Sydsvenskan > Utrikes

Thursday, 17 January, 09:48

Liknande nyheter

Taggar: Nu börjar slutstridenmot den , kastade, fimpen
Helsingborgs Dagblad - 13 jan 19 kl. 12:30

Nu börjar slutstriden mot den kastade fimpen

Åtta av tio slängda fimpar ska bort till 2030..

Supermiljöbloggen - 26 aug 15 kl. 08:13

Håll Sverige Rent: ”Inkludera värstingen fimpen och annat småskräp i boten”

En miljard fimpar slängs varje år på våra gator och torg. Det är dags för regeringen att se över lagstiftningen kring nedskräpningsboten, skriver Johanna Ragnartz, vd på Håll Sverige Rent. Den nedskräpningsbot som infördes för fyra år sedan används knappt av polisen.

Uppsalanyheter.se - 17 sep 14 kl. 18:50

"Fimpen" Lindberg är död

Bengt "Fimpen" Lindberg från Almunge, en av vår tids största handikappidrottare har idag gått ur tiden efter en tids sjukdom.Bengt "Fimpen" Lindberg från Almunge, en av vår tids största handikappidrottare har idag gått ur tiden efter en tids sjukdom.   Almungebon Bengt Lindberg med smeknamnet "Fimpen" var en av handikappidrotts största, under två decennier tillhörde han världseliten i bänkpress.

Nya Wermlands Tidningen - 24 nov 11 kl. 21:54

SM-guld till "Fimpen"

Det heter ju att gamla ränder aldrig går ur ? en klyscha som ex-landslagsmannen Anders ?Fimpen?

Helsingborgs Dagblad - 20 mar 13 kl. 09:24

"Fimpen" blev bästa fotbollsfilm

Bo Widerbergs "Fimpen" är vald till världens genom tiderna bästa fotbollsfilm. Det är den tyska tioårsjubilerande "Internationales Fussballfilmfestival 11 mm" som valt ut historien från 1974. "Fimpen" handlar om en liten pojke, spelad av Johan Bergman, som är besatt av fotboll.

Expressen - 02 aug 13 kl. 16:39

'Fimpen' gör en Percy: "Jag ska borra på allt"

Percy Nilssons borrattack har fått sitt första copycat-fall. Den forne Djurgården-stjärnan Christian "Fimpen" Eklund har inlett en Twitter-kampanj där han lägger upp bilder på egna borrinfall ? och nu uppmanar han andra att följa hans exempel.

Trelleborgs Allehanda - 17 sep 14 kl. 17:54

"Fimpen" Lindberg är död


Bengt "Fimpen" Lindberg, en av svenska handikappidrotts största profiler, är död. Lindberg avled på onsdagen i sviterna av cancer, skriver aftonbladet.se.

Helsingborgs Dagblad - 17 sep 14 kl. 17:56

"Fimpen" Lindberg är död

Bengt "Fimpen" Lindberg, en av svenska handikappidrotts största profiler, är död. Lindberg avled på onsdagen i sviterna av cancer, skriver aftonbladet.se.

Kristianstadsbladet - 17 sep 14 kl. 17:54

"Fimpen" Lindberg är död


Bengt "Fimpen" Lindberg, en av svenska handikappidrotts största profiler, är död. Lindberg avled på onsdagen i sviterna av cancer, skriver aftonbladet.se.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

"Fimpen" ny tränare i Skoghall

Det blev ingen Michael Keinänen i Skoghall. I stället kommer Anders ”Fimpen” Hägglund att fylla den vakanta platsen som uppstod efter Rolf Sandberg och Andreas Prochazkas sorti. – Det ska bli kul att träna ett herrlag igen, berättar ”Fimpen”..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Viktig dom om fjällnära skogar

Från mark- och miljödomstolen i Umeå kommer klockan 11 en dom som har förgreningar rakt in i fyrpartiavtalet som ligger till grund för den kommande regeringspolitiken. Rättstvisten handlar om att flera skogsägare stämt staten sedan de fått nej till att.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Albin Lee Meldau får europeiskt publikpris

I november utsågs den svenske artisten Albin Lee Meldau till en av mottagarna av EU:s nya musikpris, Music Moves Europe Talent Awards. "Lou Lou"-sångaren prisades i kategorin bästa singer-songwriter, tillsammans med artisten Avec från Österrike. Efter a.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Jättetunnel i Australien något för Musk?

En Sydneypolitiker försöker intressera entreprenören och företagaren Elon Musk för ett nytt projekt – att bygga en 50 kilometer lång tunnel i Australien. Elbilsföretaget Tesla och rymdbolaget Space X är inte tillräckliga utmaningar för Elon Musk. Den ex.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

MP-veteran lämnar partiet i protest

MP-profilen Carl Schlyter lämnar partiet i protest mot regeringsuppgörelsen mellan MP, S, C och L. "När rödgröna genomför högerpolitik kommer oppositionen mot de växande klyftorna komma från extremhögern. Denna uppgörelse bäddar för en katastrof 2022",.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Minnesord om Stanislaw Garwicz

Överläkare och professor Stanislaw Garwicz, Lund, har avlidit strax före sin 83-årsdag..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ta tyven! – ta en tur till Politimuseet på Nørrebro

Här vimlar det av berättelser om spektakulära röverier och mord..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Bil har voltat på Yttre Ringvägen i Malmö

Polis, ambulans och räddningstjänst larmade till olycksplatsen..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Kropp funnen efter gruvolycka i Indien

En av de 15 gruvarbetare som varit instängda i en olaglig kolgruva i Indien har hittats död. Kroppen hittades på 50–65 meters djup, enligt indiska flottan som leder räddningsoperationen. "Kroppen har dragits till ingången av råtthålsgruvan och ska plock.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Så bör vi äta för att rädda jorden

Mängden rött kött måste mer än halveras, samtidigt som mängden frukt och grönsaker måste bli dubbelt så stor. Det visar den första vetenskapliga sammanställningen över hur vi bör äta för att jorden inte ska drabbas av "katastrofal skada". Det är den ans.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

50 färre doktorander än vanligt – oroande utveckling, enligt LTH

Ekonomin får forskargrupperna att prioritera post doc-tjänster..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.