Expressen > Nyheter

Thursday, 24 January, 14:15

Expressen - 12 jan 19 kl. 12:40

Jan Björklunds hårda svar om sin mor till SkyttedalEfter Annie Lööfs besked om att släppa fram Löfven gick KD-toppen Sara Skyttedal till attack."Quislingar. Vi glömmer aldrig", skrev hon på sin Twitter, vilket fick Liberalernas partiledare Jan Björklund att se rött.– Min mor flydde till Sverige undan Vidkun Quisling och hans norska nazistkollaboratörer. Man ska vara varsam med orden, skriver han på Twitter.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Björklunds, Skyttedal, Annie Lööfs, Löfven, KD, Sara Skyttedal, Twitter, Liberalernas, Jan Björklund, Sverige, Vidkun Quisling, MP

Dela artikeln

12194 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jan, Björklunds, hårda, svarom sin , mortill , Skyttedal
Alliansfritt Sverige - 11 jul 13 kl. 17:06

Svenska elever har lärt sig av Jan Björklunds exempel och skolkar mer

Vår käre utbildningsminister Jan Björklund har vid flera tillfällen förfasat sig över skolket i den svenska skolan, vilket naturligtvis är helt förståeligt. Han har under sin regeringstid kommit med flera förslag och insatser för att stävja skolkandet, bland annat skrivs det sedan 2011 in i grundskoleelevernas betyg och sedan år 2012 in i gymnasieelevernas betyg. Björklund har bland annat sagt detta om skolket i skolan: ?

DI - 10 maj 14 kl. 08:59

Jan Björklunds sämsta affär

Som liten drömde Jan Björklund om att bli astronaut. Det är ett av 40 personliga svar som folkpartiledaren ger när Di Weekend nu ställer partiledarna inför Snabba val..

DI - 03 sep 14 kl. 12:20

Nyheter 12.30: Björklunds hårda ord om svensk försvarspolitik

Jan Björklund anser att Sverige har varit naiva när det gäller Putin, och att försvaret är för svagt. Det säger han i dagens lunchnyheter med Hanna Malmodin..

Alingsås tidning - 09 aug 18 kl. 21:33

Skratt och allvar med Jan Björklund (L)

Mycket humor men också en hel del allvar. Liberalernas ledare Jan Björklund trivdes i Tångahallen, när han gästade Vårgårda Möte för tredje gången i rad. Årets första utfrågning, av Centerledaren Annie Lööf på onsdagskvällen, drog cirka 2 200 personer.

Expressen - 18 aug 18 kl. 18:59

Mysteriet med Björklunds skjorta: ”Valrörelse är tufft”

Partiledarna i all ära, men det finns någon som jobbar ännu hårdare i den här valrörelsen: Jan Björklunds skjorta.Liberalernas ledare hade på sig skjortan nästan hela förra veckan – men dess hårda jobbsommar började redan i juni.”Valrörelse är tufft.

SR - 11 okt 15 kl. 16:58

Avvaktat mottagande till Björklunds utspel

Socialdemokraterna borde bilda en ny regering, utan Miljöpartiet. Det är i alla fall Folkpartiledaren Jan Björklunds svar på statsminister Stefan Löfvens vädjan i går om mer samarbete mellan allianspartierna och regeringen..

Alliansfritt Sverige - 21 okt 13 kl. 10:52

Folkpartister upprörda över moderatkapning

När Jan Bkörklund i helgen gästade moderatstämman i Norrköping pratade han om skolpolitiken som Alliansen fört med honom som utbildningsminister. Att man ofta pratar om den svenska skolans kris är inget han nämnde. Att Jan Björklund själv ofta får vara symbolen för det utbildningspolitiska misslyckandet nämnde han inte heller.

DalaDemokraten - 03 jul 16 kl. 20:21

Jan Björklund som troende europé

Så sammanfattade jag Jan Björklunds tal i Almedalen på Twitter. Och Liberalernas ordförande höll på söndagskvällen framförallt ett EU-tal, ett anti-Brexittal, ett försvarstal för en alltmer federal och överstatlig Europaunion. Liberalerna har så länge man kan minnas varit det mest EU-positiva och euro-positiva partiet i svensk politik.

Dagens PS - 30 dec 18 kl. 23:30

Hårda smällare till tondöva makthavare

Den 9 september 2018 hade vi riksdagsval i Sverige. Den 30 december, när detta skrivs, har vi fortfarande ingen regering. Det har alltså gått 112 dagar sedan valet och ingen regering på plats.

Expressen - 13 okt 18 kl. 13:20

14.30: Jan Björklunds svar på Kristerssons ultimatum

Efter moderatledaren Ulf Kristerssons ultimatum till allianspartierna under fredagen – nu har Liberalernas partiledare kallat till pressträff i riksdagen. Klockan 14.30 ska han kommentera "regeringsfrågan".

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

SD-topp frias från hets mot folkgrupp

Sverigedemokraternas gruppledare Christopher Larsson, 42, i Karlskrona, publicerade ett inlägg om minareten i Karlskrona på Facebook.Han åtalades för hets mot folkgrupp.På torsdagen friades han från anklagelserna..

Expressen - 15 minuter sedan

Advokaten till kidnappade miljardärsfrun håller presskonferens

Norska Anne-Elisabeth Hagen har varit förvunnen sewdan 31 oktober förra året.Polisen misstänker kidnappning och klockan 14.00 håller den drabbade familjens advokat en presskonferens om händelseutvecklingen..

Expressen - 15 minuter sedan

Elsa, 14, kördes ihjäl – nu döms återfallsfrbrytaren

Elsa, 14, kördes ihjäl av återfallsförbrytaren den 23 november.Två månader innan påkörningen slapp mannen fängelse för att han ”planerat att ordna upp sitt liv”.Nu faller den nya domen i Mora tingsrätt..

Expressen - 15 minuter sedan

Stor polisinsats i centrala Stockholm

En stor polisinsats pågår i centrala Stockholm, uppger Aftonbladet. Enligt tidningens uppgifter har vittnen larmat polisen efter att ha hört en okänd man prata om ett kommande terrordåd..

Expressen - 15 minuter sedan

Duon misstänks för flera brott mot äldre – polis släpper bild

En 90-årig kvinna bestals på sitt bankkort och tjuvarna plockade snabbt ut 19 000 kronor från hennes konto.Nu misstänker polisen två personer som fastnat på övervakningsfilmer för ett tiotal brott mot äldre och går ut med en efterlysning på duon.– Vi är intresserade av att komma i kontakt med personer som tror sig ha sett de här personerna, säger Erik Terneborn, polisens presstalesperson i region Öst..

Expressen - 30 minuter sedan

Facebook: Vi känner en djup sorg

En man sköt ihjäl sina två barn för att därefter ta sitt eget liv i Sala kommun, enligt polisen.Mannen berättade i en livesändning på Facebook vad han gjort innan han tog sitt liv.Nu kommenterar Facebook händelsen..

Expressen - 30 minuter sedan

Hemliga kordordet avslöjar svenska sexköp på Tinder

På Tinder trängs tusentals dejtsugna svenska singlar dagligen.Men nu har den populära appen även blivit en plattform för sexhandel, avslöjar SVT..

Expressen - 45 minuter sedan

Per Bolund vill ta över efter Gustav Fridolin

Per Bolund kandiderar till att bli språkrör efter Gustav Fridolin, rapporterar DN.Han hänvisar till Greta Thunberg.– När hon säger till alla vuxna att det är dags att ta ansvar, säger han till DN..

Expressen - 1 timme sedan

Enkelt blodprov kan avslöja Alzheimers – 16 år i förväg

Ett enkelt blodprov kan avslöja om man riskerar att få Alzheimers sjukdom så långt som 16 år innan första symptomen.Det visar en ny tysk-amerikansk forskarstudie som publiceras i Nature Medicine.– Att kunna börja behandla mycket tidigare är betydelsefullt, säger Bengt Winblad, demensforskare och professor i geriatrik på Karolinska institutet.

Expressen - 1 timme sedan

Bilen fattade eld – långa köer på E18

En bil började brinna våldsamt på E18 i Kista norr om Stockholm.Långa köer bildades medan räddningstjänsten försökte släcka bilbranden.– Inga personskador rapporteras från platsen, säger Åsa Wallentin, presstalesperson vid Stockholmspolisen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.