YA > Lokalt

Wednesday, 24 April, 22:47

YA - 13 jan 19 kl. 09:00

Mobil försvann vid inlåsning i skåp: JO-anmälan mot skolanEn Tomelillaförälder har nu JO-anmält Kastanjeskolans hantering av en mobiltelefon som försvann i skolan. Men skolan har en annorlunda bild av vad som hänt..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Tomelillaförälder, JO, Kastanjeskolans

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mobil, försvannvid , inlåsningi , skåp, JO-anmälanmot , skolan
Cornucopia - 15 dec 15 kl. 16:01

Så här får mindre detaljhandlare försprång med omnikanal-lösning

Dagens kunder har ett helt annat köpbeteende än för bara ett par år sedan. Då valde man mellan att handla antingen i butik eller på nätet. Idag gör man allt på en gång; googlar på en produkt hemifrån eller kollar i butiken och bestämmer sig sedan för hur man vill handla, beroende på var man hittar det bästa erbjudandet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Letade efter ragget som hade hans mobil – fick hjälp av internetJonathan Djursvik

Det är aldrig kul att lämna ett ställe utan mobilen men ibland kan sådana tillfällen sluta lyckligt, som för Jonathan Djursvik. Förra veckan var han ute med sin kompis på klubben King Kong. Där träffade han en döv kille som han hängde med hela kvällen.

Dagensanalys.se - 07 feb 19 kl. 01:37

Nytt användarläge i Google Chrome blockerar det mesta för att göra sidor snabbare

Det är Google Chrome Developers som just nu testar ett användarläge som de kallar för ”NeverSlowMode” och som blockerar allt från annonser till spårningar. Än så länge är funktionen inte aktiverad men när/om den blir det blockeras det mesta av webbläsaren för att påskynda inläsning av sidor för långsamma uppkopplingar. Tanken är att webben ska bli ultrasnabb för alla på bekostnad av annonser, spårningar och tunga bilder.

Dagensanalys.se - 05 dec 17 kl. 11:23

5 heta digitala spaningar för 2018

2017 börjar närma sig sitt slut och alla har lagt sin budget för det kommande året. Den stora frågan är har man prioriterat rätt och har man koll på användarna? Vi på Dagensanalys.

HBL - 16 sep 14 kl. 08:54

Kampen om själarna 2.0

Fet bas och Stevie Wonder remixad fyller luften, belysningen är dämpad, på de höga borden brinner stearinljus och i skinnsofforna och kring borden sorlar 20- och 30-plussare iförda stuprörs­- jeans och trendtröjor. Det kunde vara en nattklubb men det är en församling i centrala Helsingfors.Strax efter klockan tre den första söndagen i september sitter grupper av unga vuxna utspridda runt borden och i sofforna på Fila Helsingfors.

Dagensanalys.se - 14 dec 17 kl. 13:52

Öka dina visningar på Facebook med 400 procent – använd Facebook Live

Att få organisk spridning på Facebook handlar om att knäcka deras algoritmer. Det enklaste knepet att nå fram är att använda Facebook Live. Vi på Dagensanalys.

Nyan - 25 maj 16 kl. 10:01

Ambulans nära prejas ner i dike

Mobilen stal bilförarens uppmärksamhet.

Fordonet hamnade på kollisionskurs med en ambulans i utryckning.
Det var skrämmande läsning som Mariehamns räddningsverk lade ut på sin Facebooksida i går.

Cornucopia - 22 okt 15 kl. 09:09

Vad skulle du betala för en "Cornucopia? Premium"-tjänst?

En del av er uttrycker önskemål om att kunna få betala för bloggen, vilket har varit administrativt komplicerat. Jag har nu eventuellt hittat en potentiell lösning, men vill i så fall att betalande läsare ska få ett mervärde, nämligen tjänsten Cornucopia? Premium.

Cornucopia - 20 aug 13 kl. 10:22

Telia rycker telefoni och bredband i Högsby kommun

Telia har tvärt sagt upp telefoni och bredband för kunder i östra Högsby kommun, då man tycker det är för dyrt att laga en skadad ledning. Kunderna har fått tackbrev från Telia för att de sagt upp abonnemangen. (Barometern-OT)


Telia har inte heller erbjudit någon alternativ lösning.

YLE - 25 feb 17 kl. 07:30

Reko Vasa försöker få tillbaka kunderna

Kunderna vid Reko-ringen i Vasa har minskat sedan hösten. I ett försök att nå fler kunder prövade Reko Vasa ha försäljning på Minimanis parkering för första gången i torsdags. - Utdelningen gick väldigt bra, vi har inte fått klagomål på platsen.

Fler nyheter från YA

YA - 4 timmar sedan

Osäkert om frukostvagnen kommer tillbaka efter inbrott

Mellan måndag och tisdag gjorde någon inbrott i Bullen och bönans kaffevagn utanför stationen. Ägare Andreas Eriksson har tagit bort vagnen efter inbrottet. – Det är trist och jag vet inte om den kommer tillbaka i nuläget..

YA - Igår: 15:05

Öppet hus på Kulturskolan i helgen

Lördagen den 27 april bjuder Kulturskolan in till Öppet hus. Då kan man prova allt från teater till bläckblås, allt för att hitta just sitt personliga fritidsintresse..

YA - I förrgår: 11:32

Dom: Kniv i fickan i varuhuset gav böter

Den man som i februari påträffades med en kniv i fickan har nu fått sin dom..

YA - 21 apr 19 kl. 21:36

Larm: Brand på konstgräsplan vid skola

Räddningstjänsten fick på söndagskvällen släcka en mindre brand vid Kastanjeskolan..

YA - 21 apr 19 kl. 10:15

En oas för odlingsentusiasterna

Det är tidig eftermiddag på påskafton. I koloniområdet märks det att högsäsongen är på ingående. På flera kolonilotter påtas det i jorden och hämtas vatten medan andra njuter av solskenet utsträckta på gräsmattan eller i en solstol.

YA - 20 apr 19 kl. 21:00

Hotande badgäst får myndighet att kräva åtgärder

Med anledning av det olaga hot som polisanmäldes på Österlenbadet i mitten av mars i år har Arbetsmiljöverket gjort en tillsyn på arbetsplatsen. Nu ställs krav på åtgärder för att säkerställa en god arbetsmiljö. .

YA - 18 apr 19 kl. 15:08

Hälsning: YA önskar alla läsare en Glad Påsk

Ystads Allehandas medarbetare önskar alla läsare en Glad påsk och en trevlig långhelg med denna påskiga YA bild av Claes Kraft som du kan läsa mer om i både papperstidningen och på webben på påskafton..

YA - 18 apr 19 kl. 11:47

Polisen fortsätter utreda misshandeln

Utredningen av den grova misshandel som inträffade i centrala Tomelilla i lördags kväll pågår och går enligt förundersökningsledaren framåt..

YA - 17 apr 19 kl. 06:00

Per-Martin Svensson (M) kritiseras för att vara visionslös

Per-Martin Svenssons 100 första dagar som kommunalråd har varit visionslösa. Det hävdar Socialdemokraterna som vill veta vad han egentligen vill som kommunalråd..

YA - 16 apr 19 kl. 09:43

Ungdomar utsatta för misshandel

Två femtonåringar misshandlades av flera personer i lördags. Misshandeln betraktas som grov. Gärningsmännen är även misstänkta för övergrepp i rättssak..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.