Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 19 April, 10:23

Helsingborgs Dagblad - 12 jan 19 kl. 14:41

Signalvärde i att HIF vill göra det omöjliga – igenHD:s krönikör om Alexander Kacaniklic och HIF:s framtid..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
HIF, Alexander Kacaniklic

Dela artikeln

38 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Signalvärdei att , HIFvill , göradet , omöjliga, igen

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Londons fettberg har fått cementkusin

Ett 150 ton tungt cementberg blockerar delar av Londons avloppssystem, rapporterar flera brittiska medier. Ansamlingen tros ha bildats av rester från byggarbetsplatser. – Vi gör allt vi kan för att hantera det här så snabbt vi kan och säkerställa att vå.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Fredsmöte med talibaner ställs in

De planerade fredssamtalen mellan företrädare för Afghanistans regering och talibanerna bröt samman innan de ens hade börjat. Till mötet som skulle ha inletts i Qatar på lördagen hade den afghanska regeringen anmält en delegation på 250 personer, både p.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Rysk desinformation hotar EU-valet

Ryska statskontrollerade medier har försökt påverka flera val i Europa de senaste åren. När nästan 30 EU-länder ska hålla val i maj pekas därför Kreml ut som det största hotet mot den demokratiska processen. – Vi är naiva om vi inte tittar i den riktnin.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

It-säkerheten högt prioriterad under EU-valet

Det är inte sällan som desinformationsspridning kombineras med cyberattacker. I arbetet mot påverkan från främmande makter under EU-valet är därför it-säkerheten lika högt prioriterad. – Hotet har antagit nya former de senaste åren, säger Sofia Hellqvis.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

De vill att tjejerna ska få styrka och ta plats

Två vardagshjältar från Svalöv coachar tonårstjejer mentalt och fysiskt..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Fortsatt kris en månad efter cyklonen

En månad efter cyklonkatastrofen är hjälpbehovet i sydöstra Afrika fortfarande stort. Nu ökar Sverige stödet med tiotals biståndsmiljoner. Sven-Olov Sjöqvist från MSB var bland de första svenskarna på plats i hårt drabbade staden Beira.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Hon mår bra av jord under naglarna

Sofia Karlsson fick veta att hon aldrig skulle kunna jobba med blommor..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Mabel lever redan drömmen

Det svenska stjärnskottet Mabel har nått hundratals miljoner strömningar med sin musik. Nu berättar 23-åringen om vad som förvånar henne mest med kändisvärlden. – Alla är lika rädda, osäkra och nervösa, oavsett hur framgångsrik man är, säger hon.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Främlingsfientlig protest stoppad i Danmark

Den kontroversiella islamkritikern Rasmus Paludans parti Stram kurs får inte demonstrera i området Vestegn väster om Köpenhamn under fredagen. Partiet hade planerat flera demonstrationer där under fredagsförmiddagen. – Vi bedömer dessvärre att en ny Str.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Cypress Hill fick Hollywoodstjärna

Cypress Hill är senast i raden att få en egen stjärna på ett av världens mest kända promenadstråk, Hollywood Walk of Fame på Hollywood Boulevard i Los Angeles. Den legendariska hiphopgruppen bildades just i Los Angeles för över 30 år sedan. – Det är hel.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.