DI > Ekonomi

Sunday, 21 April, 12:08

DI - 12 jan 19 kl. 12:20

Björklund smet in bakvägen på avgörande L-möteNu ska det avgöras – komemr L släppa fram Löfven som statsminister? Partiet har nu inlett sitt möte med riksdagsgruppen och partistyrelsen. Mötet ska mynna ut i en rekommendation till morgondagens partiråd. Partiledaren Jan Björklund smet in bakvägen till mötet och undvek journalisternas frågor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Löfven, Jan Björklund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Björklund, smetin , bakvägen, avgörande, L-möte
Dagensanalys.se - 10 feb 17 kl. 00:18

Ny undersökning: Rätt digitala prylar avgörande för att behålla talanger på jobbet

Rätt digitala verktyg och teknologier är viktigt för att attrahera och inte minst behålla talanger inom företag och organisationer. Det är nämligen många medarbetare som är beredda att lämna sina arbetsgivare om inte deras digitala förväntningar möts. Var fjärde säger till och med att de redan har gjort det.

Affärsvärlden - 03 jul 17 kl. 13:04

Björklund: Jobben avgörande för att minska klyftorna

Huvudfrågan för Liberalerna i nästa års val kommer att vara att bekämpa klyftorna mellan utrikes och inrikes födda - här spelar jobben en avgörande roll. Det sade Liberalernas partiledare Jan Björklund vid en pressträff i Visby på måndagen..

Magazin24 - 18 jun 15 kl. 20:51

Effektiviteten blev avgörande

Tung resa hem för MDFF. Lyckades inte ta vara på sina chanser.Det var ett MDFF som åkte till Kumla med förhoppning om att kunna åka hem med tre poäng i bagaget.

BT - 21 mar 14 kl. 19:06

Vill miljardsatsa på svenska för invandrare: "Språket avgörande"

Fler svensklektioner, fortbilda fler lärare i svenska som andraspråk och kartläggning av nyanlända elevers kunskap. Det vill regeringen satsa 1,8 miljarder kronor på under nästa mandatperiod för att hjälpa nyanlända elever och elever med utländsk bakgrund, rapporterar SVT. – Ska man kunna lära sig resten av ämnena i skolan måste man först behärska svenska.

DN - 06 okt 18 kl. 07:00

Valårets avgörande ögonblick

En polariserad valrörelse, ett valresultat som inte var ett resultat – och en svensk statsminister som röstas bort av riksdagen. När DN:s fotografer berättar om svensk politik 2018 får vi syn på det som med facit i hand kan bli avgörande ögonblick. Som Lotta Härdelins bild av alliansledarna i SVT:s studio på valnatten, där det uppstod ett plötsligt tomrum mellan moderatledaren Ulf Kristersson och KD-ledaren Ebba Busch Thor å ena sidan – och Centerpartiets Annie Lööf och L-ledaren Jan Björklund å den andra.

Nya Wermlands Tidningen - 08 sep 18 kl. 17:03

Sent avgörande i Karlstad XC

Björklund orkade inte hela vägen – blev tvåa igen.

Aftonbladet - 03 dec 13 kl. 10:14

Så tar kapitalets män bakvägen in i sjukvården

Trojanen Per Båtelson vald till ny ordförande för Karolinska sjukhuset.

SR - 29 mar 18 kl. 07:05

Jan Björklund: Skolan avgörande för Sveriges framtid

Ekot har bett våra åtta partiledare i riksdagen välja en plats som säger något om deras respektive partis politik. Vi kallar serien Mitt Sverige. Partiledarna motiverar sina val och resonerar kring sina drivkrafter i det politiska arbetet.

BT - 04 mar 19 kl. 21:29

Styrelsen lämnade bakvägen: ”Vi fick fram vår sida av saken”

Dagens möte om Borås energi och miljö avhandlades bakom stängda dörrar. SD:s förlag om att inte bevilja ansvarsfrihet för bolagsstyrelsens ordförande Eva Théen-Johansson (MP) föll på en formalitet. .

Norrtelje Tidning - 05 dec 17 kl. 21:21

Seger för Rimbo efter avgörande i förlängningen mot Tumba

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Rimbo avgöra den jämna matchen hemma mot Tumba i Alltvåan östra. Slutresultatet blev 5-4 (1-0, 1-3, 2-1, 1-0). Ludwig Björklund gj....

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Sänk skatten med okänt avdrag

Har du köpt aktier i en liten nyintroduktion på någon handelsplats är chansen god att du kan få göra avdrag på skatten. Här är villkoren som måste vara uppfyllda. .

DI - 45 minuter sedan

Öppet för skrällseger i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval..

DI - 1 timme sedan

Allbrights vd: Vi bedömer kvinnliga ledare hårdare än män

Styrelserna i de omsättningsmässigt 25 största bolagen i Skåne har en skev könsfördelning. Det visar HD och Sydsvenskans kartläggning. Cirka en fjärdedel av alla ledamöter i styrelserummen är kvinnor..

DI - 1 timme sedan

Körkortet riskerar att bli dyrare

Ett redan dyrt körkort riskerar bli flera tusenlappar dyrare när kraven stramas upp. Bland annat väntar längre förarprov och fler obligatoriska övningar. Men förhoppningen är att färre ska kuggas..

DI - 2 timmar sedan

Svensken som ger Hollywoods storfilmer ett ansikte

Han är helt okänd för de flesta, men Marcell Bandicksson flimrar ofta förbi i eftertexterna i Hollywoods största filmer. Di har mött svensken som ger storfilmerna ett ansikte..

DI - 2 timmar sedan

Stort tapp för flygtrafiken i norr

Flygplatserna i landets fyra nordligaste län har tappat 50 000 resenärer under årets första kvartal jämfört med samma period förra året, rapporterar  P4 Västerbotten..

DI - 3 timmar sedan

Komplett guide: Så väljer du rätt form för ditt bolag

Ligger du i startgroparna för att starta eget? Se upp för att välja aktiebolag som bolagsform av slentrian. Det är krångligare och mer riskabelt än många tror.

DI - 3 timmar sedan

Louvrens anseende på spel i Mellanöstern

För ett drygt år sedan slog målningen ”Salvator Mundi” (världens frälsare) auktionsrekord. Budet landade på drygt 4 miljarder kronor för verket över Jesus Kristus med Leonardo Da Vinci som trolig konstnär. Personen som vann budgivningen var nära allierad med Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman, enligt New York Times..

DI - 4 timmar sedan

Anrik varuhuskedja i Danmark under rekonstruktion

Den danska varuhuskedjan Magasin du Nords engelska ägarbolag Debenhams är under rekonstruktion. Allt tyder nu på att varuhuset får en ny ägare, skriver Berlingske..

DI - 4 timmar sedan

Flygutsläpp från myndigheter ökar

Svenska myndigheters utsläpp av koldioxid från flygresor, fortsätter att öka för andra året i rad. Det visar Naturvårdsverkets senaste redovisning till regeringen, rapporterar  Sveriges Radio Ekot..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.