SVT > Utrikes

Wednesday, 23 January, 05:05

SVT - 12 jan 19 kl. 20:22

Nya dramatiska bilder från protesterna i FrankrikeÖver 32 000 demonstranter iklädda gula västar deltog idag vid 14-tiden i protester runt om i Frankrike. I Paris var det runt 8 000 demonstranter och återigen blev det stökigt..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Frankrike, Paris

Dela artikeln

59 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya dramatiska, bilderfrån , protesternai , Frankrike
Expressen - 24 jul 18 kl. 11:39

Otäcka olyckan: ”Det var dramatiska bilder”

Det var i det andra loppet på travbanan La Capelle i Frankrike som olyckan var framme. Nu vårdas en av kuskarna, Franck Demoutiez, på intensiven.– Han har fått en skada i huvudet och de forsade fort därifrån i ambulans.

Expressen - 20 jan 13 kl. 20:16

Läskiga fallet: 'Otroligt dramatiska bilder...'

Japanen Daiki Ito skulle hoppa för seger i världscuptävlingen i backhoppning på hemmaplan i Sapporo. Då hände något. Japanen tappade plötsligt balansen och kanade ner för backen.

Norrtelje Tidning - 06 nov 13 kl. 11:19

TV: Dramatiska bilder från yxrånet i Älmsta

Beväpnad med yxa hotar rånaren personal och kunder på Roslagens sparbank. Här kan du se dramatiska bilder från inslaget i veckans Efterlyst..

Expressen - 23 jun 17 kl. 21:12

Nya dramatiska bilder på rysk-amerikansk flygincident

USA:s militär släpper dramatiska bilder av flygincidenten över Östersjön där ett ryskt plan flög 1,5 meter från ett amerikanskt. Planen flög så nära att man kan se den ryske piloten på bilden..

GöteborgsPosten - 22 nov 17 kl. 09:46

Dramatiska bilder visar soldats flykt

FN har offentliggjort dramatiska bilder på när en nordkoreansk soldat flyr till Sydkorea. En nordkoreansk soldat sprang över gränsen till Sydkorea när han följde efter den flyende kollegan, och bröt därmed mot ett avtal som upprättades efter Koreakriget..

UNT - 22 nov 17 kl. 09:45

Dramatiska bilder visar soldats flykt

FN har offentliggjort dramatiska bilder på när en nordkoreansk soldat flyr till Sydkorea..

Sydsvenskan - 22 nov 17 kl. 04:07

Dramatiska bilder visar soldats flykt

FN har offentliggjort dramatiska bilder på när en nordkoreansk soldat flyr till Sydkorea. En nordkoreansk soldat sprang över gränsen till Sydkorea när han följde efter den flyende kollegan, och bröt därmed mot ett avtal som upprättades efter Koreakriget.

DN - 07 dec 17 kl. 09:12

Dramatiska bilder på elden i Kalifornien

Trafiken står i princip stilla längs med en trafikerad motorväg i Los Angeles. Mobilfilmer visar dramatiska bilder på eldens framfart..

Expressen - 16 mar 18 kl. 17:08

Dramatiska bilder när flickan rasar handlöst från liften i Åre

Den dramatiska filmen visar hur en flicka faller handlöst från skidliften i Åre.Incidenten inträffade 21 februari, och ett vittne kritiserar nu personalens ingripande, vilket TV4 var först med om att rapportera.Men Skistar menar att personalen har agerat korrekt utifrån förutsättningarna..

SVT - 31 okt 18 kl. 21:13

Dramatiska bilder i ovädret: Färja kraschade rakt in i lyftkran

Dåliga väderförhållande misstänks ligga bakom de dramatiska bilderna från Barcelona. I videoklippet ses en färja dundra med full kraft rakt in i en kajplats och välta en lyftkran. Trots att 420 passagerare ska ha befunnit sig ombord på fartyget, och att man i klippet ser folk springa i panik bort från olyckan, ska ingen ha skadat sig allvarligt i incidenten..

Fler nyheter från SVT

SVT - 6 timmar sedan

SVT:s Carina Bergfeldt: Beslutet i USA:s högsta domstol ett bakslag för hbtq-rörelsen

Ett stort kliv bakåt för hbtq-rörelsen i USA. Så beskriver SVT Nyheters USA-korrespondent, Carina Bergfeldt, konsekvenserna av att landets högsta domstol under tisdagen beslutat att amerikanska militären nu får tillåtelse att utestänga transpersoner..

SVT - 7 timmar sedan

Fyra ödesfrågor som måste hanteras vid toppmötet i Davos

Tusentals politiska och ekonomiska tungviktare har nu samlats vid Världsekonomiskt forum Davos, Schweiz. Vad är det som står på spel? SVT:s kommentator Erika Bjerström sammanfattar de fyra viktigaste frågorna som världsledarna behöver ta tag i..

SVT - 8 timmar sedan

Prins Philip i bilolycka – körde sedan utan bälte

Brittiske prins Philip har de senaste dagarna hamnat i rampljuset för sin bilkörning. I torsdags krockade den 97-årige prinsen nära det kungliga godset Sandringham, bara några dagar senare kontaktades han av polis efter att ha kört utan bälte..

SVT - 9 timmar sedan

Ny rapport: Nordkorea hemlighåller robotbaser

Nordkorea döljer 20 robotbaser för omvärlden, enligt en ny rapport från USA. – Jag kan bara konstatera att många av Nordkoreas kärnvapen- och robotanläggningar sannolikt inte är kända, säger Jerker Hellström på Totalförsvarets Forskningsinstitut (FOI). Och Shannon Kile, på fredsforskningsinitutet Sipri, säger att Nordkorea fortsätter med att utveckla och uppgradera deras robotbaser..

SVT - 10 timmar sedan

Militären i USA får tillstånd att stänga ute transpersoner

Efter flera vändor i olika instanser beslutade Högsta domstolen i USA på tisdagen att den amerikanska militären ska tillåtas utestänga transpersoner från militärtjänstgöring..

SVT - 10 timmar sedan

Stora kedjorna sätter stopp för porren inför OS i Japan

Två av världens största närbutikskedjor väljer att tillfälligt stoppa försäljningen av porrtidningar i Japan. Anledningen är att man vill ”skapa en anständig shopping-miljö” inför OS i Tokyo nästa år och rugby-VM, som hålls i landet i år..

SVT - 11 timmar sedan

Stulna tusenåriga ovärderliga stenreliker återfunna – i familjs trädgård

Två ovärderliga stenkonstverk som stals från en spansk kyrka 2004 har återfunnits i London. Stenblocken såldes som trädgårdspynt till en helt ovetande engelsk adelsman och hans familj..

SVT - 11 timmar sedan

Vänskapsfördrag mellan Merkel och Macron möter kritik i Frankrike

Exakt på dagen 56 år efter det första vänskapsfördraget mellan Frankrike och Tyskland vill de båda länderna fördjupa vänskapen och samarbetet. Men i protesternas Frankrike väckte närmandet kritik och fördraget kallas ”ett förräderi”..

SVT - 13 timmar sedan

Ryskt plan nödlandade efter kapningsförsök

Ett ryskt passagerarflygplan på väg från staden Surgut till Moskva fick nödlanda sedan en passagerare med hot krävt att planet skulle ändra kurs till Afghanistan. Mannen, som beskrivs som antingen berusad eller psykiskt sjuk, ska ha gripits av polis och misstänks nu för flygkapning..

SVT - 15 timmar sedan

Rysk opinionsundersökning visar rekordlåg förtroendesiffra för Putin

Ryska folkets förtroende för president Vladimir Putin är lägre än någon gång sedan 2006, enligt en ny opinionsmätning. Men Putin behöver knappast traska till arbetsförmedlingen – de andra politikerna tror folket nämligen ännu mindre på, och det med råge..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.