov 15 kl. 07:00

Likabehandling gäller inte alla hos vänstern

Frågor som berör skolan, arbetsmarknaden och bostäderna ställs nu på sin spets och vänstern skulle må bra av att diskutera detta med större allvar. En utgångspunkt vore att luta sig tillbaka idealet om likabehandling, skriver Aaron Israelsson..

Sydsvenskan - 09 sep 18 kl. 18:55

Dämpad stämning hos Vänstern

Nio procent och ett stort kliv framåt, enligt SVT:s vallokalsundersökning. Trots det vill feststämningen hos Vänsterpartiet inte riktigt infinna sig. Stämningen är något dämpad hos Vänsterpartiet.

Helsingborgs Dagblad - 09 sep 18 kl. 20:52

Dämpad stämning hos Vänstern

Nio procent och ett stort kliv framåt, enligt SVT:s vallokalsundersökning. Trots det vill feststämningen hos Vänsterpartiet inte riktigt infinna sig. Stämningen är något dämpad hos Vänsterpartiet.

GöteborgsPosten - 09 sep 18 kl. 20:50

Dämpad stämning hos Vänstern

Nio procent och ett stort kliv framåt, enligt SVT:s vallokalsundersökning. Trots det vill feststämningen hos Vänsterpartiet inte riktigt infinna sig..

BT - 16 maj 14 kl. 00:30

Ljunggren: Vänstern måste sluta glida på en räkmacka

Vänstern verkar ha fått problem med våldsverkande politisk extremism på deras kant. Skälet är att vänstern tappat stinget. De har inte samma tydliga inre kompass när det gäller de politiska äventyrarna.

NSD - 13 jun 12 kl. 06:00

Ny styrelse hos Vänstern i Boden

Vänsterpartiet har fått ny styrelse..

Nya Wermlands Tidningen - 09 nov 13 kl. 06:00

Klara toppnamn hos vänstern

Vänsterpartiet i Hällefors har på ett medlemsmöte beslutat om toppnamnen på listan till valet av kommunfullmäktige nästa år..

Dalarnas tidningar - 13 maj 16 kl. 11:32

Ordförande tar paus - turbulens hos Vänstern Borlänge

Nya Wermlands Tidningen - 05 apr 18 kl. 17:52

Elva namn hos Vänstern

Anders Nilsson, Christel Iversen och Percy Bok Fallgren utgör topptrion när Vänsterpartiet nu färdigställt sin lista inför kommunvalet i höst..

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Östersund och Elfsborg delade på poängen

Östersund och Elfsborg utökade poängskörden i allsvenskan till fem poäng var efter att ha spelat 1–1. Men det stora samtalsämnet i Östersund var den snustorra konstgräsplanen..

DN - 4 timmar sedan

Person befaras ha brunnit inne i villabrand

En villa utanför Norrtälje i Stockholms län totalförstördes efter en brand under skärtorsdagen. En person som är skriven på adressen saknas fortfarande..

DN - 8 timmar sedan

Högt tryck i hönseriet inför påsk

Det är högt tryck i det lilla äggpackeriet i Österhaninge veckan före påsk.  Men konsumtionen av Krav-märkta ägg minskar på stockholmarnas påskbord på tvärs med ett utbrett miljömedvetande.  – Många som målar och blåser ägg väljer det billigare alternativet när de beställer mer än vanligt, säger Peter Jonsson, hönsbonde på Sanda hönseri.

DN - 8 timmar sedan

Sekunddrama när Saint Louis vände

Ett tidigt mål avgjorde i San Jose, och ett sent i Winnipeg. Nu har Saint Louis och Vegas båda 3–2 i matcher i NHL:s åttondelsfinaler..

DN - 9 timmar sedan

Pekka Lindmark – stjärna före miljonkontrakten: ”30 år för tidig”

Hockeymålvakten Peter ”Pekka” Lindmark tog SM- och VM-guld, fällde den ryska ishockeybjörnen och blev vald till världens bäste. Men det var innan de stora pengarna kom in bland de svenska hockeyspelarna. – Jag var 30 år för tidig, konstaterar han lugnt och utan bitterhet..

DN - 9 timmar sedan

Långfredag - här kan du läsa dagens e-DN

I dag är det långfredag och ingen papperstidning kommer i brevlådan. Men självklart kan alla prenumeranter läsa DN som pdf genom att logga in här. .

DN - 9 timmar sedan

Assange: Ecuador begär att förre utrikesministern grips

Ecuadors tidigare utrikesminister Ricardo Patino begärs gripen av landets statsåklagare. Han anklagas för uppvigling mot den nye presidenten Lenín Moreno, och för samröre med Wikileaks, och är internationellt efterlyst. .

DN - 18 timmar sedan

Regeringen har utsett ny ambassadör i Kina

Helena Sångeland blir Sveriges nya ambassadör i Peking, meddelar utrikesdepartementet. Hon efterträder därmed Anna Lindstedt, som utreds för brott mot rikets säkerhet efter ett uppmärksammat möte om fängslade svensken Gui Minhai. .

DN - 18 timmar sedan

Påskrysare när Djurgården blev klart för SM-final

KARLSTAD. Kampen om finalplatsen mellan Färjestad och Djurgården blev en riktig rysare. Att Dick Axelsson hade en av huvudrollerna dramat var föga förvånande, men den här gången han får dela hjälterollen med Sebastian Strandberg och Adam Redieborn.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.