Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 23 January, 04:09

Liknande nyheter

Taggar: Malmö, betalar, boende, åt, kriminella, medande , hemlösa, kvinnorna, sviks
BT - 30 okt 12 kl. 07:31

Malmö hemlighåller boende inför avgörandet

På söndag kan guldstriden avgöras mellan AIK och Malmö i sista allsvenska matchen på Råsunda. Nu väljer Malmö att hemlighålla sitt boende under Stockholmsresan, skriver City Malmö. ?

Skånskan - 15 jan 16 kl. 14:00

Många saknar gamla linje 144 till Malmö

SÖDERSLÄTT Det är inte bara boende i Anderslöv som är missnöjda med hur bussarna förändrats när pågatågen började rulla mellan Malmö och Trelleborg.
Många saknar busslinje 144 som numera vänder i Östra Grevie och inte fortsätter in till Malmö.Linje 144 trafikerade tidigare Trelleborg-Malmö via bland annat Anderslöv, Östra Grevie, Västra Ingelstad, Arrie och andra orter nära väg 101.

Magazin24 - 26 okt 12 kl. 11:54

Inget vatten till Malmön

Boende på Malmön har drabbats av ett avbrott i vattenleveransen. Det är tomt i kranen på Malmön. De boende får inget vatten levererat.

Sydsvenskan - 23 okt 15 kl. 11:48

Vi ser mängder av tomma lokaler i Malmö

Varför pratas det så mycket om brist på lokaler till flyktingar? Vi ser mängder av tomma lokaler i Malmö med omnejd. Några exempel:1.

Sydsvenskan - 03 feb 15 kl. 09:09

Stadion är Malmös vackraste byggnad och bör bevaras – men med tak

I vårt land bevaras slott, herresäten, kyrkor, gamla hus och diverse ruiner. Det finns myndigheter som vakar över det som anses vara kultur. Det går knappt att flytta en kyrkbänk utan att en eller flera myndigheter har synpunkter.

Sydsvenskan - 01 aug 13 kl. 17:34

Demokratin billigast i Malmö

Malmöborna betalar minst i Skåne för kommunens politiska verksamhet. Dyrast är politiken i Perstorp..

Sydsvenskan - 31 jul 18 kl. 12:00

Malmö stads kamp mot arbetslösheten kostar 154 miljoner om året

Arbetsmarknadssekreterare, projekt och vård – Malmö stad betalar för att slippa arbetslösheten..

Helsingborgs Dagblad - 22 okt 17 kl. 22:52

Explosioner i Malmö var fyrverkeripjäser

Två explosioner skadade portar till bostadshus i Malmö sent på söndagen. Den första smällen hördes vid 22-tiden i centrala Malmö och flera boende i området ringde in och larmade. Polisens tekniker som undersökte platsen kunde konstatera att det rörde s.

DalaDemokraten - 06 maj 14 kl. 01:38

Malmö: En skadad vid explosion i lägenhet

Strax före ett, natten till tisdagen, larmades räddningstjänsten, ambulans och polis till Estlandsgatan i Malmö där boende vaknat av en.

GöteborgsPosten - 25 mar 13 kl. 18:00

Nu: Malmö FF betalar två miljoner för giro

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

"Smack the pony"-gänget jobbar ihop igen

Den brittiska komedisuccén "Smack the pony" blev en stor succé när den sändes åren 1999–2003 och visades även i Sverige. Det ansågs revolutionerande med tre kvinnor som spelade nästan alla roller och gjorde det med en rå humor. Nu har Sally Phillips, Fi.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Tiotusentals tvingas till prostitution i Mali

Uppemot 20 000 kvinnor och flickor befaras ha lurats från Nigeria till Mali där de tvingats till prostitution, enligt Nigerias myndighet som arbetar mot människohandel. En grupp från myndigheten besökte södra Mali i december tillsammans med Internatione.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Arsenalbacken missar resten av säsongen

Arsenals högerback Hector Bellerin fick lämna derbysegern mot Chelsea i lördags på bår. Han kommer inte komma tillbaka till Emirates Stadiums gräsmatta på ett bra tag. Enligt klubbens webbplats har spanjoren ådragit sig en korsbandsskada i sitt vänstra.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Funktionsnedsatt flicka körd till fel bostad

En skoltaxi i Malmö lämnade av en nioårig funktionsnedsatt flicka som inte kan prata hemma hos fel föräldrar. Hennes föräldrar var utom sig av oro och först efter en timme kom flickan hem, skriver Sydsvenskan. Hon går i särskola och vid skoldagens slut.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Opinionsläget är stabilt

Efter flera månader har Sverige fått en ny regering. Trots turbulensen som har varit är opinionsläget i landet tämligen stabilt, visar DN/Ipsos januarimätning. – Det är för tidigt att dra slutsatser om vilka konsekvenserna blir av förhandlingarna och re.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

300 kg på läktaren – men det går inte att räkna ut Malmö

Kent Leijon Jönsson: Plan B vinstgivande för Redhawks.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Läkare och Karolinska polisanmäler varandra

De två läkare som krävs på 6,2 miljoner kronor av Stockholms landsting efter ett havererat forskningsprojekt har polisanmält Karolinska institutet och Karolinska universitetssjukhuset för vårdslös tillvitelse, uppger läkarnas advokat Thomas Bodström för.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Tusentals nigerianer flyr våldsamheter

Omkring 6 000 nigerianer har flytt över Tchadsjön sedan den 26 december..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Viralt "hån" i USA omvärderas efter nya klipp

Hånade gymnasiepojkar en krigsveteran ur den amerikanska ursprungsbefolkningen – eller försökte de lugna en spänd situation under ett besök i Washington DC? Händelsen som har skapat stora rubriker i USA har nu omvärderats. En video från händelsen i fred.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Mordoffers mamma arg över Oscarsnominering

Kortfilmsdokumentären "Detainment", om mordet på den treårige pojken James Bulger, har nominerats till en Oscar. Det har fått mordoffrets mamma Denise Fergus att se rött. Hon har tidigare bett juryn om att inte låta filmen få en nominering, eftersom fam.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.