Sydsvenskan > IT

Sunday, 21 April, 08:57

Sydsvenskan - 12 jan 19 kl. 18:51

Mats Persson: Jag ska driva min Ulf Kristersson-linje ända in i kakletFortsatt öppen strid i Liberalerna – skåning vill stoppa samarbetet med S..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Persson, Ulf Kristersson, Liberalerna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mats, PerssonJag ska , drivamin , Ulf, Kristersson-linje, ända, in i kaklet
News55 - 03 jul 17 kl. 09:34

Mats Persson (L): “Höj pensionen för de som har det svårast ekonomiskt”

Riksdagsledamoten och Liberalernas ekonomisk­-politiske talesperson Mats Persson är en av de politiker som frågades ut av News55:s grundare Artur Ringart på Almedalsveckans första dag. För Mats Persson stod de pensionärer som lever på knappa resurser högst upp på agendan. – Vi behöver höja pensionen för de som har det svårast ekonomiskt.

Helsingborgs Dagblad - 29 jan 16 kl. 13:27

Mats Persson har avlidit

Mats Persson 69 år från Örkelljunga har avlidit efter en längre tids sjukdom. I sin hemort var han en färgstark politiker, först som oppositionsledare för Socialdemokraterna och sedan som företrädare för lokalpartiet Miljö och omtanke. Mats Persson var född i Knislinge och blev redan i unga år ordförande för kommunstyrelsen i Östra Göinge.

Sydsvenskan - 15 apr 11 kl. 00:34

Chatta om DSB Firsts problem med Mats Persson

DSB Firsts ekonomiska problem riskerar att påverka tågtrafiken över Öresund. På fredag klockan 15 svarar Mats Persson (FP), regionråd med ansvar för bil- och trafikfrågor, på frågor om hur Skåne löser en eventuell konkurs.
Du kan ställa frågor till Mats Persson redan nu.

Kristianstadsbladet - 24 feb 12 kl. 22:30

Regionråd Mats Persson vill att kommunerna tar sitt ansvar

Efter att folkhögskoleelever haft problem att få studentrabatt på tåg och bussar ser regionrådet Mats Persson (FP) över reglerna och uppmanar kommunerna att ta sitt ansvar.
SKÅNE. Sedan i höstas har vissa folkhögskoleelever upptäckt att de inte längre kan åka på rabattkortet Jojo skola när de ska till skolan.

SVT - 03 maj 11 kl. 19:51

Mats Persson (FP) försvarar spårvagnarna

Mats Persson (FP) försvarar spårvagnarna.

Sydsvenskan - 29 jun 11 kl. 07:35

Chatta om Sundstrafiken med Mats Persson

På onsdagen klockan 14 kan du chatta om tågtrafiken över Öresund med regionrådet Mats Persson. Ställ din fråga redan nu!
.

Helsingborgs Dagblad - 29 aug 11 kl. 10:25

Mats Persson till FP-styrelsen

Regionrådet Mats Persson från Lund föreslås som ny ledamot i Folkpartiets styrelse. Han är född 1980 och ansvarar i regionen för kollektivtrafikfrågor. FP:s nya styrelse ska väljas vid partiets landsmöte i Karlstad den 14-16 oktober.

Sydsvenskan - 15 okt 14 kl. 13:32

Skånepolitikern Mats Persson (FP) kräver svar om tiggare

Socialtjänstlagen behöver ses över och kommunerna bör få en gemensam handlingsplan för hur hemlösa EU-migranter ska tas om hand.
Det anser riksdagsledamoten Mats Persson (FP) och kräver svar från ansvarig minister Åsa Regnér (S)..

Sydsvenskan - 15 okt 14 kl. 13:32

Skånepolitikern Mats Persson (FP) kräver svar om tiggare

Socialtjänstlagen behöver ses över och kommunerna bör få en gemensam handlingsplan för hur hemlösa EU-migranter ska tas om hand.
Det anser riksdagsledamoten Mats Persson (FP) och kräver svar från ansvarig minister Åsa Regnér (S)..

DI - 22 maj 15 kl. 11:31

Mats Persson hjälper David Cameron

Svenske Mats Persson blir ny rådgivare till den brittiska premiärminister David Cameron i EU-frågor. Jobbet kommer troligen att kretsa mycket kring folkomröstningen om landets EU-medlemskap..

DI - 21 mar 16 kl. 10:15

Mats Persson ny vd i Hamlet Pharma

Aktietorgsnoterade Hamlet Pharmas styrelse har utsett Mats Persson till ny vd..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

”Det saknas belägg för att flyttkedjor hjälper personer med låga inkomster in på bostadsmarknaden.”

Martin Grander och Tapio Salonen, Malmö universitet..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Vad vill Liberalerna?

Det vilar något tragiskt över det liberala förfallet. Ett parti som medverkade till den allmänna och lika rösträttens genombrott för hundra år sedan skulle antagligen ha förpassats ut ur riksdagen om det varit val idag..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Anlade hus till havs – kan få dödsstraff

En amerikansk medborgare och hans thailändska flickvän hade en tanke om att bo i ett flytande hus ute till havs utanför Thailands kust. Det gillade inte myndigheterna i landet och paret riskerar nu att dömas till döden. Paret, som nu eftersöks att polis.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Tripolis flygplats stängd

Raket- och artillerield samt ett flertal explosioner har under tidiga natten mot söndag hörts i Libyens huvudstad Tripoli. Strider mellan regeringstrupper och krigsherren Khalifa Haftars Libyens nationella armé pågick under hela lördagen. Vid midnatt st.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Nya samtal om maktskifte i Sudan

Det styrande militärrådet i Sudan har kommit överens med den stora proteströrelsen i landet om att fortsätta förhandla om en övergång till civilt styre. – Vi har enats om att försöka nå en lösning som båda sidor är nöjda med, så att ett fredligt maktöve.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Rosenbergs konstgräskritik: ”Svensk fotboll på väg åt fel håll”

Kallade konstgräset för ett skämt och situationen i allsvenskan för absurd..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Färgad nummerplåt kan rädda liv

Brinnande gasfordon kan innebära livsfara för brandkårspersonal, då gastanken kan explodera. Även brinnande elbilar innebär en stor risk, på grund av gasutvecklingen. Nu vill Myndigheten för samhällsskydd och beredskap att registreringsskyltarna färgsät.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Åttonde raka ligatiteln för Juventus

Tidigare under lördagen firade Juventus damer ligatiteln i Serie A. Nu kan klubbens herrlag göra det samma – för åttonde säsongen i rad. Dagens 2–1-seger hemma mot Fiorentina innebär att "Den gamla damen" är ointagliga 20 poäng före tvåan Napoli som har.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Backlund tackar nej till VM

I fjol ledde han som lagkapten Tre Kronor till VM-guld i Danmark. I år däremot blir det inget deltagande i mästerskapet för Mikael Backlund. För SVT bekräftar 30-åringen att han har tackat nej eftersom han och hans fru ska bli föräldrar.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Livlig debatt om återuppbyggnaden väntas

Några vill använda stål och betong – andra vill att Notre-Dame ska återuppbyggas med gamla tekniker. Nu är det dags för de olika falangerna att drabba samman. – Just nu finns inga sanningar, det är nu alla ska debattera, säger slottsarkitekten Jacob Hid.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.