YLE > Finland

Thursday, 17 January, 18:58

Liknande nyheter

Taggar: , hållsdu på , vägen6 , tipsför , bilister, i vinterföre
Jönköpingsnytt - 20 apr 18 kl. 10:35

Därför ställs tågen in


Under perioden 23-27 april ställs tågen in på sträckan Jönköping-Nässjö. Anledningen är ett planerat banarbete.

.

Jönköpingsnytt - 17 sep 18 kl. 10:18

Därför ställs tågen in

Från och med i dag fram till och med fredag kommer underhållsarbete att utföras på järnvägen mellan Jönköping och Falköping. Därför kommer tågen på sträckan att ersättas med buss.
.

BT - 05 dec 13 kl. 18:33

Alla tåg i Skåne ställs in

Stormvarning, inställda tåg och flyg och uppmaningar att stanna inomhus. Vinterovädret Sven drog in över Sverige i dag. SMHI klass 3-varnar för kraftiga vindar över hela Skåne utom Österlen, och i Halland.

YLE - 25 jul 17 kl. 05:02

Vallgrundsvägen slät som ett salsgolv

Två efterlängtade vägprojekt genomförs i Korsholm den här sommaren. Både Vallgrundvägen och Koskövägen förbättras, och förhoppningen är nu att vägarna ska hållas i skick en lång tid framöver. År av skumpande på dåliga vägar, och år av väntan på att få vägarna åtgärdade - är nu över, både på Replotlandet och i Koskö i Korsholm.

Kristianstadsbladet - 17 sep 14 kl. 07:30

Arkeologer kan försena motorvägen

Foto: Tommy Svensson
Länsstyrelsens upphandling av en arkeologisk förundersökning av E 22 sträckning söder om Linderöd har överklagats av ett arkeologiskt entreprenadbolag vilket troligen försenar motorvägen med minst ett år.
Trafikverkets anläggning av E 22 förbi Linderöd riskerar försenas på grund av ett nytt överklagande, den här gången på grund av en arkeologisk strid om vem som ska få utföra utgrävningarna där motorvägen ska dras fram.– Vi vill ju få ut vägförbättringarna så snart som vi kan, säger Lennart Andersson, regionchef Trafikverket Region Syd.

Skånskan - 31 aug 18 kl. 08:49

Banarbete ställer in tågen

Skåne Ett underhållsarbete påverkar tågen på sträckan mellan Malmö och Trelleborg i helgen.Från lördag den 1 september klockan 16.00 till och med söndag kväll klockan 18.

Skånskan - 18 nov 18 kl. 08:48

Tågen inställda Malmö-Ystad

Trafik Tågen mellan Malmö Hyllie och Ystad är inställda till måndag klockan 04.15.På grund av underhållsarbete mellan Lockarp och Ystad ställs tågen in i helgen, men bussar ersätter både direkt och via mellanstationerna, uppger Trafikverket.

Kristianstadsbladet - 18 jan 18 kl. 17:47

Tågtrafiken ställs in i helgen – så påverkas du

I helgen ställs tågen in mellan Lund och Hässleholm. Anledningen är kontaktledningar som ska bytas ut på på spåren..

Regeringen - 09 maj 16 kl. 16:36

Framtidsministerns statsekreterare i högnivåpanel om FN:s nya utvecklingsmål i Genève

I dag, måndag den 9 maj, deltar framtidsminister Kristina Perssons statssekreterare Maja Fjaestad i FN:s högnivåpanel om hur forskning, teknologi och innovation kan bidra till att genomföra FN:s nya utvecklingsmål Agenda 2030. Panelsamtalen hålls i Genève..

Regeringen - 09 maj 16 kl. 16:36

Framtidsministerns statssekreterare i högnivåpanel om FN:s nya utvecklingsmål i Genève

I dag, måndag den 9 maj, deltar framtidsminister Kristina Perssons statssekreterare Maja Fjaestad i FN:s högnivåpanel om hur forskning, teknologi och innovation kan bidra till att genomföra FN:s nya utvecklingsmål Agenda 2030. Panelsamtalen hålls i Genève..

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Radikala sparförslag på kommande i Lojo - stadsdirektör Sivula: Vi har ingen skyldighet att ha teater eller orkester

Lojo är i blåsten när det gäller ekonomin, men tjänstemännen står inte handfallna. De har skrapat ihop sparförslag på 33 miljoner euro. Stadsdirektör Mika Sivula säger att en del förslag är radikala..

YLE - 7 timmar sedan

Sjukhuspersonal från Ekåsens tider bekantade sig med Raseborgs nya stadshus: "Viktigast är fortfarande respekt för den andra"

Tjänstemännen slog upp dörrarna till sitt nyrenoverade hus och bjöd in sina arbetsgivare, invånarna i Raseborg..

YLE - 2 timmar sedan

Tanja växte upp på ryskt barnhem i Sibirien under sovjettiden: "Det var inte vackert men det var ett liv"

Tanja Ljungqvist är uppväxt på ryskt barnhem i Sibirien. Nu bor Tanja i Ingå och planerar en gemensam resa tillbaka till sin sibiriska barndomsmiljö tillsammans med sin vuxna dotter som aldrig tidigare varit där..

YLE - 3 timmar sedan

Här är fjolårets populäraste hundraser – labradoren fortfarande lika omtyckt, men allt fler väljer också traditionella finska raser

Labradoren toppar Finska kennelförbundets lista på de mest registrerade hundraserna år efter år. På plats nummer två är för första gången någonsin den finska lapphunden. Även två andra inhemska hundraser finns med på top tio-listan år 2018..

YLE - 3 timmar sedan

Svenska Yles Annvi Gardberg får Topeliuspriset för outröttligt sanningssökande och stort civilkurage

En lyhörd sanningssökare och en mångmedial grävande journalist som kompromisslöst står på journalistikens sida. Så lyder prismotiveringen som ger Svenska Yles Annvi Gardberg Topeliuspriset. Hennes program och artiklar om silvervatten och alternativa cancervårdformer har väckt stor debatt..

YLE - 4 timmar sedan

De sista Emsalöborna får vatten i kranen på torsdag - ska inte drickas ännu, men att duscha går bra

Vattenläckan på Emsalö i Borgå är reparerad och stamledningen desinficerad. Snart har alla Emsalöbor tryck i rören igen, men vissa ska vänta lite till innan vattnet går att dricka..

YLE - 4 timmar sedan

Chakib Hocine lämnar Ekenäs IF för hemlandet Kanada

Den 27-åriga mittbacken Chakib Hocine återvänder hem till Kanada och börjar spela för Halifaxlaget HFX Wanderers FC..

YLE - 8 timmar sedan

Staten skulle tjäna 6 miljoner om året om studerande fick förtjäna mer – Sampo Terho: "Alldeles utmärkt förslag"

En färsk rapport från [link:http://www.labour.fi/tiedotteet/opintotuen-tulorajoja-voitaisiin-nostaa-reippaasti/;Löntagarnas forskningsinstitut;standard;] visar att inkomstgränsen för studiestöd kunde höjas med hela 50 procent utan att staten förlorar något på det.

YLE - 6 timmar sedan

Ögonläkare: Fyrverkerigrytorna lämnade fula spår efter nyår – fler svåra skador än tidigare

På olika orter i Finland vårdades sammanlagt 13 patienter med ögonskador efter nyår. Det är fler än under de två tidigare åren..

YLE - 7 timmar sedan

Lokalt live: Följ med när sjukhuspersonal från Ekåsens tider vandrar runt i Raseborgs nya stadshus

Nu slår tjänstemännen upp dörrarna till sitt nyrenoverade hus och bjuder in sina arbetsgivare, invånarna i Raseborg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.