DI > Ekonomi

Monday, 22 April, 18:22

DI - 12 jan 19 kl. 21:23

Här kan du köpa sömn per timmeI London har kaffekoppen fått konkurrens om att bekämpa tröttheten. En entreprenör vill nämligen sprida siesta-kulturen bland britterna..
Läs mer på DI
Läs mer om:
London

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här kan du köpa, sömn, per, timme
Nyhetsverket - 18 sep 15 kl. 08:37

Fem viltolyckor per timme

I genomsnitt sker det lite mer än fem viltolyckor per timme i Sverige. Det blir över 47.000 viltolyckor per år.

SVT - 11 nov 11 kl. 07:30

Forskare vill ha el per timme

Tillåt hushållen att betala elen per timme, så att de själva kan välja att använda el de timmar på dygnet när priset är lågt. Det är ett av de förslag i en rapport som två nationalekonomer vid Institutet för Näringslivsforskning lämnar till regeringen idag..

Nyteknik - 25 sep 12 kl. 14:54

Klart köpa el per timme

Från och med måndag den 1 oktober blir möjligt att köpa el per timme. Då träder en ny lag i kraft som innebär att konsumenter kan begära timmätning utan extra kostnad..

Helsingborgs Dagblad - 03 okt 12 kl. 10:15

Handla el per timme

Nu kan också enskilda hushåll handla el per timme och dra nytta av elpriset när det är som lägst. Elhandelsbolagen är dock inte tvungna att att erbjuda sådana avtal men de finns hos de flesta stora bolag. De som kan ha störst nytta av timprisavtal är villaägare med eluppvärmning.

Nyteknik - 05 okt 12 kl. 13:45

El per timme kan spara dig tusenlappar

Från och med den här veckan går det att köpa el per timme. Nu kan huset värmas och tvättmaskinen köras när elen är billig. Branschen laddar med nya produkter som ska hjälpa vanliga elkunder att minska sin elräkning..

Dalarnas tidningar - 14 jan 14 kl. 07:52

500 kr per timme i ishallshyra

Kommunstyrelsen föreslår att en hyra på 500 kronor per timme ska tas ut för ishallen från och med 1 juli. Hyran gäller från kl 18 samtliga vardagar och på helger, dock inte under allmänhetens åkning..

SvD - 15 nov 14 kl. 08:20

El per timme kan spara pengar

Värm upp villan när elpriset är som lägst. Genom att köpa el per timme, istället för att välja andra avtalsformer, kan man sänka sina kostnader. Denna avtalsform kan bli vanligare i framtiden, tror Energimarknadsinspektionen..

Västerbottens Folkblad - 31 okt 16 kl. 10:47

Tar 2 544 personer per timme

Den nya gondolliften blir den nordligaste i sitt slag och den första i Västerbotten. Här följer några fakta om den nya liften: Tillverkare: Leitner. Kapacitet: 2 544 per timme.

Affärsvärlden - 30 dec 16 kl. 08:38

Hotellkedjor startar uthyrning per timme

Lyxhotell i Frankrike har börjat hyra ut rum per timme under dagtid, något som annars förknippas med antingen sjabbiga hotell eller de så kallade kärlekshotellen som finns ibland annat Japan och Argentina. Det skriver Financial Times (FT) i en artikel på fredagen..

SVT - 09 maj 11 kl. 21:45

Elförbrukning per timme spar pengar

Om man betalar för den el man förbrukar timme för timme går det att få lägre elräkning. Men idag är det bara ett elbolag som hanterar elräkningarna på det sättet..

Vagabond - 30 nov 99 kl. 00:00

Hyr elbil per timme i Paris

Besöker du Paris och behöver en bil för en timme eller två? Nu finns elbilar att hyra på samma sätt som hyrcyklar - något Paris är först i världen med..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Stödet för arbetskraftsinvandring ökar

Stödet för arbetskraftsinvandringen har ökat i Sverige, visar en ny undersökning från SOM-institutet i Göteborg. Högutbildade och personer under 30 år är mest positiva, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.  I den övre medelåldern är man mer negativ..

DI - 30 minuter sedan

”Jag tyckte jag var ett geni när jag köpte aktier”

Med Petronella Panérus som vd har reklambyrån Åkestam Holst svingat sig upp till en global toppranking bland annat med en omtalad kupp mot Google Maps. Privatekonomin har däremot inte alltid varit samma succé: ”En gång tyckte jag att jag var ett geni när jag köpte aktier, men det var uppenbart tvärtom”, säger Petronella Panérus i en intervju med Di Weekend..

DI - 1 timme sedan

M kräver fortsatt kärnkraft – och mer lönsam

Moderaterna har tagit strid för kärnkraften och nästa steg är att se över prissättningen och subventionerna på elmarknaden. Utgångspunkten inför de energisamtal som väntar nu i veckan är att kärnkraften måste göras mer lönsam att investera i..

DI - 1 timme sedan

Halliburtons omsättning högre än väntat

Halliburton redovisar en omsättning som var högre än väntat under första kvartalet. Det justerade resultatet var något högre än väntat..

DI - 1 timme sedan

“Moderaternas krav är väldigt oroväckande”

Moderaternas hot att lämna Energiöverenskommelsen har utlöst stor oro i energisektorn. En rad branschaktörer uppmanar nu politikerna att hålla fast vid den blocköverskridande energiöverenskommelsen och fokusera på att möta de växande utmaningarna med bland annat effektförsörjningen..

DI - 1 timme sedan

Farligt vägval att riva upp överenskommelsen

DEBATT. Moderaterna har krävt mer kärnkraftsvänliga formuleringar i Energiöverenskommelsen för att hålla fast vid samarbetet. Men om uppgörelsen faller kan det leda till en betydande politisk osäkerhet i ett läge då energibranschen står inför stora investeringar, varnar Pernilla Winnhed, Energiföretagen..

DI - 2 timmar sedan

Bränder rasar på flera håll i landet

Varmt vårväder och torra marker gör att det just nu härjar flera bränder i landet. Bara i Småland har räddningstjänsten bekämpat minst fem bränder under måndagen..

DI - 3 timmar sedan

Trump sitter säkert efter Mueller-rapporten

NEW YORK. Även om Mueller-rapporten visade sig innehålla en hel del smuts om Donald Trump innebär dess slutsatser en seger för presidenten.  Han ser nu ut att sitta säkert fram till valet 2020.

DI - 2 timmar sedan

Slå världen med häpnad - inför absolut förbud

Efter maten brukar indier fräscha upp munnen med pan masala, en blandning av träflisor och kryddor, förpackade i små påsar lämpliga för fickan eller handväskan. .

DI - 2 timmar sedan

USA-börser: Inleder nedåt inför rapportfloden

Wall Street öppnar veckan svagt nedåt då investerare intar försiktiga positioner inför rapportflodens mest intensiva dagar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.