DN > Utrikes

Tuesday, 22 January, 09:11

DN - 12 jan 19 kl. 17:03

Lars Ohly: ”Förvånad S–MP-regeringen skulle tillträda”Vänsterpartiets före detta partiledare Lars Ohly är mycket skeptisk till att V skulle släppa fram en S-MP-regering. Det skriver han på SvD Debatt.  ”Anledningen är den förödmjukande behandlingen av Vänsterpartiet”, skriver han. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ohly, –mp, Lars Ohly, MP, SvD Debatt, Vänsterpartiet

Dela artikeln

135 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lars, Ohly, Förvånad, S–MP-regeringenskulle , tillträda
BT - 05 jul 12 kl. 20:27

Tre mot en i regeringen om a-kassan

Folkpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna vill backa från stora förändringar som gjordes i a-kassan 2007. En halv miljon lämnade a-kassan när avgifterna kraftigt höjdes. ?

Sydsvenskan - 31 dec 12 kl. 06:30

De laddar för kampen om gräsrötterna

Nu börjar uppladdningen inför valet 2014.Nästa år håller inte mindre än sju av åtta riksdagspartier kongress.Det är då partiledarna måste övertyga sina gräsrötter om bästa strategin för en valframgång.

YLE - 05 dec 16 kl. 14:22

Nedslag i det självständiga Finlands historia

Nedslag i det självständiga Finlands historia Nationen Finland började skapas redan under den svenska tiden, och som storfurstendöme under Ryssland (1809-1917). Hur har den självständiga nationens historia sett ut? Vi gör några nedslag i 1900-talet och 2000-talet.

Sydsvenskan - 28 okt 13 kl. 06:30

Løkke-affären stänker åt alla håll ? ända till Norge

Hur gick det egentligen till när Danmark 2011 förband sig att stötta en koreansk miljöorganisation med 90 miljoner kronor?Och varför väntade utvecklingsminister Christian Friis Bach (S) ett år med att lägga fram en mycket kritisk koreansk riksrevisionsrapport om GGGI för folketinget?Affären med oppositionsledaren Lars Løkke Rasmussens dyra flygresor som ordförande för GGGI börjar stänka åt alla håll.

BT - 05 jul 12 kl. 20:27

Tre mot en oma-kassefrågan

Folkpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna vill backa från stora förändringar som gjordes i a-kassan 2007. En halv miljon lämnade a-kassan när avgifterna kraftigt höjdes.
?

YA - 28 nov 13 kl. 06:00

Polis: "Nya lagen stoppar inte sms:ande bilförare"

Foto: Sprisse Nilsson
På söndag träder en ny lag i kraft som ska stoppa trafikfarlig mobilanvändning. Men frågan är hur den ska tolkas. Blir det nu förbjudet att sms:a när man kör bil?

BT - 21 jan 13 kl. 11:29

Mest positivt om Arnholm

Kommentarerna om Maria Arnholm (FP) som ny jämställdhetsminister är i huvudsak positiva. Men det gäller att hon kan leva upp till epitetet feminist, säger Gudrun Schyman, feministisk debattör.
- Bra att vi har får en jämställdhetsminister som titulerar sig som feminist.

Kristianstadsbladet - 27 nov 13 kl. 00:38

Enighet om dansk budget


Den rödgröna danska regeringen tvingades söka stöd hos de borgerliga för att få fram en budget för nästa år.Venstres ledare Lars Løkke Rasmussen lyckades tillsammans med den konservative partiledaren Lars Barfoed ingå ett avtal med regeringspartierna om budgeten.Regeringens alternativ var att komma överens med vänsterradikala Enhedslisten, men det visade sig vara svårt.

TA - 27 nov 13 kl. 00:38

Enighet om dansk budget


Den rödgröna danska regeringen tvingades söka stöd hos de borgerliga för att få fram en budget för nästa år.Venstres ledare Lars Løkke Rasmussen lyckades tillsammans med den konservative partiledaren Lars Barfoed ingå ett avtal med regeringspartierna om budgeten.Regeringens alternativ var att komma överens med vänsterradikala Enhedslisten, men det visade sig vara svårt.

Opinionen.se - 27 nov 13 kl. 00:45

Enighet om dansk budget


Den rödgröna danska regeringen tvingades söka stöd hos de borgerliga för att få fram en budget för nästa år. Venstres ledare Lars Løkke Rasmussen lyckades tillsammans med den konservative partiledaren Lars Barfoed ingå ett avtal med regeringspartierna om budgeten. Regeringens alternativ var att komma överens med vänsterradikala Enhedslisten, men det visade sig vara svårt.

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

Tillväxtproblem sänker oljepriset

Världsmarknadspriset på råolja sjunker med omkring 1 procent. Tecken på en global ekonomisk inbromsning får många att räkna med minskad efterfrågan på bränsle framöver..

DN - 15 minuter sedan

Vill bygga vid stranden trots regeringens nej

Två gånger har regeringen sagt nej till dispens från strandskyddet vid Väsjön i Sollentuna. Nu tar kommunen upp frågan igen.  – Den nya strandkanten med kajer runt halva sjön blir förfärlig, säger Herbert Henkel från Naturskyddsföreningen..

DN - 1 timme sedan

Flera falsklarm i spänt Nordirland

De tre säkerhetslarmen i Londonderry (Derry) i Nordirland under måndagen var falsklarm, meddelar polisen i Nordirland..

DN - 1 timme sedan

Nisse: Ju fler desto trassligare

Kåseri. Två olika par glasögon på soffbordet är minst ett par för mycket..

DN - Igår: 05:00

”Det är dags att vi slutar prata om skärmtid”

Psykologens råd: Så får du en sund relation till din mobil..

DN - 3 timmar sedan

Internationellt efterlyst gripen utanför Växjö

En internationellt efterlyst kvinna har gripits utanför Växjö. Polisen vill inte uppge vad hon är efterlyst för, men uppger att ärendet hör till polisen i Norge, skriver  Smålandsposten..

DN - 3 timmar sedan

Explosion i Mexiko kan kräva 100 dödsoffer

Antalet döda i explosionen vid en läckande pipeline i Mexiko har stigit till 91, och Hidalgos guvernör Omar Fayad befarar att det slutgiltiga dödstalet sannolikt blir högre än 100..

DN - 8 timmar sedan

Flygning fick avbrytas efter slagsmål

En flygning med lågprisbolaget Scoot från Gold Coast i östra Australien till Singapore fick avbrytas och flygplanet tvingades i stället att landa i Sydney..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.