YA > Lokalt

Thursday, 17 January, 18:55

YA - 13 jan 19 kl. 09:00

Mobil försvann vid inlåsning i skåp: JO-anmälan mot skolanEn Tomelillaförälder har nu JO-anmält Kastanjeskolans hantering av en mobiltelefon som försvann i skolan. Men skolan har en annorlunda bild av vad som hänt..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Tomelillaförälder, JO, Kastanjeskolans

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mobil, försvannvid , inlåsningi , skåp, JO-anmälanmot , skolan
Cornucopia - 15 dec 15 kl. 16:01

Så här får mindre detaljhandlare försprång med omnikanal-lösning

Dagens kunder har ett helt annat köpbeteende än för bara ett par år sedan. Då valde man mellan att handla antingen i butik eller på nätet. Idag gör man allt på en gång; googlar på en produkt hemifrån eller kollar i butiken och bestämmer sig sedan för hur man vill handla, beroende på var man hittar det bästa erbjudandet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Letade efter ragget som hade hans mobil – fick hjälp av internetJonathan Djursvik

Det är aldrig kul att lämna ett ställe utan mobilen men ibland kan sådana tillfällen sluta lyckligt, som för Jonathan Djursvik. Förra veckan var han ute med sin kompis på klubben King Kong. Där träffade han en döv kille som han hängde med hela kvällen.

Dagensanalys.se - 05 dec 17 kl. 11:23

5 heta digitala spaningar för 2018

2017 börjar närma sig sitt slut och alla har lagt sin budget för det kommande året. Den stora frågan är har man prioriterat rätt och har man koll på användarna? Vi på Dagensanalys.

HBL - 16 sep 14 kl. 08:54

Kampen om själarna 2.0

Fet bas och Stevie Wonder remixad fyller luften, belysningen är dämpad, på de höga borden brinner stearinljus och i skinnsofforna och kring borden sorlar 20- och 30-plussare iförda stuprörs­- jeans och trendtröjor. Det kunde vara en nattklubb men det är en församling i centrala Helsingfors.Strax efter klockan tre den första söndagen i september sitter grupper av unga vuxna utspridda runt borden och i sofforna på Fila Helsingfors.

Dagensanalys.se - 14 dec 17 kl. 13:52

Öka dina visningar på Facebook med 400 procent – använd Facebook Live

Att få organisk spridning på Facebook handlar om att knäcka deras algoritmer. Det enklaste knepet att nå fram är att använda Facebook Live. Vi på Dagensanalys.

Cornucopia - 22 okt 15 kl. 09:09

Vad skulle du betala för en "Cornucopia? Premium"-tjänst?

En del av er uttrycker önskemål om att kunna få betala för bloggen, vilket har varit administrativt komplicerat. Jag har nu eventuellt hittat en potentiell lösning, men vill i så fall att betalande läsare ska få ett mervärde, nämligen tjänsten Cornucopia? Premium.

Nyan - 25 maj 16 kl. 10:01

Ambulans nära prejas ner i dike

Mobilen stal bilförarens uppmärksamhet.

Fordonet hamnade på kollisionskurs med en ambulans i utryckning.
Det var skrämmande läsning som Mariehamns räddningsverk lade ut på sin Facebooksida i går.

Cornucopia - 01 mar 17 kl. 16:14

Två vintrar med det smarta hemmet - överskattat och självutplånande

Vi fortsätter på dagens tekniktema. Jag har nu haft ett sk smart hem i ungefär ett och ett halvt år, inklusive två mörka vintrar och kan egentligen bara upprepa tidigare slutsatser. Det smarta hemmet är för teknofiler och nördar, men löser inga egentliga problem och är som transparent teknik något man glömmer bort och som sådan alltså är självutplånande.

Cornucopia - 20 aug 13 kl. 10:22

Telia rycker telefoni och bredband i Högsby kommun

Telia har tvärt sagt upp telefoni och bredband för kunder i östra Högsby kommun, då man tycker det är för dyrt att laga en skadad ledning. Kunderna har fått tackbrev från Telia för att de sagt upp abonnemangen. (Barometern-OT)


Telia har inte heller erbjudit någon alternativ lösning.

YLE - 25 feb 17 kl. 07:30

Reko Vasa försöker få tillbaka kunderna

Kunderna vid Reko-ringen i Vasa har minskat sedan hösten. I ett försök att nå fler kunder prövade Reko Vasa ha försäljning på Minimanis parkering för första gången i torsdags. - Utdelningen gick väldigt bra, vi har inte fått klagomål på platsen.

Fler nyheter från YA

YA - 3 timmar sedan

Utan körkort i Övraby

En bilist utan giltigt körkort stoppades av polisen vid en rutinkontroll i den lilla byn..

YA - 5 timmar sedan

Hotade polis: ”Utan uniform kanske du inte är lika tuff” - åtalas

En man i 50-årsåldern ska ha hotat en polis över telefon förra våren. Mannen ska bland annat ha sagt ”utan uniform kanske du inte är lika tuff om jag får tag i dig”..

YA - 20 timmar sedan

Beröm över nattvandrare och kommun

Det behövs fortfarande fler vuxna ute på kvällarna. Det budskapet hördes från flera håll när Nattvandrarna Tomelilla höll möte under onsdagen, med bland andra kommunens fältare, polis, och grundaren till Nattvandring.nu..

YA - Igår: 14:37

Polisinsats: Försvunnen bil hittades i Skåne-Tranås

En bilförsäljning i Åhus slutade med en stor polisinsats i Skåne-Tranås under tisdagen. Bilen är nu tillbaka hos ägaren..

YA - Igår: 13:30

Inbrottsförsök: Tjuvar sprang från platsen

ST1-macken i Tomelilla har ännu en gång utsatts för ett inbrottsförsök. När polisen kom till platsen lade tjuvarna benen på ryggen..

YA - Igår: 13:33

Stoppade bil - föraren visade sig vara lapplös

När polisen gjorde en fordonskontroll upptäckte man en olovlig körning..

YA - Igår: 10:11

Olycka: Stor påverkan på trafiken på väg 19

En trafikolycka på väg 19 har stor påverkan på trafiken. Olyckan har inträffat i höjd med Folkestorp, norr om Brösarp..

YA - Igår: 20:00

MP vill totalförbjuda brytning i alunskiffer

Miljöpartiet i region Skåne tycker att det är dags för ett totalförbud mot mineralbrytning i alunskiffer. Annars finns det risk för att ”en oöverblickbar miljökatastrof” kan inträffa hävdar partiet..

YA - I förrgår: 18:00

Bidragsfusk upptäcktes efter anonym anmälan

En kvinna i Tomelilla måste betala tillbaka närmare 200 000 kronor sedan försäkringskassan upptäckt att hon lurat till sig underhållsstöd och bostadsbidrag under nästan två års tid..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.