DI > Ekonomi

Monday, 22 April, 02:15

DI - 12 jan 19 kl. 16:29

Egna pengar ger frihetAtt skärskåda sin ekonomi är smart, och något som alla bör göra regelbundet. Men den som helt, eller nästan, vill sluta lönearbeta har större frågor att ställa sig..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Egna, pengarger , frihet
Sydsvenskan - 12 dec 14 kl. 21:40

Eget liv med egna pengar

De längtar efter ett annat liv: jobb, egna pengar, frihet. De går från försörjningsstöd till företagande. Ester är integration, på riktigt..

Dalarnas tidningar - 01 jan 19 kl. 16:03

Ledare: Att arbeta och tjäna sina egna pengar är en viktig frihet – fler bör få chansen

Att fler människor ska börja jobba och tjäna sina egna pengar bör vara en prioriterad....

Expressen - 01 sep 17 kl. 00:40

Donald Trump vill skänka en miljon av sina egna pengar

Donald Trump vill skänka en miljon dollar av sina egna pengar till stormen Harveys offer i Texas och i Lousiana.Det meddelar Vita husets pressekreterare Sarah Huckabee Sanders vid en pressträff på torsdagen.– Jag vet att presidenten har sagt att han personligen kommer att skänka.

Posh24 - 06 jul 14 kl. 15:24

Nicky Hilton: "Jag har alltid behövt tjäna mina egna pengar"!

Trots att Nicky Hilton växte upp i en superrik familj med pengar i överflöd, hävdar hon bestämt att hon inte är bortskämd. Den 30-åriga hotellarvtagerskan menar att hon alltid har behövt jobba för att tjäna pengar och att hon aldrig har förlitat sig på sina föräldrar.

"Det var aldrig ett alternativ för mig att sitta på röven.

Helsingborgs Dagblad - 31 aug 17 kl. 21:52

Trump vill ge av egna pengar till stormoffer

USA:s president Donald Trump är villig att skänka 1 miljon dollar av egna pengar till offren för orkanen Harvey. – Han lovar att en miljon av hans personliga pengar ska gå till att hjälpa människorna i Texas och Louisiana, säger Vita husets talesperson.

Sydsvenskan - 31 aug 17 kl. 21:52

Trump vill ge av egna pengar till stormoffer

USA:s president Donald Trump är villig att skänka 1 miljon dollar av egna pengar till offren för orkanen Harvey. – Han lovar att en miljon av hans personliga pengar ska gå till att hjälpa människorna i Texas och Louisiana, säger Vita husets talesperson.

P3 - 18 maj 11 kl. 15:59

Göteborg pyntar egna pengar i fas 3

Göteborgs kommun ska lägga egna pengar på att få fas 3 att funka - och de extra pengarna ska användas till fler praktikplatser för långtidsarbetslösa. Regeringen har fått mycket kritik för fas 3 och meddelade i går att villkoren ska ändras, så att arbetslösa i fas 3 ska kunna gå en utbildning ifall den leder till jobb. Men Göteborgs kommun tycker inte att det räcker.

Expressen - 20 sep 13 kl. 11:20

"Min fru köpte mig för mina egna pengar..."

Karlskronas succényförvärv Nick Angell är nygift. Nu avslöjar han hur han träffade sin äkta maka. ?

Nerikes Allehanda - 07 apr 16 kl. 09:12

Myndighetsnämnden ska ha egna pengar

Den nya myndighetsnämnd som inrättades i fjol höstas måste ha egna pengar att röra sig med. Nämnden får en egen budget enligt beslut i Hällefors kommunstyrelse..

GöteborgsPosten - 21 dec 16 kl. 05:00

"Man växer när man tjänar egna pengar"

De sökte jobb efter jobb utan resultat. Men med stöttning av Trygga ungdomsmiljöer tjänar 18-åringarna Mohammed och Khalil nu egna pengar..

Barometern - 23 mar 17 kl. 06:00

Bilköpet får vänta – fick inte ut sina egna pengar från banken

Eva Danielsson får inte ut sina egna pengar från banken. Bilköpet fick skjutas upp, hon kan bara ta ut 15 000 per vecka. Kontantlös bank upprör..

Fler nyheter från DI

DI - 10 timmar sedan

Låt dig inte luras av bankernas sluga räntetrick

Kriget om bolånekunderna eskalerar. Och bankerna drar sig inte för att försöka kollra bort dig med vad som ser ut som strålande villkor. Sparexperten Günther Mårder går igenom bankernas lurigaste trick och hur du ska bemöta dem..

DI - 11 timmar sedan

Rensade i ägandet av rökeriet: ”Vi hade gjort alla fel man kan göra”

Laxnuggets och dubbelrökt lax har fått fart på tillväxten för Savolax vars lax ätits av kungligheter och Nobelpristagare. Men den riktiga vändningen kom när Anna Martinsson köpte ut de andra delägarna och gick från ägarlett till ägarstyrt bolag..

DI - 11 timmar sedan

Över 200 döda efter sprängdåd i Sri Lanka

En serie blodiga bombdåd har inträffat i Sri Lanka. Över 200 människor har dödats i detonationer vid flera kyrkor och hotell. Ingen har tagit på sig dåden.

DI - 12 timmar sedan

Experten: Så maxar du skattereduktionen

Männen betalar in betydligt mer kapitalskatt än kvinnor. Men deklarationen är ett utmärkt tillfälle att göra privatekonomin mer jämställd – och få en större skattereduktion, enligt sparexperten. .

DI - 13 timmar sedan

Systrarnas firma alltid redo för sämre tider

Envisheten överbevisade fördomarna när två systrar tog över familjeföretaget i en konservativ byggbransch. Trots flera år av tillväxt är garage- och hustillverkaren Björklidens Materialaffär alltid redo för sämre tider..

DI - 13 timmar sedan

M-politiker lämnar uppdrag: "Trovärdighet har tagit allvarlig skada”

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

DI - 14 timmar sedan

Sänk skatten med okänt avdrag

Har du köpt aktier i en liten nyintroduktion på någon handelsplats är chansen god att du kan få göra avdrag på skatten. Här är villkoren som måste vara uppfyllda. .

DI - 14 timmar sedan

Öppet för skrällseger i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval..

DI - 15 timmar sedan

Allbrights vd: Vi bedömer kvinnliga ledare hårdare än män

Styrelserna i de omsättningsmässigt 25 största bolagen i Skåne har en skev könsfördelning. Det visar HD och Sydsvenskans kartläggning. Cirka en fjärdedel av alla ledamöter i styrelserummen är kvinnor..

DI - 15 timmar sedan

Körkortet riskerar att bli dyrare

Ett redan dyrt körkort riskerar bli flera tusenlappar dyrare när kraven stramas upp. Bland annat väntar längre förarprov och fler obligatoriska övningar. Men förhoppningen är att färre ska kuggas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.