DN > Inrikes

Thursday, 24 January, 14:14

DN - 12 jan 19 kl. 14:20

Just nu: Centerns besked om LöfvenfråganCenterns förtroenderåd har under förmiddagen tagit ställning till förslaget Annie Lööf lade fram under fredagen: Att släppa fram Stefan Löfven som statsminister. Nu håller partiet presskonferens där de väntas komma med besked i frågan..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Löfvenfrågan, Annie Lööf, Stefan Löfven

Dela artikeln

715 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Justnu , Centerns, beskedom , Löfvenfrågan

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Körde ihjäl Elsa, 14 – döms till fängelse

Fängelse i 2,5 år blev domen för den 50-årige återfallsförbrytare som den 23 november förra året trafikdödade den 14-åriga flickan. Kammaråklagare Ludmila Pronko hade yrkat på tre års fängelse..

DN - 30 minuter sedan

Filmrecension: Stum Britt-Marie städar bort sin själ

Nya Fredrik Backman-filmatiseringen ”Britt-Marie var här” har alldeles för låg närvarokänsla. En märkligt stum och distanserad skildring där man aldrig kommer någon nära, allra minst titelpersonen själv, spelad av Pernilla August..

DN - 1 timme sedan

Striden om namnet Makedonien

Efter åratal av bråk mellan två folk föds nu ett nytt europeiskt land – Nordmakedonien. DN förklarar varför namnet Makedonien väckt så starka känslor de senaste 28 åren..

DN - 2 timmar sedan

Konsertrecension: Ghostemane skapar primal oreda och återuppväcker nu metal

Som för att bevisa hur hiphoppen kan återanvända precis allt lyckas Floridarapparen Ghostemane i sin larmande oreda påminna om både Marilyn Manson och Limp Bizkit..

DN - 3 timmar sedan

Smithsonian blöder miljoner på grund av nedstängningen

En miljon dollar, motsvarande ungefär nio miljoner svenska kronor – så mycket har museijätten Smithsonian förlorat på nedstängningen av delar av den amerikanska statsapparaten..

DN - 3 timmar sedan

Tre ryska militärplan kränkte Sverige

Tre ryska militära plan kränkte i lördags svenskt luftrum söder om Blekinge. Det var ett signalspaningsplan som eskorterades av två stridsflygplan som kom in på svenskt område söder om Karlshamn..

DN - 4 timmar sedan

Utvisningsstopp till afghansk provins

Ingen bör längre utvisas till provinsen Nangarhar i östra Afghanistan. Våldsnivån är för hög, anser Migrationsverket..

DN - 4 timmar sedan

Digitalisering ska göra nationella prov mer likvärdiga

År 2022 ska de nationella proven i grund- och gymnasieskolan vara digitaliserade. Syftet är att proven och bedömningarna ska bli mer likvärdiga, rättssäkra och effektiva. – Sverige har en lång tradition av att lärare rättar sina egna elevers prov.

DN - 4 timmar sedan

Kyla får Niagarafallen att frysa till is

En köldknäpp i Nordamerika har fått delar av Niagarafallen att frysa till is. Turister på plats liknar landskapet med en scen ur filmen Frost. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.