DN > Utrikes

Saturday, 20 April, 17:12

DN - 13 jan 19 kl. 14:46

Grön ungdom: Bättre om MP inte ingår i regeringenGrön ungdom ställer sig kritiskt till att Miljöpartiet ska ingå i regeringen efter uppgörelsen med S, C och L..
Läs mer på DN
Läs mer om:
MP, Miljöpartiet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grön, ungdomBättre om MP inte , ingåri , regeringen
Expressen - 13 jan 19 kl. 08:40

MP-profilerna: C och L bör ingå i regeringen

Fyra partier har kommit överens om ett regeringsunderlag – men om regeringen röstas igenom består den av bara två.De tidigare miljöpartistiska språkrören Maria Wetterstrand och Åsa Romson är tydliga med att de tycker att C och L borde sätta sig i regering med S och MP. – Ska man vara ansvarig för det som regeringen beslutar är det rimligt att man också sitter i regering, säger Maria Wetterstrand.

Expressen - 14 sep 14 kl. 21:46

Juholt öppnar för att ingå i regeringen

Den tidigare ledaren för Socialdemokraterna, Håkan Juholt, öppnar för att ingå i en ny S-ledd regering. – Jag gör det som Stefan Löfven tycker är bäst nytta för partiet, säger han..

Affärsvärlden - 16 sep 14 kl. 07:06

Vänsterpartiet kommet inte att ingå i regeringen

Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven uppger att Vänsterpartiet inte kommer att ingå i en S-ledd regering..

Helsingborgs Dagblad - 20 jun 15 kl. 17:36

Tuffa samtal om vem som ska ingå i regeringen

Dansk folkeparti ställer fyra skarpa krav för att ingå i en borgerlig regering: en stramare politik mot EU, hårdare krav på asylsökande, återinförande av gränskontroller och en tillväxt på 0,8 procent i offentlig sektor..

Sydsvenskan - 20 jun 15 kl. 17:36

Tuffa samtal om vem som ska ingå i regeringen

Dansk folkeparti ställer fyra skarpa krav för att ingå i en borgerlig regering: en stramare politik mot EU, hårdare krav på asylsökande, återinförande av gränskontroller och en tillväxt på 0,8 procent i offentlig sektor..

SR - 22 jun 15 kl. 12:24

Dansk folkeparti: Vi kan tänka oss ingå i regeringen

Under valrörelsen var beskedet nej. Men idag öppnade Dansk folkeparti för att ingå i en borgerlig regering..

Regeringen - 09 maj 12 kl. 16:40

Erasmus för alla samlar program för utbildning och ungdom

Utbildningsministrarna i EU ska på mötet komma överens om delar av EU-programmet Erasmus för alla. Syftet är att inrätta ett samlat program för utbildning, ungdom och idrott. På rådsmötet 10-11 maj träffas även kulturministrarna för att bland annat enas om den huvudsakliga utformningen av Kreativa Europa, ett stödprogram för de kulturella och kreativa sektorerna.

Regeringen - 18 nov 16 kl. 16:02

EU-möte om utbildning, ungdom och kultur

I Bryssel möts den 21-22 november ministrar i EU med ansvar för utbildning, ungdom, kultur och idrott. Ministrarna ska bland annat diskutera ungdomspolitik, en kompetensgaranti, förebyggande av radikalisering och det audiovisuella direktivet. Utöver det ska rådet enas om Europaåret för kulturarv 2018..

Regeringen - 02 mar 18 kl. 07:00

Regeringen vill se billigare läkemedel med nytt lagförslag

Regeringen föreslår i en lagrådsremiss att det ska gå att byta ut läkemedel utanför läkemedelsförmånerna till ett likvärdigt utbytbart alternativ som finns inom läkemedelsförmånerna. Läkemedelsförmånerna innebär framför allt att ett läkemedel har ett reglerat pris och ingår i högkostnadsskyddet. Förslaget kan göra att läkemedel blir billigare för den vanliga apoteksbesökaren, och kan öka företagens incitament för att läkemedel ska ingå i läkemedelsförmånerna..

SvD - 07 okt 16 kl. 13:08

Löfven: ”Krav att MP ingår i regeringen”

Statsminister Stefan Löfven (S) ställer krav för att gå med på att öppna för Jan Björklunds invit om en blocköverskridande regering, i en intervju med Aftonbladet. Det är att Miljöpartiet ska ingå i regeringen..

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

40 miljoner hackarattacker mot myndigheter i Ecuador

Sedan Wikileaksgrundaren Julian Assange greps på Ecuadors ambassad den 11 april har webbplatser och servrar tillhörande myndigheter i Ecuador attackerats 40 miljoner gånger. Nu senast då landets författningsdomstol fick budskapet ”Tillhör Julian Assange” inlagd på sin hemsida..

DN - 1 timme sedan

Konstrecension: Jesper Waldersten petar i samtidens sår

Konstnären och illustratören Jesper Waldersten är nu aktuell med sin första fotobaserade utställning på Fotografiska i Stockholm. Bo Madestrand ser en egensinnig bildvärld med svart humor, vardagsångest och dödskallar..

DN - 1 timme sedan

City fick revansch mot Tottenham

Blytungt nederlag i Champions League. Men på lördagen fick Manchester City sin revansch på Tottenham. När lagen återigen drabbade samman i ligaspelet blev det hemmaseger med 1–0 på Etihad Stadium..

DN - 2 timmar sedan

Sommaren kan redan ha anlänt – besked på annandagen

De senaste dagarnas vårvärme betyder att den meteorologiska sommaren kan komma ovanligt tidigt i år, precis som förra året. Chanserna är störst vid norra västkusten och i delar av Mälardalen. I nästa vecka kan kanske också platser i södra Norrland få sommarbesked..

DN - 3 timmar sedan

Tysta minuter i Sundsvall

Tio tysta minuter inledde matchen mellan Gif Sundsvall och Kalmar FF. Det var supportrarnas svar på polisens förbud mot stora flaggor på arenan..

DN - 3 timmar sedan

MSB: Fjolårets eldningsförbud för långtgående

Vissa län gick för långt när de förra sommaren införde totalt eldningsförbud, konstaterar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB. Nya riktlinjer ska tydliggöra vilka begränsningar som är tillåtna..

DN - 5 timmar sedan

Grovt brott i Karlskrona – anhörig till polis attackerad

Polisen är fortsatt mycket förtegen med uppgifter om det grova brott som begicks i Karlskrona på lördagskvällen. Enligt uppgifter till DN ska det vara en polis och en anhörig som är offren. Polisen hanterar ärendet som en så kallad särskild händelse.

DN - 7 timmar sedan

Matsvinn största klimathotet – experternas bästa råd om förpackningar

Mejerijätten Arla har bytt ut sin miljövänliga yoghurt-förpackning i fyrkantig kartong mot en med mer plast.  – Men det är inte plasten som är värst för klimatet, säger forskarna Fredrik Wikström och Helén Williams. Det är mycket värre att mat slängs.

DN - 7 timmar sedan

Förpackningar i klimatmatch – rond för rond

Material, transporter och mängd. Forskarna Fredrik Wikström och Helén Williams har jämfört olika förpackningar vilka som är bäst för klimatet. Följ matchen rond för rond..

DN - 8 timmar sedan

Reformationens tro var full av känslor

Varannan vecka skriver Augustbelönade fackboksförfattaren Magnus Västerbro om små och stora historiska nyheter i DN. Denna vecka bland annat om hur trons känslor har underskattats i forskningen om reformationen och om hur verseposet Beowolf kanske faktiskt skrevs av en enda författare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.