DN > Utrikes

Wednesday, 24 April, 00:04

DN - 12 jan 19 kl. 17:03

Lars Ohly: ”Förvånad S–MP-regeringen skulle tillträda”Vänsterpartiets före detta partiledare Lars Ohly är mycket skeptisk till att V skulle släppa fram en S-MP-regering. Det skriver han på SvD Debatt.  ”Anledningen är den förödmjukande behandlingen av Vänsterpartiet”, skriver han. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ohly, –mp, Lars Ohly, MP, SvD Debatt, Vänsterpartiet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lars, Ohly, Förvånad, S–MP-regeringenskulle , tillträda
BT - 05 jul 12 kl. 20:27

Tre mot en i regeringen om a-kassan

Folkpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna vill backa från stora förändringar som gjordes i a-kassan 2007. En halv miljon lämnade a-kassan när avgifterna kraftigt höjdes. ?

Sydsvenskan - 31 dec 12 kl. 06:30

De laddar för kampen om gräsrötterna

Nu börjar uppladdningen inför valet 2014.Nästa år håller inte mindre än sju av åtta riksdagspartier kongress.Det är då partiledarna måste övertyga sina gräsrötter om bästa strategin för en valframgång.

YLE - 05 dec 16 kl. 14:22

Nedslag i det självständiga Finlands historia

Nedslag i det självständiga Finlands historia Nationen Finland började skapas redan under den svenska tiden, och som storfurstendöme under Ryssland (1809-1917). Hur har den självständiga nationens historia sett ut? Vi gör några nedslag i 1900-talet och 2000-talet.

Sydsvenskan - 28 okt 13 kl. 06:30

Løkke-affären stänker åt alla håll ? ända till Norge

Hur gick det egentligen till när Danmark 2011 förband sig att stötta en koreansk miljöorganisation med 90 miljoner kronor?Och varför väntade utvecklingsminister Christian Friis Bach (S) ett år med att lägga fram en mycket kritisk koreansk riksrevisionsrapport om GGGI för folketinget?Affären med oppositionsledaren Lars Løkke Rasmussens dyra flygresor som ordförande för GGGI börjar stänka åt alla håll.

BT - 05 jul 12 kl. 20:27

Tre mot en oma-kassefrågan

Folkpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna vill backa från stora förändringar som gjordes i a-kassan 2007. En halv miljon lämnade a-kassan när avgifterna kraftigt höjdes.
?

YA - 28 nov 13 kl. 06:00

Polis: "Nya lagen stoppar inte sms:ande bilförare"

Foto: Sprisse Nilsson
På söndag träder en ny lag i kraft som ska stoppa trafikfarlig mobilanvändning. Men frågan är hur den ska tolkas. Blir det nu förbjudet att sms:a när man kör bil?

Skånskan - 10 nov 15 kl. 16:25

Delade meningar om stängd gräns

Skåne Moderaterna vill stänga den svenska gränsen för i stort sett alla asylsökande. Flyktingar som kommer via ett annat EU-land ska omedelbart skickas tillbaka. Utspelet både hyllas och möter skepsis i Skåne.

BT - 21 jan 13 kl. 11:29

Mest positivt om Arnholm

Kommentarerna om Maria Arnholm (FP) som ny jämställdhetsminister är i huvudsak positiva. Men det gäller att hon kan leva upp till epitetet feminist, säger Gudrun Schyman, feministisk debattör.
- Bra att vi har får en jämställdhetsminister som titulerar sig som feminist.

Kristianstadsbladet - 27 nov 13 kl. 00:38

Enighet om dansk budget


Den rödgröna danska regeringen tvingades söka stöd hos de borgerliga för att få fram en budget för nästa år.Venstres ledare Lars Løkke Rasmussen lyckades tillsammans med den konservative partiledaren Lars Barfoed ingå ett avtal med regeringspartierna om budgeten.Regeringens alternativ var att komma överens med vänsterradikala Enhedslisten, men det visade sig vara svårt.

TA - 27 nov 13 kl. 00:38

Enighet om dansk budget


Den rödgröna danska regeringen tvingades söka stöd hos de borgerliga för att få fram en budget för nästa år.Venstres ledare Lars Løkke Rasmussen lyckades tillsammans med den konservative partiledaren Lars Barfoed ingå ett avtal med regeringspartierna om budgeten.Regeringens alternativ var att komma överens med vänsterradikala Enhedslisten, men det visade sig vara svårt.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Saudiarabien halshögg 37 och visade upp kropp offentligt

De saudiska myndigheterna lät på tisdagen halshugga 37 personer för brott som sades vara relaterade till terrorism. En av kropparna visades upp offentligt..

DN - 1 timme sedan

Klart ja till egyptiska grundlagsändringar

Egyptierna säger ja till grundlagsändringar som förstärker presidentens makt och ger honom möjlighet att sitta längre. De gör det med överväldigande majoritet, enligt valmyndigheten..

DN - 2 timmar sedan

Jämtland tvingade fram en sjätte match

Södertäljes basketherrar hade chansen att fixa finalplatsen i SM-slutspelet, men Jämtland ville annorlunda i Täljehallen. Tack vare 79–78-segern väntar en sjätte semifinal..

DN - 2 timmar sedan

Långa köer i världens största val

Världens största val har snart kommit halvvägs. Bland de närmare 100 miljoner indier som röstade på onsdagen fanns premiärminister Narendra Modi. På de flesta platser gick valet lugnt tillväga..

DN - 2 timmar sedan

45 av offren var barn – antalet riskerar att stiga

Minst 45 av dödsoffren för terrordåden på Sri Lanka var barn under 18 år. Lika många barn kämpar nu för sina liv på sjukhus. Många av dem har också förlorat en eller båda sina föräldrar.

DN - 5 timmar sedan

Nattlivet får allt mindre plats när Stockholm växer

Fastighetsbolag och kommuner lyfter gärna statusen på bortglömda industriområden med tillfälliga scener och nattklubbar. Men när det blir dags att bygga på allvar sparkas arrangörerna ut. Nu börjar kulturen tröttna på att vara lockbete i stadsplaneringen.

DN - 5 timmar sedan

Risk att Försvarsberedningen spricker

Försvarsberedningen, som om tre veckor lägger fram sin rapport om Sveriges försvar på 2020-talet, riskerar att bryta samman. De fyra borgerliga partierna kritiserar Socialdemokraterna för att inte ge besked om de höjda anslag som ligger till grund för beredningens förslag..

DN - 6 timmar sedan

Man skadad efter storbråk i Örebro

En man vårdas på sjukhus efter ett stort bråk i centrala Örebro på tisdagen..

DN - 8 timmar sedan

Italienskt företag stämmer Trafikverket för förtal

Det italienska byggföretaget Vianini Lavori har stämt Trafikverket på 80 miljoner euro för förtal. I stämningsansökan anklagas myndigheten för att ha återgett osanna, komprometterande uppgifter om Förbifart Stockholm till medierna. – Vi har svårt att veta hur vi ska oss an detta, säger Bengt Olsson, presschef på Trafikverket..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.