Expressen > Nyheter

Friday, 19 April, 10:48

Expressen - 12 jan 19 kl. 13:32

Löfven tvingades backa – öppnar för fler asylsökandeSocialdemokraterna tvingades backa om familjeåterförening i den nya uppgörelsen med MP, C och L. Samtidigt som kraven skärps för medborgarskap innebär de mer generösa reglerna en ökning av migrationen kommande år. – Vi har inte råd med det här, säger Paula Bieler (SD).– Det är en humanitär fråga, säger Johanna Jönsson (C)..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
MP, Paula Bieler, Johanna Jönsson

Dela artikeln

27614 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löfven, tvingades, backaöppnar för , fler, asylsökande
SR - 23 nov 13 kl. 10:06

SD:s partiledning tvingades backa

Sverigedemokraternas partiledning tvingades backa nu på förmiddagen och skriva in i valplattformen inför EU-valet att partiet kräver ett utträde ur EU..

SvD - 11 nov 14 kl. 17:10

Kvinna tvingades backa 500 meter med trasig rollator

En kvinna i Boden tvingades backa 500 meter för att komma tillbaka hem, när ett av hjulen på hennes rollator plötsligt hade låst sig. Händelsen utreds av Läkemedelsverket. Tillverkaren menar att det inte rör sig om ett återkommande fel..

Trelleborgs Allehanda - 25 maj 18 kl. 14:30

Tvingades backa från mötande bil – blev utskälld

En kvinna som körde på en smal väg i Smygehamn var nästan framme när hon fick möte. Den andra bilföraren vägrade släppa fram henne, och hon tvingades backa tillbaka. Sedan skällde den andra föraren ut henne..

Hela Gotland - 09 okt 17 kl. 11:55

DG:s färja tvingades backa in i hamn under ovädret

Sent på söndagskvällen tvingades en av Destination Gotlands färjor backa in i Visby hamn..

Hela Gotland - 09 okt 17 kl. 11:55

DG:s färja tvingades backa in till kaj under ovädret

Sent på söndagskvällen tvingades en av Destination Gotlands färjor backa in till kaj i Visby hamn..

Kristianstadsbladet - 08 sep 14 kl. 16:17

"Zigenare" tvingade Löfven att backa


I radioprogrammet P4 Extra på måndagen använde sig S-ledaren Stefan Löfven av uttrycket zigenare. Han bad senare om ursäkt för detta. - Jag är uppriktigt ledsen och beklagar djupt att jag använde det uttrycket.

Helsingborgs Dagblad - 08 sep 14 kl. 16:24

"Zigenare" tvingade Löfven att backa

I radioprogrammet P4 Extra på måndagen använde sig S-ledaren Stefan Löfven av uttrycket zigenare. Han bad senare om ursäkt för detta. — Jag är uppriktigt ledsen och beklagar djupt att jag använde det uttrycket.

BT - 08 sep 14 kl. 16:22

"Zigenare" tvingade Löfven att backa

I radioprogrammet P4 Extra på måndagen använde sig S-ledaren Stefan Löfven av uttrycket zigenare. Han bad senare om ursäkt för detta. – Jag är uppriktigt ledsen och beklagar djupt att jag använde det uttrycket.

BT - 08 sep 14 kl. 16:17

"Zigenare" tvingade Löfven att backa

I radioprogrammet P4 Extra på måndagen använde sig S-ledaren Stefan Löfven av uttrycket zigenare. Han bad senare om ursäkt för detta. - Jag är uppriktigt ledsen och beklagar djupt att jag använde det uttrycket.

Expressen - 07 okt 11 kl. 21:33

Johansson tvingades backa - efter SD-stöd

Socialdemokraten Morgan Johansson gav sitt stöd till partikamraten Ilmar Reepalus förslag om att göra det möjligt att utvisa nyblivna svenska medborgare. Men en storm av kritik fick honom att backa. .

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Tre man anhålla för mordförsök

Tre män har anhållits misstänkta för mordförsök utanför Kalix, skriver polisen på sin hemsida. En man i 40-årsåldern har förts till sjukhus efter händelsen..

Expressen - 45 minuter sedan

Klimatdemonstrationerna i London har nått Heathrow

Nu tar klimatdemonstranterna i London nästa steg – och fortsätter sina protester på Heathrow.Polisen har fått grön ljus från regeringen att rycka in med ”full kraft”.– Jag fördömer alla demonstranter som bryter mot lagen, säger inrikesminister Sajid Javid enligt Sky News.

Expressen - 45 minuter sedan

JUST NU: En person skjuten av polis

En man har skjutits av polis i Malmö.Händelsen inträffade strax före klockan 09 på fredagen..

Expressen - 1 timme sedan

I dag gifter sig svenska Louise med sin malaysiske kronprins

I dag gifter sig Louise Johansson, 32, från Mjölby med sin malaysiska kronprins Tengku Muhammad Faiz Petra, 45.Över 300 gäster har vallfärdat till det historiska palatset Istana Balai Besar i staten Kelantans huvudstad Kotu Bahru för att delta under ceremonin..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Polisen har spärrat av efter grovt brott

En bostad i Lund har spärrats av efter ett misstänkt grovt brott.Larmet kom in tidigt på långfredagens morgon..

Expressen - 2 timmar sedan

Två anhållna för mordförsök på nattklubb

Två män har anhållits misstänkta för mordförsök – inne på en nattklubb på Södermalm i Stockholm.Offret har förts till sjukhus med ambulans, enligt polisen.– Vi uppmanar vittnen att höra av sig till polisen om de har sett något från den aktuella kvällen, säger jouråklagare.

Expressen - 1 timme sedan

Mariannes ilska: Regeringens pensionsförslag räcker inte till

Regeringens förslag om att höja bostadstillägget och garantipensionen är ett steg på rätt väg, menar Marianne Eriksson, vice ordförande i Tantpatrullen. Fast det duger inte. Helst vill hon ha ett helt nytt, mer rättvist pensionssystem som tar hänsyn till äldre kvinnors ekonomiska villkor.

Expressen - 2 timmar sedan

Okänd man bröt sig in i 84-årig kvinnas sovrum

Strax efter klockan 01 fick polisen in ett samtal en 84-årig kvinna i Västervik som berättade att någon har trängt sig in i hennes bostad..

Expressen - 2 timmar sedan

Två gripna för mordförsök på nattklubb

Två män har gripits misstänkta för mordförsök – på en nattklubb på Södermalm i Stockholm.Offret har förts till sjukhus med ambulans, enligt polisen..

Expressen - 2 timmar sedan

Skåpbilarna är spritsmugglarnas nya vapen: ”Tar mycket resurser”

Spritsmugglarna har hittat nya vägar in till Sverige.De gamla spritbussarna är dumpade och ersatta med de betydligt mindre skåpbilarna.Samtidigt står Tullverket handfallna – med bara begränsade möjligheter att sätta stopp för smugglingen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.