DI > Ekonomi

Thursday, 24 January, 13:52

Liknande nyheter

Taggar: Här kan du köpa, sömn, per, timme
Nyhetsverket - 18 sep 15 kl. 08:37

Fem viltolyckor per timme

I genomsnitt sker det lite mer än fem viltolyckor per timme i Sverige. Det blir över 47.000 viltolyckor per år.

SVT - 11 nov 11 kl. 07:30

Forskare vill ha el per timme

Tillåt hushållen att betala elen per timme, så att de själva kan välja att använda el de timmar på dygnet när priset är lågt. Det är ett av de förslag i en rapport som två nationalekonomer vid Institutet för Näringslivsforskning lämnar till regeringen idag..

Nyteknik - 25 sep 12 kl. 14:54

Klart köpa el per timme

Från och med måndag den 1 oktober blir möjligt att köpa el per timme. Då träder en ny lag i kraft som innebär att konsumenter kan begära timmätning utan extra kostnad..

Helsingborgs Dagblad - 03 okt 12 kl. 10:15

Handla el per timme

Nu kan också enskilda hushåll handla el per timme och dra nytta av elpriset när det är som lägst. Elhandelsbolagen är dock inte tvungna att att erbjuda sådana avtal men de finns hos de flesta stora bolag. De som kan ha störst nytta av timprisavtal är villaägare med eluppvärmning.

Nyteknik - 05 okt 12 kl. 13:45

El per timme kan spara dig tusenlappar

Från och med den här veckan går det att köpa el per timme. Nu kan huset värmas och tvättmaskinen köras när elen är billig. Branschen laddar med nya produkter som ska hjälpa vanliga elkunder att minska sin elräkning..

Dalarnas tidningar - 14 jan 14 kl. 07:52

500 kr per timme i ishallshyra

Kommunstyrelsen föreslår att en hyra på 500 kronor per timme ska tas ut för ishallen från och med 1 juli. Hyran gäller från kl 18 samtliga vardagar och på helger, dock inte under allmänhetens åkning..

SvD - 15 nov 14 kl. 08:20

El per timme kan spara pengar

Värm upp villan när elpriset är som lägst. Genom att köpa el per timme, istället för att välja andra avtalsformer, kan man sänka sina kostnader. Denna avtalsform kan bli vanligare i framtiden, tror Energimarknadsinspektionen..

Västerbottens Folkblad - 31 okt 16 kl. 10:47

Tar 2 544 personer per timme

Den nya gondolliften blir den nordligaste i sitt slag och den första i Västerbotten. Här följer några fakta om den nya liften: Tillverkare: Leitner. Kapacitet: 2 544 per timme.

Affärsvärlden - 30 dec 16 kl. 08:38

Hotellkedjor startar uthyrning per timme

Lyxhotell i Frankrike har börjat hyra ut rum per timme under dagtid, något som annars förknippas med antingen sjabbiga hotell eller de så kallade kärlekshotellen som finns ibland annat Japan och Argentina. Det skriver Financial Times (FT) i en artikel på fredagen..

SVT - 09 maj 11 kl. 21:45

Elförbrukning per timme spar pengar

Om man betalar för den el man förbrukar timme för timme går det att få lägre elräkning. Men idag är det bara ett elbolag som hanterar elräkningarna på det sättet..

Vagabond - 30 nov 99 kl. 00:00

Hyr elbil per timme i Paris

Besöker du Paris och behöver en bil för en timme eller två? Nu finns elbilar att hyra på samma sätt som hyrcyklar - något Paris är först i världen med..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

ECB rör inte räntan

Den europeiska centralnankens ECB:s råd lämnade på torsdagen räntorna oförändrade. .

DI - 5 minuter sedan

Europeiska flygbolag fortsätter att öka utsläppen trots motsatt mål

Europeiska flygbolag släpper ut mer växthusgaser som koldioxid och kväveoxid, trots ett branschmål om att senast 2050 ha halverat 2005 års utsläppsnivåer. Det konstateras i en ny rapport från EASA, European Aviation Safety Agency..

DI - 4 minuter sedan

Lucara Diamond: Studie om möjlighet till underjordsgruva klar i år

Den genomförbarhetsstudie som gruvbolaget Lucara Diamond arbetar med för att utreda möjligheterna till en underjordsgruva vid dagbrottet Karowe i Botswana väntas kunna presenteras i slutet av det andra halvåret 2019, uppger bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 3 minuter sedan

Bristol-Myers Squibb överträffade förväntningarna i fjärde kvartalet

Läkemedelsjätten Bristol-Myers Squibbs resultat per aktie i fjärde kvartalet var drygt 10 procent över förväntan..

DI - 15 minuter sedan

IAG säljer sitt innehav i Norwegian – kursen rasar i Oslo

Flygjätten IAG har inte längre några planer på att köpa Norwegian och ska sälja hela sitt innehav, rapporterar Bloomberg.  Norwegianaktien rasar 19 procent..

DI - 30 minuter sedan

Per Bolund kandiderar till språkrörsposten

Finansmarkands och bostadsminiser Per Bolund kandiderar till posten som språkrör för Miljöpartiet. Det säger han i en intervju med DN.  .

DI - 30 minuter sedan

Information about the Securities Council ruling concerning Demeter Finance´s public takeover offer to the shareholders of DDM Holding

The Securities Council (Sw. Aktiemarknadsnämnden) has in a ruling that was announced today held, amongst other things, that good practice on the securities market requires Demeter Finance to waive the completion condition 3 of its offer, except in respect of consent from the bondholders to the change of control that may occur as a result of the public offer, as well as to inform DDM’s shareholders and the securities market about this..

DI - 45 minuter sedan

Saudi Aramco förbereder lån på upp till 50 miljarder dollar

Saudi Aramco förbereder sig för att ta upp lån på upp till 50 miljarder dollar från utländska investerare. Pengarna ska gå till att köpa en 70-procentig andel i Saudi Arabian Basic Industries Corp (SABIC), skriver Reuters med hänvisning till anonyma källor..

DI - 45 minuter sedan

Toppekonomen ryter till: Dystra profetior utlöser recession

Tillväxt dör inte av ålder. Den dör av beslutsfattares misstag och av självuppfyllande profetior. Det säger storbanken Citis globala chefsekonom Catherine Mann, som är på plats i Davos..

DI - 1 timme sedan

Vinstras för Southwest Airlines – shutdown påverkar negativt

Southwest Airlines, ett av världens största lågprisflygbolag, rapporterar ett vinstras i fjärde kvartalet på 62,6 procent. Samtidigt har nedstängningen av federala myndigheter i USA kostat bolaget upp till 136 miljoner kronor i januari..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.