Nyan > Svenskfinland

Thursday, 17 January, 09:37

Nyan - 13 jan 19 kl. 14:35

Två brakförluster för IFK hockeyISHOCKEY. IFK Mariehamn hockey förlorade båda sina bortamatcher den gångna helgen. Det med rejäla siffror.
Först mot serieledande Gnesta IK med 4–12 och sedan mot tabelltvåan Södertälje Pojkarnas AIF (SPAIF) med 6–13.
Målskyttar för IFK var Alexander Grundström (3), Niclas Hero (2), Andreas Karlsson (2), Peter Skogström, Robin Englund och Lucas Lindholm.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
IFK, Ishockey, IFK Mariehamn, Gnesta IK, Södertälje Pojkarnas AIF, Spaif, Alexander Grundström, Hero, Karlsson, Skogström, Englund, Lucas Lindholm, Sundqvist, Nyan

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, brakförlusterför , IFK, hockey
GT - 04 jan 16 kl. 23:30

Stjärnans comeback: Dubbla brakförluster

Magnus Svensson har avgjort tre SM-finaler och en VM-final. Sen den förre storstjärnan gjorde comeback och har det blivit två brakförluster. – Det är Warbergs största svacka på 15 år, säger 32-åringen..

DI - 27 aug 15 kl. 13:17

Kredithandlarnas brakförlust

Några av investmentbanken Goldman Sachs handlare har stora problem. Teamet har gjort brakförluster 50 miljoner dollar, över 400 miljoner kronor. Det skriver nyhetsbyrån Bloomberg..

Helsingborgs Dagblad - 06 sep 13 kl. 18:27

Dean ändrar i laget efter förluster

Efter två brakförluster i basket-EM rör förbundskapten Brad Dean om i laget inför lördagens match mot Ryssland. ? Vi måste testa någonting nytt, säger Dean.

Trelleborgs Allehanda - 06 sep 13 kl. 18:24

Dean ändrar i laget efter förluster


Efter två brakförluster i basket-EM rör förbundskapten Brad Dean om i laget inför lördagens match mot Ryssland. - Vi måste testa någonting nytt, säger Dean.Minst två spelare ur startfemman byts ut.

NT - 06 sep 13 kl. 18:24

Dean ändrar i laget efter förluster

Efter två brakförluster i basket-EM rör förbundskapten Brad Dean om i laget inför lördagens match mot Ryssland..

Kristianstadsbladet - 06 sep 13 kl. 18:24

Dean ändrar i laget efter förluster


Efter två brakförluster i basket-EM rör förbundskapten Brad Dean om i laget inför lördagens match mot Ryssland. - Vi måste testa någonting nytt, säger Dean.Minst två spelare ur startfemman byts ut.

DI - 21 maj 14 kl. 12:38

Nya brakförluster för Bong

Kuvert- och specialförpackningsföretaget Bong redovisar ett resultat efter skatt på -45 miljoner kronor för det första kvartalet 2014 (-47). Resultatet per aktie uppgick till -0,28 kronor (-2,71)..

DI - 03 sep 14 kl. 13:12

Miljardärens svenska brakförluster

VInsterna rasar för Sveriges största utländska investerare, Mohammed al-Almoudi. Förutom Preem visar även SPI röda siffror..

Barometern - 13 nov 15 kl. 16:55

Brakförluster för Eon i Tyskland

Det är inte bara i Sverige Eon har stora problem..

NSD - 08 aug 17 kl. 06:00

Musiktjänsterna lever trots brakförluster

  Flera musikströmningsföretag går med superförlust..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 15 minuter sedan

Hammarland och Eckerö dryftar högstadium i kväll

Det skrider allt närmare för bygge av en egen högstadieskola för Hammarland och Eckerö. I kväll ska kommunernas styrelser och fullmäktige träffas för att diskutera ärendet.
Hammarlands kommunfullmäktige har i budgeten för år 2019 upptagit följande anslag om 100 000 euro: ”Projektering och utredning av en cirka 1 200 kvadratmeter stor högstadieskola tillsammans med Eckerö kommun.

Nyan - 1 timme sedan

Tilläggsbudget godkändes

Lagtinget godkände på onsdagen förra årets tredje tilläggsbudget. I budgeten ingår krisstöd till jordbruket med anledning av sommarens torka, landskapsandelar för grundskolan som ges på grund av en otydlighet i lagstiftningen, ökade lönekostnader på grund av ändrat kollektivavtal och högre bunkerpriser för sjötrafiken. I budgeten avskaffas en del redovisningsprinciper, som allmänt kallats för ”Paf-snurran”, så att intäktern endast upptas en gång.

Nyan - 3 timmar sedan

Staden går in för biodiesel trots allt

Stadens bussar ska börja köra på den biodiesel som landskapet köper in, som delvis består av restprodukter från palmoljeindustrin. .

Nyan - 13 timmar sedan

Vallagen godkändes

Lagtinget godkände paketet med vallagar i den andra behandlingen under onsdagens plenum. Beslutet förgicks inte av någon diskussion. Lagtinget godkände lagen i första behandling i måndags och då gick debatten het, vilket Nya Åland berättade om i tisdagens tidning.

Nyan - 14 timmar sedan

Övernäsgården är till salu

Övernäsgården i Mariehamn, hus med inventarier samt hela verksamheten, är till salu. .

Nyan - 15 timmar sedan

Inget förbud mot husbilsövernattning

Stadsstyrelsen föreslår för fullmäktige att motionen med ett förslag om att begränsa möjligheten att övernatta med husbil på stadens gator ska anses vara slutbehandlad. Infrastrukturnämnden har behandlat frågan och konstaterat att det inte är ändamålsenligt att införa förbud mot fricamping. Däremot beslöt man att man på stadens sajt i första hand ska hänvisa husbilar till stadens camping.

Nyan - 16 timmar sedan

Kyrkofullmäktige utsåg ledning

Mariehamns församlings nyvalda kyrkofullmäktige utsåg vid sitt första möte, förra veckan, Johan Ehn till ordförande och Julia Birney till vice ordförande för åren 2019-2020. I kyrkorådet, där kyrkoherden är ordförande, blir Nina Lindfors vice ordförande. Till medlemmar 2019-2020 utsågs Ulla Andersson, Margareta Flink, Olof Widén, Titti Sundblom, Kasimir Antbrams, Henrik Herlin och Ulf-Peter Westmark.

Nyan - 18 timmar sedan

Svårt spåra varg och vildsvin efter stormen

Snön är avgörande för spårning av både varg och viltsvin, men nu försvåras sökandet efter det oönskade viltet. – Efter stormen är det inte ett sådant före i skogen att vi vill skicka ut en massa folk, säger landskapets jaktförvaltare Robin Juslin.
I vanliga fall skulle den fallna snön innebära goda förhållanden för spårning av vilt, men stormen har försvårat förållandet i skogen och gjort många mindre skogsvägar ofarbara.

Nyan - 19 timmar sedan

IFK inleder borta mot mästaren

FOTBOLL. I dag presenterade Veikkausligan sitt spelschema för 2019. För IFK Mariehamn blir premiären borta mot regerande mästaren HJK, måndagen den 8 april.

Nyan - 20 timmar sedan

”Det går åt mycket sand”

De senaste veckorna har det varit rejält isigt på vägar och trottoarer. Enligt rykten har landskapet fått brist på grus och sand för halkbekämpning, men det stämmer inte, enligt Thomas Idman, ledande vägmästare vid landskapsregeringen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.