DN > Opinion

Friday, 19 April, 11:30

DN - 12 jan 19 kl. 14:00

”Nu blir Sverige ett land utan en politisk vänster”Daniel Suhonen: Vi står i ett helt nytt politiskt landskap med enbart ett konservativt och ett liberalt block..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Sverige, Suhonen

Dela artikeln

3171 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu blir Sverigeett , landutan en , politisk, vänster
Resume - 16 okt 14 kl. 13:03

Toppkreatör i Sverige: Erbjuder kreativa tjänster – mot bensinpengar

34-årige Jonay Sosa bröt med flickvännen tre veckor innan han förlorade jobbet som senior copywriter på Saatchi & Saatchi i Madrid – han jobbade bland annat med kunder som Toyota och Procter & Gamble. När allt i livet vändes upp och ned gav han sig ut i världen i en husbil. Han erbjuder reklambyråer sina tjänster i utbyte mot bensinpengar..

Alliansfritt Sverige - 11 maj 14 kl. 12:13

Folkpartiets starke man i Norrköping använde lönebidrag för politisk kampanj

Det är dags att stifta bekantskap med en ny borgerlig politiker. Han heter Reidar Svedahl och är en framträdande Folkpartistisk politiker i Norrköping som hoppas bli kommunalråd efter valet. Han var med och startade Insportant tillsammans med Joe McNaull, en sida som samlar alla idrottsrelaterade evenemang.

Alliansfritt Sverige - 15 aug 12 kl. 16:49

Trots vallöftet - myndigheterna köper allt mer PR-tjänster

HELT OM. Myndigheterna köper opnionsbildningstjänster för allt större, rapporterar Dagens Arena. Detta går stick i stäv med alliansens vallöfte om att myndigheterna skulle upphöra med detta.

Nyan - 28 mar 17 kl. 10:02

Fråga om Visit Åland

Privata företag har gjort betydande insatser för att hjälpa Visit Åland, konstaterar lagtingsledamot Jörgen Pettersson (C) i en skriftlig fråga till landskapsregeringen.

Pettersson vill nu veta vad regeringen tänker göra för att säkra den framtida åländska destinationsmarknadsföringen som Visit Åland sköter.

Titte Törnroth-Sarkkinen

 

Läs mer:


Visit Åland-insamling förlängs

Samlad aktion för Visit Åland

Tre tjänster bort från Visit Åland

 .

Alliansfritt Sverige - 21 aug 14 kl. 20:08

Björklund: alla som kritiserar mig är vänster!

Igår kritiserade Lärarförbundet den nuvarande utbildningsministern Jan Björklund (FP). Något Björklund uppenbarligen inte kunde hantera och viftar bort med att kalla Lärarförbundet för vänstervridet: Vi har två lärarfack i Sverige. Lärarförbundet är det mer vänsterorienterade och de skäller alltid så fort alliansen gör någonting.

YA - 04 jul 14 kl. 04:00

Byggprojektet Sverige

Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT
Fredrik Reinfeldt vill bygga vidare på Sverige med mindre regleringar och en ökad frihet för människan.
En taggad statsminister. Det mötte tusentals åhörare som kommit för att lyssna på Fredrik Reinfeldt när han talade på torsdagen på Moderaternas dag i Almedalen.

Trelleborgs Allehanda - 04 jul 14 kl. 04:00

Byggprojektet Sverige

Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT
Fredrik Reinfeldt vill bygga vidare på Sverige med mindre regleringar och en ökad frihet för människan.
En taggad statsminister. Det mötte tusentals åhörare som kommit för att lyssna på Fredrik Reinfeldt när han talade på torsdagen på Moderaternas dag i Almedalen.

SR - 08 aug 16 kl. 07:30

Tuff marknad för nishade svenska streamingtjänster

På den internationella marknaden för filmstreaming finns förutom jättar som Netflix mer specialinriktade tjänster: Till exmpel Mubi och Fandor för cineaster, DramaFever för den som gillar koreanska serier och Shudder för den som vill skrämmas av skräckfilmer.Men i Sverige har mindre streamingtjänster kämpat för att få det att gå ihop. Den svenska video on demand-marknaden domineras av jättar enligt Marie Nilsson på analysföretaget Mediavision.

Barometern - 23 nov 18 kl. 06:44

Småland: Krossade fönster på stationshus – för att sova på toaletten

Sent på torsdagskvällen ska en man i 20-årsåldern ha tagit sig in i järnvägsstationen i Lessebo..

DI - 03 dec 15 kl. 08:32

Sverige: Inköpschefsindex tjänster sjönk

Det svenska inköpschefsindexet (PMI) för tjänstesektorn uppgick till säsongsrensade 56,3 i november, jämfört med reviderade 57,4 i oktober (preliminärt 57,5), enligt Swedbanks och Silfs sammanställning..

Fler nyheter från DN

DN - 14 timmar sedan

”Skatt på avfallsförbränning krävs för ett cirkulärt samhälle”

Miljökonsulten Gunnar Fredriksson: 60 procent av avfallet från hushållen som går till förbränning skulle kunna återvinnas..

DN - 22 timmar sedan

”Frånstötande att försämra för dem som har det sämst”

REPLIK DN DEBATT 15/4. Vi känner igen Benjamin Dousas problembeskrivning. Men när det kommer till analys, orsaker och botemedel har vi svårt att hänga med, skriver Enna Gerin, Katalys och Per Sundgren, Stiftelsen Jämlikhetsfonden..

DN - 22 timmar sedan

”Missvisande beskrivning av 1177 Vårdguiden”

Företrädare för företaget Inera som driver 1177: Vi har påbörjat en omfattande förändring av hur första linjens digitala vård ska fungera i framtiden..

DN - Igår: 21:00

”Låt de som flyger mycket betala en högre flygskatt”

Ledarna för Nordens vänsterpartier: Vi vill också se en offensiv satsning på det hållbara alternativet till flyget – tåget..

DN - Igår: 17:07

”Kärnkraft minskar klimatpåverkan ännu snabbare”

REPLIK DN DEBATT 14/4. Debattartikeln från vindkraftsföreträdarna innehåller en del skrivningar om kärnkraft som inte stämmer med verkligheten, skriver Lars Wiegert, civilingenjör som tidigare arbetat på Vattenfall med uppbyggnaden av dagens elkraftsystem..

DN - I förrgår: 16:04

”Naturskyddföreningen hade fel för 30 år sedan och har fel nu”

REPLIK DN DEBATT 11/4. När Naturskyddsföreningen nu som en överdomare bedömer andras klimatpolitik  mot sin egen kan det vara värt att påminna om hur fel de hade för 30 år sedan då de förordade att kärnkraften skulle avvecklas. Hade vi följt deras rekommendationer då hade Sverige sannolikt haft kraftigt stigande utsläpp eller i bästa fall varit ett land bland andra, skriver Gunnar Hökmark (M), Europaparlamentariker..

DN - I förrgår: 16:00

”Replikerna visar på stor enighet om strategin”

SLUTREPLIK DN DEBATT 8/4. Flera av replikerna på min debattartikel var intressanta. Jag försöker här svara på huvuddragen i dem, skriver Svante Axelsson, Fossilfritt Sverige..

DN - I förrgår: 13:00

”Misstänkta ungdomsrånare som hotar bör få fotboja”

Liberaler: Farlig trend att unga brottsoffer inte vågar medverka i brottsutredningar..

DN - 15 apr 19 kl. 21:00

”Patienters irrvägar i jakt på vård kostar miljarder”

Stefan Fölster med flera: Rakare vårdkedjor kan frigöra resurser motsvarande 1,5 miljoner fler primärvårdsbesök..

DN - 14 apr 19 kl. 21:00

”Etnifierad underklass riskerar att bli permanent i Sverige”

Benjamin Dousa, MUF: Ska Sverige förbli ett land där den som är begåvad men fattig kan lyckas behövs en ny politik..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.