Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 23 January, 04:44

Helsingborgs Dagblad - 12 jan 19 kl. 19:29

Explosion vid flerfamiljshus på Miatorp – entrédörr skadadNågon form av sprängladdning har detonerat vid en entrédörr..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Miatorp

Dela artikeln

296 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Explosionvid , flerfamiljshus, Miatorp, entrédörr, skadad
Expressen - 10 mar 17 kl. 22:30

JUST NU: Explosion i trapphus - entrédörr söndersprängd

På fredagskvällen har larm om en explosion i ett flerfamiljshus i Majorna i Göteborg kommit in till polis och räddningstjänst.– Vi vet inte så mycket än, mer än att det har inträffat någons slags explosion där, entrédörren är söndersprängd. Vi går inte in i trappuppgången nu, utan vi inväntar polisens bombgrupp, säger Mats Gränsmark vid räddningstjänsten.

Helsingborgs Dagblad - 18 jan 18 kl. 21:25

Explosion i Malmö – entré skadad

Något har exploderat vid en föreningslokal i centrala Malmö. Flera personer larmade polisen om en kraftig smäll vid klockan 21. – Det är skador på entrédörrar och rutor som har gått sönder.

GT - 10 mar 17 kl. 22:30

JUST NU: Explosion i ett flerfamiljshus

På fredagskvällen har larm om en explosion i ett flerfamiljshus i Majorna i Göteborg kommit in till polis och räddningstjänst.– Vi vet inte så mycket än, mer än att det har inträffat någons slags explosion där, entrédörren är söndersprängd, säger Mats Gränsmark, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg. Polisen har spärrat av och bombgruppen är på väg.

DN - 16 aug 17 kl. 07:52

Explosion vid flerfamiljshus i Malmö

Under natten skedde en explosion vid en entré till ett flerfamiljshus i stadsdelen Heleneholm i Malmö. Ingen person har rapporterats skadad..

UNT - 16 aug 17 kl. 07:48

Explosion vid flerfamiljshus i Malmö

Under natten skedde en explosion vid en entré till ett flerfamiljshus i stadsdelen Heleneholm i Malmö..

BT - 01 dec 14 kl. 07:04

Explosion kommer att ge konsekvenser

Malmöpolisen har ännu inte gjort några gripanden efter att någon placerat en sprängladdning, som exploderade strax före midnatt, vid Rättscentrum. Inget hot var enligt polisen riktat mot Rättscentrum där rättsvårdande myndigheter håller till och där rättegångar vanligen hålls. – Men det lär inte bli mycket med det i dag, säger Skånepolisens pressinformatör Mikael Lind.

GöteborgsPosten - 18 jan 18 kl. 21:51

Explosion i Malmö – entré skadad

Kristianstadsbladet - 18 jan 18 kl. 22:43

Explosion i Malmö – entré skadad

Något har exploderat vid en föreningslokal i centrala Malmö. Flera personer larmade polisen om en kraftig smäll vid klockan 21..

YA - 18 jan 18 kl. 22:43

Explosion i Malmö – entré skadad

Något har exploderat vid en föreningslokal i centrala Malmö. Flera personer larmade polisen om en kraftig smäll vid klockan 21..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Japanskt handelsunderskott 2018

Japan redovisade ett handelsunderskott för 2018, det första sedan 2015. Underskottet blev 1 203 miljarder yen, motsvarande närmare 100 miljarder kronor. Exporttillväxten sjönk till 4,1 procent, jämfört med 11,8 procent 2017, enligt data från landets fin.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Mest minus temperaturmässigt i dag

Efter en klar och kall natt i större delen av Sverige väntar ingen större förändringar under dagen. – Det är ett lugnt väderläge, säger Linus Dock, meteorolog på SMHI. Södra Lapplandsfjällen har de senaste dagarna uppmätt säsongens hittills lägsta tempe.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Sony flyttar europeiskt huvudkontor

Den japanska elektronikjätten Sony flyttar sitt europeiska huvudkontor från London till Nederländerna inför brexit, meddelar företaget. Företaget vill undvika tullrelaterade effekter som kan följa när britterna lämnar EU. Flytten, som inte innebär att p.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

"Smack the pony"-gänget jobbar ihop igen

Den brittiska komedisuccén "Smack the pony" blev en stor succé när den sändes åren 1999–2003 och visades även i Sverige. Det ansågs revolutionerande med tre kvinnor som spelade nästan alla roller och gjorde det med en rå humor. Nu har Sally Phillips, Fi.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Bezos företag skjuter upp rymdfarkost

I eftermiddag är det dags för den tionde uppskjutningen av Amazongrundaren Jeff Bezos rymdföretag Blue Origin. Den obemannade New Shepard ska skjutas upp från Texas, USA. Ombord finns forskningsexperiment från den amerikanska rymdstyrelsen Nasa.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Börserna i Asien öppnar nedåt

De ledande börserna i Asien inledde onsdagen i moll. Tokyos ledande index Nikkei 225 tappade 0,8 procent medan Topix gick ned 0,7 i den inledande handeln. Börserna i Kina följde efter i nedgången, med Hongkongs Hang Seng ned 0,5 procent, och kompositind.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

88-åring misstänks ha kidnappats

En 88-årig kvinna misstänks ha förts bort av kidnappare i österrikiska Eisenstadt, uppger polis. Kvinnan gick längs med gatan med sin sjuksköterska när två svarta limousiner dök upp bredvid henne, och två personer fick kvinnan att kliva in, innan de kör.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Subarus fabrik står stilla

Den japanska biltillverkaren Subarus största fabrik står stilla. Fabriken i Japan står för 60 procent av den globala tillverkningen, och produktionen stoppades för en vecka sedan då man upptäckt ett fel i en komponent som tillverkas av en underleverantö.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Överlägsen Osaka klar för semifinal

Naomi Osaka är klar för semifinal i Australian Open. I sin kvartsfinal besegrade japanskan ukrainskan Elina Svitolina med klara 6–4, 6–1. Svitolina hängde med den fjärdeseedade japanskan i sina två första servegame, men hade sedan inte mycket att säga t.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Oklart vad som orsakat Kistaexplosion

Polisen har ännu inte en klar bild av vad som explosionen i Kista i nordvästra Stockholm på tisdagskvällen. Nationella bombskyddet och polisens tekniker undersöker platsen men visste vid 01.00 inte vad som låg bakom explosionen, som skedde inne i en piz.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.