DI > Ekonomi

Thursday, 24 January, 14:40

DI - 12 jan 19 kl. 21:52

Uppkopplade blöjor visar it-branschens problemHar du gått och längtat efter att kunna koppla upp barnens bajsblöjor till molnet? Då är CES-mässan i Las Vegas rätt plats för dig. En promenad bland montrarna visar varför it-branschen har fått problem..
Läs mer på DI
Läs mer om:
CES, Las Vegas

Dela artikeln

30 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppkopplade, blöjorvisar , it-branschensproblem

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Michelin-chef ny ordförande i Renauld efter fängslade Carlos Ghosns avgång

Renault har utsett däcktillverkaren Michelins vd Jean-Dominique Senard till ny styrelseordförande, sedan den fängslade Renaultchefen Carlos Ghosns avgång blivit offentlig på torsdagen..

DI - 3 minuter sedan

Elpriset rusar – så ska du göra med dina elavtal

Elpriset skjuter i höjden och landets elkunder får ställa in sig på kraftigt höjda elpriser både på kort och längre sikt, varnar bedömare. Under torsdagen sattes nytt årsrekord då det nordiska elpriset översteg 70 öre per kWh, enligt Bixia. Kylan gör att elförsörjningen är hårt ansträngd och risken för bortkopplingar stiger, enligt Svenska Kraftnät..

DI - 5 minuter sedan

Ikea flyttar cirka 80 tjänster till Älmhult

Det är Ikea Range & Supply, med närmare 3 000 anställda i Sverige, ska minska sina kostnader med 10 procent nästa år..

DI - 5 minuter sedan

Färre amerikanska arbetssökande än väntat

Antalet nya arbetssökande i USA uppgick till 199 000 under den senaste rapportveckan. Marknaden räknade med att antalet skulle uppgå till 218 000..

DI - 30 minuter sedan

SEB-chefen: "Väldigt sunt" att konjunkturen viker

Det är bara sunt att konjunkturen nu mattas. Det anser SEB:s vd Johan Torgeby.  Och han tror att den nya regeringen blir bra för näringslivet.

DI - 30 minuter sedan

Svagare än väntat från budaktuella Ahlsell

Teknikhandelsbolaget Ahlsell, som är under uppköp av storägaren CVC Fonder, rapporterar ett svagare resultat än väntat för det fjärde kvartalet..

DI - 45 minuter sedan

American Airlines ökar vinsten - aktien stiger i förhandeln

USA:s största flygbolag American Airlines stiger med nära 5 procent i förhandeln efter en ökad vinst i fjärde kvartalet..

DI - 1 timme sedan

ECB rör inte räntan

Den europeiska centralnankens ECB:s råd lämnade på torsdagen räntorna oförändrade. .

DI - 1 timme sedan

Europeiska flygbolag fortsätter att öka utsläppen trots motsatt mål

Europeiska flygbolag släpper ut mer växthusgaser som koldioxid och kväveoxid, trots ett branschmål om att senast 2050 ha halverat 2005 års utsläppsnivåer. Det konstateras i en ny rapport från EASA, European Aviation Safety Agency..

DI - 45 minuter sedan

Lucara Diamond: Studie om möjlighet till underjordsgruva klar i år

Den genomförbarhetsstudie som gruvbolaget Lucara Diamond arbetar med för att utreda möjligheterna till en underjordsgruva vid dagbrottet Karowe i Botswana väntas kunna presenteras i slutet av det andra halvåret 2019, uppger bolaget i ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.