GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 24 January, 14:13

GöteborgsPosten - 12 jan 19 kl. 11:37

Youtubers, bloggare och instagrammare spås en blomstrande framtidFöretagen lägger om allt mer reklampengar mot influencermarknaden. Med rätt matchning kan begåvade bloggare, youtubers och instagrammare faktiskt hitta ett levebröd på sociala medier, konstaterar man på göteborgska bloggportalen Nouw.com..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Nouw

Dela artikeln

120 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Youtubers, bloggareoch , instagrammare, spåsen , blomstrande, framtid
YLE - 05 apr 17 kl. 04:00

Flera bloggare och vloggare gör dold reklam

Flera finländska stjärnor på plattformar såsom Youtube och Instagram gör det inte alltid klart när det de säger eller skriver är ett kommersiellt budskap, på uppdrag av ett företag, och när det inte är det. Det här beror både på okunskap och på att det råder förvirring om vilka riktlinjer man borde följa. "Det var fantastiskt att äta sushi!

Skånskan - 18 maj 16 kl. 16:18

Mörker, youtubers och polo på festival

Kultur och Nöje Jonas Gardell kommer med sin nya show, Robert Wells och Lennie Norman kommer, det blir youtubers, internationella stjärnor, komik i mörkret och nya format. Allt detta händer när Lund Comedy Festival går av stapeln för sjunde året den 31 augusti till 3 september. Totalt bjuder man på 80 programpunkter och 150 artister på 14 spelplatser runtom i Lund.

Dagensanalys.se - 25 jun 18 kl. 07:39

Snart kan svenska Youtubers ta betalt för sina kanaler och sälja fler prylar

Youtube lanserar möjligheten att kunna ha ett månadsabonnemang för enskilda kanaler som har 100.000 tittare och samtidigt utöka deras e-butiker med fler prylar. Vad det handlar om är alternativa intäkter till den dippande annonsmarknaden.

DN - 07 jun 16 kl. 10:00

Ny festival vill lyfta Youtubers

VidStar Festival hoppas kunna höja statusen på Youtubers som yrkesgrupp. I september samlas ett trettiotal av Sveriges mest populära Youtubers för att inspirera fans och nya kreatörer..

Dagensanalys.se - 28 aug 18 kl. 15:42

Youtubers slåss om pengar och kändisskap i boxningsringen

Lördag den 25e augusti, en vanlig helgdag för många men en något större dag för andra.
Youtube-sensationerna KSI och Logan Paul representerade sina länder och sin ära under
helgens stora event där slutresultatet blev oavgjort, men deras bankkonton gick med vinst. Så vilka är egentligen dessa herrar?

YLE - 15 jan 14 kl. 13:35

Bloggare ska marknadsföra Finland

Finland ska nu bli ett attraktivt resmål genom bloggar, Twitter och Facebook. För tillfället befinner sig fyrtio internationella resebloggare i Finland. Genom sina sociala medier-nätverk ska de få folk att bli intresserade av Finland.

YLE - 01 sep 15 kl. 04:06

Finländska bloggare gör reklam i smyg

Att bloggare samarbetar med företag har blivit allt vanligare. Mot betalning kan en bloggare till exempel tala om en viss produkt eller upplevelse som företaget säljer. Problemet är att flera finländska bloggare låter bli att nämna att det handlar om kommersiellt samarbete, vilket lätt kan lura publiken.

YLE - 15 okt 15 kl. 09:41

Bloggare fiskar galanomineringar

Det susar i bloggosfären, det är dags att nominera till Galan 2015. Får man fiska? Hur ska man tänka när man nominerar?

Nyheter 24 - 10 nov 11 kl. 09:53

Skandalsajten polisanmäls - försökte värva 17-årig bloggare


Rikskriminalpolisen barnpornografigrupp kommer att titta närmare på Scandalbeauties. STOCKHOLM. Scandalbeauties ägare Freddie Hall hotade 17-åriga "Anna" när hon inte ville blogga på sajten längre.

YLE - 15 okt 15 kl. 12:04

En gala för alla finlandssvenska bloggare

En ny bloggala vid namn Galan 2015 ordnas i Vasa stadshus 21 november. Under kvällen kommer finlandssvenska bloggare belönas och hedras för sina utföranden under året 2015. Bakom galan står Maria Frände och Ida-Marie Jungell.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Fängelse efter dödlig smitningsolycka i Orsa

En 14-årig flicka omkom i slutet av november sedan hon körts på vid E45 strax söder om Orsa. Nu döms en 49-årig man till fängelse i två år och sex månader för bland annat vållande till annans död..

GöteborgsPosten - 4 minuter sedan

Presskonferens om misstänkt kidnappade miljardärsfrun

NTB sänder live en pressträff med advokat Seein Holden angående den misstänkta kidnappningen av Anne-Elisabeth Hagen..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Stor polisinsats i Stockholm

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Gais kontrakterar anfallare

Han har provtränat med klubben – nu är en överenskommelse på plats. Serbiske anfallaren Nikola Asceric, 27, är klar för Gais..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Volvochefen kan tänka sig Polestar-notering

En möjlig börsnotering av Volvo Cars prestandamärke Polestar – det öppnar Volvochefen Håkan Samuelsson upp för i en intervju med en tysk tidskrift..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Inga smycken tagna från flyktingar i Danmark

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Draghi rör inte styrräntan

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Politiska reaktionen på djurrättsterrorn klingar falskt

Politiker av alla kulörer tävlar om att fördöma djurrättsaktivisternas attacker mot lantbrukare. Det klingar falskt. Samma politiker har tidigare sprungit ärenden åt samma aktivister, skriver Janne Näsström, Cirkusakademien..

GöteborgsPosten - 15 jan 19 kl. 04:00

Halländska småföretagen exporterar som aldrig förr

Företagen i Halland exporterar som aldrig förr och på en femårsperiod ökade exporten från länets företag med 10,2 procent. Men det är de små och medelstora företagen som har stått för ökningen..

GöteborgsPosten - 15 jan 19 kl. 11:49

Hyllad butiksägare som vågar ta ut svängarna

Patrik Henningsson har alltid följt sitt hjärta. På näringslivsgalan i Halmstad i november fick han kvitto på att inställningen verkligen bär frukt. Inredningsbutiken Patriks prylar utsågs till årets butik..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.