DN > Utrikes

Thursday, 17 January, 09:57

DN - 13 jan 19 kl. 15:39

Locket på hos Vänstern – besked väntas före talmansrundanDet har varit mycket tyst från Vänsterpartiet sedan mittenöverenskommelsen offentliggjordes i fredags.  Jonas Sjöstedt och hans partikollegor har sista ordet till om Stefan Löfven kan tillträda som statsminister eller inte.  Enligt uppgifter till DN har något officiellt beslut ännu inte fattats. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Vänstern, Vänsterpartiet, Sjöstedt, Stefan Löfven, DN

Dela artikeln

410 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Locket, hos, Vänstern, besked, väntas, före, talmansrundan
Cornucopia - 06 jan 19 kl. 15:43

Offentliganställda starkast hos vänstern - privatanställda hos SD och M

Föga förvånande visar SCB:s partisympatiundersökning från november 2018 att offentliganställda är överrepresenterade bland de som röstar på de tre vänsterpartierna i riksdagen. Privatanställda är överrepresenterade hos M och SD.
Partisympatier efter sysselsättningssektor normerat runt 100.

Expressen - 08 nov 15 kl. 07:00

Likabehandling gäller inte alla hos vänstern

Frågor som berör skolan, arbetsmarknaden och bostäderna ställs nu på sin spets och vänstern skulle må bra av att diskutera detta med större allvar. En utgångspunkt vore att luta sig tillbaka idealet om likabehandling, skriver Aaron Israelsson..

Sydsvenskan - 09 sep 18 kl. 18:55

Dämpad stämning hos Vänstern

Nio procent och ett stort kliv framåt, enligt SVT:s vallokalsundersökning. Trots det vill feststämningen hos Vänsterpartiet inte riktigt infinna sig. Stämningen är något dämpad hos Vänsterpartiet.

Helsingborgs Dagblad - 09 sep 18 kl. 20:52

Dämpad stämning hos Vänstern

Nio procent och ett stort kliv framåt, enligt SVT:s vallokalsundersökning. Trots det vill feststämningen hos Vänsterpartiet inte riktigt infinna sig. Stämningen är något dämpad hos Vänsterpartiet.

GöteborgsPosten - 09 sep 18 kl. 20:50

Dämpad stämning hos Vänstern

Nio procent och ett stort kliv framåt, enligt SVT:s vallokalsundersökning. Trots det vill feststämningen hos Vänsterpartiet inte riktigt infinna sig..

BT - 16 maj 14 kl. 00:30

Ljunggren: Vänstern måste sluta glida på en räkmacka

Vänstern verkar ha fått problem med våldsverkande politisk extremism på deras kant. Skälet är att vänstern tappat stinget. De har inte samma tydliga inre kompass när det gäller de politiska äventyrarna.

NSD - 13 jun 12 kl. 06:00

Ny styrelse hos Vänstern i Boden

Vänsterpartiet har fått ny styrelse..

Nya Wermlands Tidningen - 09 nov 13 kl. 06:00

Klara toppnamn hos vänstern

Vänsterpartiet i Hällefors har på ett medlemsmöte beslutat om toppnamnen på listan till valet av kommunfullmäktige nästa år..

Dalarnas tidningar - 13 maj 16 kl. 11:32

Ordförande tar paus - turbulens hos Vänstern Borlänge

Nya Wermlands Tidningen - 05 apr 18 kl. 17:52

Elva namn hos Vänstern

Anders Nilsson, Christel Iversen och Percy Bok Fallgren utgör topptrion när Vänsterpartiet nu färdigställt sin lista inför kommunvalet i höst..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Rapparen Snoop Dogg investerar i svenska betaljätten Klarna

Den amerikanska rapparen Snoop Dogg investerar i svenska betaljätten Klarna.  – Vi funderade över vem som var den mest avslappnade personen i världen, säger grundaren Sebastian Siemiatkowski till den amerikanska affärstidningen Forbes. .

DN - 15 minuter sedan

Rött, rött, rött i nordiskt toppmöte i VM

Danmark mot Norge. 15.000 på läktarna – alla klädda i rött.

DN - 30 minuter sedan

Albin Lee Meldau får europeiskt publikpris

I november utsågs den svenske artisten Albin Lee Meldau till en av mottagarna av EU:s nya musikpris, Music Moves Europe Talent Awards. ”Lou Lou”-sångaren prisades i kategorin bästa singer-songwriter, tillsammans med artisten Avec från Österrike..

DN - 30 minuter sedan

Serber bussas in för att hylla Putin vid toppmöte

BELGRAD. Torsdagens toppmöte i Belgrad blir ett jättelikt pr-jippo för två auktoritära presidenter. Tiotusentals serber bussas in för att hylla Vladimir Putin vid världens största ortodoxa kyrka.

DN - 1 timme sedan

Bli en del av Riksnätverket

Dagens Nyheter lanserade våren 2017 Riksnätverket – ett nätverk av frilansmedarbetare på ett 25-tal orter, för att förstärka bevakningen av hela landet..

DN - 1 timme sedan

Åtal väcks för kuppen i Strängnäs domkyrka

I somras stals Karl IX:s begravningsregalier från domkyrkan i Strängnäs vid en mycket fräck kupp. Nu åtalas en man i 20-årsåldern för brottet – men de ovärderliga regalierna är fortfarande borta..

DN - 2 timmar sedan

Generaldirektören lämnade oriktiga uppgifter om säkerhetsprövningar

Svenska kraftnäts generaldirektör Ulla Sandborgh har lämnat oriktiga uppgifter om myndighetens säkerhetsprövningar. I intervjuer har hon hävdat att de höga cheferna inte har tagit del av ”uppgifter som motiverar en högre säkerhetsklass”. Nu har myndigheten upptäckt att påståendet inte stämmer..

DN - 2 timmar sedan

Två banor öppna på Arlanda men fortsatta förseningar

Onsdagens problem på Arlanda på grund av det intensiva snöandet har vissa effekter ännu på torsdagen med förseningar och inställda avgångar. Men nu används åter två banor. På onsdagskvällen kunde bara en bana hållas öppen för trafik..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.