DN > Utrikes

Thursday, 24 January, 13:56

DN - 12 jan 19 kl. 13:54

Global undersökning: 750 miljoner människor vill emigreraÅtgärderna från EU och andra länder att hindra migrantströmmarna verkar ha liten effekt. 15 procent av världens befolkning skulle emigrera om de fick chansen – och antalet fortsätter att stiga, visar en ny Gallupundersökning. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
EU, Gallupundersökning

Dela artikeln

855 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Global, undersökning, 750miljoner människor vill , emigrera
GöteborgsPosten - 23 feb 17 kl. 11:46

Global undersökning: Göteborg mest sociala staden

Göteborg slår Stockholm och New York som staden där folk är mest sociala, enligt en ny undersökning som brittiska tidningen The Guardian skriver om. Dessutom rankas Göteborg högt i kategorin städer där folk är mest benägna att festa..

Dagensanalys.se - 08 okt 18 kl. 16:14

Nätbutikerna missar vad kunderna vill ha enligt ny undersökning

Tre av fyra nätshoppare får inte produktrekommendationer som intresserar dem enligt en ny global undersökning från SAP. I studien deltog över 20 000 konsumenter i 24 länder och resultatet visar att det finns stora möjligheter för de nätbutiker som lyckas koppla samman kundbeteenden och de egna leveranskedjorna. – I dag har alla varumärken möjlighet att erbjuda anpassade kundupplevelser på nätet, men fortfarande ser jag enorma skillnader mellan nätbutikerna.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Stor undersökning: Så används olika emojis runt om i världen

Har nu någonsin undrat hur olika emojis används runt om i världen? Nu har vi svaret!Det är tangentbordsappen Swiftkey som har sammanställt en global undersökning där man har tittat på hur olika emojis används.

Computer Sweden - 15 jan 18 kl. 16:35

Undersökning: Svenska storföretag snålar på teknik för marknadsföring


Svenska företag lägger inte lika mycket pengar på teknik för marknadsföring som de globala konkurrenterna, att döma av en global undersökning..

IDG - 15 jan 18 kl. 16:35

Undersökning: Svenska storföretag snålar på teknik för marknadsföring


Svenska företag lägger inte lika mycket pengar på teknik för marknadsföring som de globala konkurrenterna, att döma av en global undersökning..

Dagensanalys.se - 20 sep 17 kl. 15:01

Video i mobilen tar allt mer av vår uppmärksamhet avslöjar ny undersökning

Den snabba tillväxten av digital video är ingen överraskning. Men de flesta hade kanske inte förväntat sig att mobila enheter skulle vara ett hot mot datorn – så här snabbt. Företaget Oath som ägs av Verizon har gjort en global branschundersökning om konsumentbeteende, som avslöjar vad konsumenterna vill ha.

SmålandsPosten - 09 okt 14 kl. 06:54

Årets företagarkommun???en problematisk undersökning

Företagarnas under­sökning, Årets företagar­kommun, är en problematisk undersökning. Den baserar sig visserligen på faktiska siffror från aktiebolagens bokslut, men eftersom den mäter förändringar mellan två år (i detta fall 2012 och 2013) blir resultatet över tid allt som oftast en berg- och dalbana, skriver Denis Lodge, företagare, Årets företagare i Tingsryd 2012, Årets företagare i Kronobergs län 2013. För ett par veckor sedan, två dagar i rad, hade Smålandsposten artiklar på Tingsrydsidan om resultatet av en årlig undersökning utförd av Företagarna, som till antal medlemmar är Sveriges största företagarorganisation.

SmålandsPosten - 26 jun 13 kl. 16:06

Svenska Jägareförbundet: Färsk undersökning om vargattityder

En alldeles färsk undersökning om attityder till varg och vargförvaltning kommer presenteras av forskaren Camilla Sandström från Umeå Universitet på måndagens seminarium om rovdjursförvaltning i Visby. - När det gäller antalet vargar tyder vår undersökning på att vi nu nått en gräns för hur många vargar som ska finnas i Sverige, säger Camilla Sandström. En alldeles färsk undersökning om attityder till varg och vargförvaltning kommer presenteras av forskaren Camilla Sandström från Umeå Universitet på måndagens seminarium om rovdjursförvaltning.

BT - 23 okt 14 kl. 14:33

Rättspsykiatrisk undersökning för sexbrottsmisstänkt

Den man som åtalats för sexuella övergrepp mot barn på förskolor i Borås ska genomgå rättspsykiatrisk undersökning. I dag beslutade Borås tingsrätt att den man som praktiserat på minst två förskolor i Borås ska genomgå en så kallad rättspsykiatrisk undersökning. Rättegången kommer att återupptas när undersökningen är klar.

YLE - 31 aug 17 kl. 19:35

Mest gnäll om oljud och ofog i tryggaste områdena - visar undersökning av FB-grupper

Påpekanden om oljud och ofog i grannskapet är vanligast i Facebooks stadsdelsgrupper i norra Helsingfors. Det här visar en undersökning som har gjorts vid Helsingfors stad. Undersökningen lyfter fram att i de stadsdelar som anses tryggast rapporteras mest om irriterande element i grannskapet.

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

Live: Pressträff om misstänkta kidnappningen av Anne-Elisabeth Hagen

Advokat Seein Holden håller pressträff angående den misstänkta kidnappningen av Anne-Elisabeth Hagen i Norge. DN sänder direkt från klockan 14.00..

DN - 30 minuter sedan

Han vill ta över efter Fridolin

För tre år sedan sa han nej.  Men nu har MP-ministern Per Bolund bestämt sig för att kandidera till språkrörsposten.  – Jag lyssnar till Greta Thunberg när hon säger till alla vuxna att det är dags att ta ansvar, säger han till DN.

DN - 1 timme sedan

Dålig koppling orsaken till sommarens rulltrappskaos

En klent konstruerad koppling. Enligt en färsk haveriutredning var det orsaken till sommarens rulltrappskaos i Citybanan. Nu ska 19 rulltrappor på Citybanans stationer åtgärdas.

DN - 2 timmar sedan

Fortsätter leta efter det försvunna flygplanet

Trots de dåliga oddsen att finna fotbollsspelaren Emiliano Sala och piloten vid liv fortsätter sökandet i Engelska kanalen efter det försvunna flygplanet..

DN - 2 timmar sedan

Renault sparkar Ghosn från styrelsen

Carlos Ghosn, anklagad för ekobrott i Japan, har avgått som ordförande och koncernchef för den franska fordonskoncernen Renault, enligt Frankrikes finansminister Bruno Le Maire..

DN - 3 timmar sedan

Neymar skadad i opererade foten

Neymar är skadad och nu finns det farhågor att Paris Saint-Germain-stjärnan inte ska kunna spela Champions League-åttondelsfinalen mot Manchester United om knappt tre veckor..

DN - 4 timmar sedan

”Närakuterna har avlastat sjukhusen med 60.000 patienter”

Skyddsombudet på Handens närakut har larmat om en ”ohållbar arbetssituation” på grund av för hög arbetsbelastning för personalen. Men verksamhetschefen Anna Färg-Hagansbo menar att bemanningen i normalfallet är tillräcklig och hyllar samtidigt närakutreformen som har ”avlastat akutsjukhusen med 60.000 patienter förra året”..

DN - 4 timmar sedan

Lagförslag: Snattare ska kunna portas från butiker

Personer som begår brott i en butik eller trakasserar anställda ska kunna portförbjudas. Det föreslår utredningen om det så kallade tillträdesförbudet som har överlämnats till regeringen. .

DN - 5 timmar sedan

Hamnarbetarstrejken utvidgas till fler orter

Konflikten mellan Sveriges hamnar och fackförbundet går i på sin andra dag och än är ingen lösning i sikte. Under torsdagsmorgonen gick hamnarbetare i Stockholm ut i strejk..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.