DN > Opinion

Tuesday, 22 January, 09:47

Liknande nyheter

Taggar: Därför bör, Liberalerna, görasom , Centernoch , sägaja
SR - 15 apr 18 kl. 16:24

Akademiker lämnar Liberalerna för Centern

Allt fler fackanslutna med liberala sympatier vänder partiet Liberalerna ryggen och ger sitt stöd till Centerpartiet istället. Centern har tagit fler och fler väljare från Jan Björklunds parti och det märks med stor dramatik inom facket..

Skånskan - 27 mar 18 kl. 06:00

”Liberalerna kämpar emot sina egna hjärtefrågor”

HÖRBY Avhoppen fortsätter i Hörbypolitiken. Yvonne Kulstad lämnar Liberalerna och går med i Centerpartiet.
– Om jag hade stannat i Liberalerna hade jag inte kunnat se mig själv i spegeln.

Skånskan - 05 jun 18 kl. 14:00

Kameraövervakning och vakter löfte från Centern

HÖRBY
Kameraövervakning, ordningsvakter och synlig polis i hela kommunen, är några av Centerpartiets löften inför kommunvalet i Hörby i höst.
Partiet vill även att Önnebo ska vara kvar som äldreboende, och att lagen om valfrihet – LOV:en – ska genomföras. Centerns lista är en mix av gammalt och nytt.

Nyan - 03 okt 18 kl. 06:00

Sjögren och centern i topp

Katrin Sjögren (Lib) har fortsatt gott förtroende bland alla väljare, medan Stephan Toivonen och Annette Holmberg-Jansson tappar mark bland de egna. Det visar senaste Åland Gallup. Om det vore val idag skulle Centern fortsatt vara vinnare.

YA - 12 jan 13 kl. 04:00

Centern som god pralin

Foto:
För ett par månader sedan handlade den svenska politiska debatten om riksdagspolitiker som skrek ?babbe? och ?

Skånskan - 27 nov 18 kl. 21:45

Liberalerna tackar ja till att styra med S

malmö Liberalerna i Malmö tackar ja till erbjudandet från Socialdemokraterna i Malmö. Förhandlingarna om ett mittenstyre med S inleds i veckan. Partierna kommer även att ingå en valteknisk samverkan med Miljöpartiet.

Skånskan - 08 nov 18 kl. 13:47

Centern i Skåne står bakom Annie Lööf

Skåne Centern i Skåne står eniga bakom Annie Lööfs besked att rösta nej till en moderatlett regering.På måndag kommer talman Andreas Norlén att föreslå moderatledaren Ulf Kristersson som statsministerkandidat.
Centern och liberalerna har aviserat att de kommer att rösta nej till en regering med ett eller flera allianspartier som tar stöd av Sverigedemokraterna.

Nyan - 28 okt 15 kl. 09:00

Rakt På: Harry Jansson om Centern i opposition

För första gången någonsin hamnar Centern i opposition när den nya landskapsregeringen tillträder. Hur gick det så? Den frågan besvarar partiordförande Harry Jansson i veckans Rakt på.

Skånskan - 14 jul 18 kl. 14:00

Centern lägger nytt förslag om ridhuset

Lund Centerpartiet föreslår nu en annan plats för den kommande ridanläggningen: Östra Torns Nygård. Men allianskollegan Liberalerna håller fast vid Ladugårdsmarken som därmed har stöd från en stabil politisk majoritet.– Det är viktigt att den efterlängtade ridanläggningen byggs men då ska vi välja den bästa lösningen, och det är inte Ladugårdsmarken, säger Centerns partiföreträdare Inga-Kerstin Eriksson.

Sydsvenskan - 17 nov 15 kl. 17:49

Liberalismen är stor. Mycket större än Liberalerna.

Folkpartiet Liberalerna tänker byta namn. Till Liberalerna. Det kommer inte överraskande.

Helsingborgs Dagblad - 17 nov 15 kl. 17:49

Liberalismen är stor. Mycket större än Liberalerna.

Folkpartiet Liberalerna tänker byta namn. Till Liberalerna. Det kommer inte överraskande.

Fler nyheter från DN

DN - 18 timmar sedan

Här ska ni börja, regeringen Löfven

Efter fyra månaders käbbel är det dags att skrida till verket. Här är tre områden som måste ligga högst upp på den nya regeringens arbetsbord. Och en viktig påminnelse..

DN - I förrgår: 07:00

Peter Wolodarski: Vakna Sverige, världen omkring oss skälver

Sverige har fått en ny regering. Bara en av de 73 punkter som ledde fram till att Stefan Löfven blev statsminister utgår från dramatiken i omvärlden..

DN - I förrgår: 06:30

Den nya regeringen måste prioritera tryggheten i skolan

DN 20/1 2019. Våldet i skolan är ett av de stora samhällsproblemen. Den kommande regeringen har ett stort ansvar för att stoppa knivskärningar, misshandel och dödshot.

DN - 19 jan 19 kl. 05:30

Kristersson jagades in i kaklet av Reinfeldts skugga

När Stefan Löfven på fredagsmorgonen släpptes fram till statsministerposten framstod han själv som lite av en bifigur. Andra aktörer hade huvudrollerna i den senaste akten av den svenska politikens Shakespearedrama. En av dem var intensivt närvarande i sin frånvaro: vålnaden på borgmuren, Fredrik Reinfeldt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.